• Ivo Fomins par dzīvi brāļa ēnā: Varbūt es esmu viņam konkurents

    Attiecības
    Santa.lv
    Santa.lv
    16. oktobris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: F64
    Nav nemaz tik viegli ienākt un sevi parādīt diezgan šaurajā Latvijas populārās mūzikas lauciņā, ja tur jau ir priekšā tik spilgts un talantīgs vecākais brālis kā Igo. Par to kanāla 360TV raidījumā “Pasaki to skaļi” pārdomās dalās mūziķis Ivo Fomins un mūzikas producents Guntars Račs.

    Lai arī Ivo Fomins atklāj, ka brāļu attiecības bijušas labas un par konkurentu viņš Igo nav uzskatījis, tomēr no tās publikas pieliktās “Lielās zvaigznes mazā brāļa” birkas tikt vaļā nav bijis vienkārši.

    Bija jāpaiet diezgan ilgam laikam, lai pierādītu sevi un vairs pastāvīgi nejustos mazliet tomēr lielā brāļa ēnā.

    Jo vairāk tāpēc, ka abiem ir līdzīgi vārdi, kurus cilvēki mēdza sajaukt. Bijušas pat kuriozas un neveiklas situācijas, kad uz koncertu reģiona kultūras namā uzaicināts un aizbraucis viens no brāļiem, bet publika patiesībā gribējusi redzēt otru.

    Tagad abu brāļu attiecības ir sirsnīgas. Kad Ivo ir koncerti Rīgā, Igo vienmēr viņu uzņem pie sevis, abiem ir sarunu vakari – galvenokārt jau par mūziku.

    Bet, kā zināms, visai ģimenei bija jāiziet cauri ārkārtīgi smagam posmam pēc tam, kad Igo cieta autoavārijā. Ko toreiz juta un pārdzīvoja “mazais brālis”, vai šis notikums viņus vairāk saliedēja, skatieties šajā video!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē