• 2020. gada krāsa — klasiski zilā. Kā to izmantot apģērbā un aksesuāros

    Izklaide
    Santa.lv
    Santa.lv
    12. februāris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Psihologi uzsver zilās krāsas nomierinošo efektu, bet stilisti akcentē tās majestātiskumu un dižciltīgumu, jo bieži vien aristokrāti izvēlas tērpties viscaur zilā tonī. Zilā krāsa – tas ir arī pamatīgums un stabilitāte, bet pāri visam – klasiska elegance savā vienkāršībā. Izrādās, ka zilā krāsa palīdz koncentrēties, sniedz prātam skaidrību, domām dziļumu, paplašina redzesloku un aicina paraudzīties uz pasauli plašāk. Īsta panākumu krāsa.

    šī gada tonis ir ne tikai relaksējošs, bet arī viegli valkājams, jo iespējams ļoti daudziem skapī jau ir kāds apģērbs zilā krāsā.

    Katra gada krāsa tiek izvēlēta, vērojot tendences, meklējot jaunas krāsu toņu ietekmes gan mākslas, gan modes, kino un izklaides pasaulē, gan arī vērtējot jaunākās dzīvesstila vēsmas un pat populārākos ceļojumu galamērķus.

    Nenoliedzamā klasika

    Zilās krāsas pieaugošo ietekmi varējām vērot jau 2019. gadā, piemēram, Kembridžas hercogiene Keita Midltone bieži publiskos pasākumos izvēlējās tieši apģērbus dažādās zilo toņu nokrāsās. Savukārt zilu bikškostīmu dinamiski popularizējā gan modele Džidži Hadida, gan citas slavenības, un paredzams, ka 2020. gadā tas savu uzvaras gājienu modes pasaulē turpinās ļoti masīvi.

    Bikškostīmi šobrīd ir popularitātes virsotnē. Tie ir visur, turklāt klasiski zils bikškostīms būs daudz elegantāks par tā rozā vai zaļu versiju. Ja nevēlaties tērpties zilā no galvas līdz kājām, iesakām izvēlēties zilas krāsas žaketi, svīteri vai bītleni.

    Viens no nenoliedzamiem zilās krāsas izmantošanas meistariem ir zīmols Ralph Lauren, kurš to lielās devās iekļauj gan klasiskos uzvalkos un žaketēs, gan kardiganos un polo kreklos, parasti kombinējot ar balto un sarkano toni, jo šie toņi vislabāk atsvaidzina un akcentē zilo krāsu. Ar klasisku žaketi zilā tonī jūs noteikti nekļūdīsieties, jo spilgta žakete ir viens no labākajiem veidiem, kādā ieviest garderobē krāsas, pārējo apģērba ansambli atstājot neitrālu. Zila žakete uzreiz jūsu tēlu padarīs izsmalcinātāku. Tāpat zilas krāsas žaketes piedāvā arī Tommy Hilfiger, Comma un citi kvalitatīvi zīmoli.

    Ziemas sezonai piemērotais svītera un džinsu duets ir nekomplicēts un viegli saskaņojams. Zils svīteris vai bītlene lieliski izskatīsies kopā ar džinsiem. Savukārt zilu bītleni var pieskaņot neitrālas krāsas žaketei vai garai vestei. Plašu zilu svīteru sortimentu piedāvā gan Boss, gan Marie Lund, bet Tommy Hilfiger aicina izvēlēties zilu svīteri ar baltām svītrām.

    Aksesuāru šiks

    Ja ierasts tērpties neitrālos toņos, tad šī gada krāsu var lieliski izmantot arī aksesuāros, piemēram, apavos un somās. Īpašs padoms – zils un melns vienmēr piestāv viens otram, tāpēc nav jāuztraucas par toņu saskaņošanu, un zili, klasiski smailpapēžu apavi vai skaista rokassoma pie melna kostīma izskatīsies neatvairāmi.

    Izsmalcinātas modes dāmas var izvēlēties Tommy Hilfiger vai Valentino rokassomas zilā krāsā, bet sportiskā stila piekritējām patiks Tommy Jeans zilās mugursomas.

    Savukārt apavi zilā krāsā piešķirs tēlam svaigumu un oriģinalitāti. Zābaki zilā krāsā būs perfekti valkāšanai ikdienā, bet sporta apavi ar zilas krāsas elementiem un svītrām noderēs, ja vēlaties izmantot šī gada krāsu nelielās devās. Augstpapēžu vai pilnpapēžu apavi, piemēram, Tommy Hilfiger pilnpapēžu kurpes zilā tonī, jau paudīs spilgtu vēstījumu un ļaus zilo toni pieskaņot arī formālākam apģērbam.

    Arī saulesbrilles un zeķes ir papildu veids, kādā iekļaut klasiski zilo krāsu savā garderobē.

    Grima odziņa

    Meikaps zilā tonī ir diezgan reti sastopams, bet šī gada pantonis noteikti ir lielisks attaisnojums iekļaut zilos toņus arī savā skaistumkopšanas rituālā, piemēram, izvēloties acu laineri spilgti zilā tonī vai lūpu krāsu zilo toņu niansēs. Protams, šāds meikaps būs piemērots vakaram vai īpašiem pasākumiem, bet no krāsām noteikti nevajag baidīties. Lieliski un mazāk dramatiski izskatīsies arī nagu laka vai acu ēnas klasiski zilajā krāsā. 

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē