• Ivars Reņģe atzīstas lielā greizsirdībā uz sievu: No mājas prom es viņu bieži nelaižu

    Līga Reņģe
    Santa.lv
    Santa.lv
    8. aprīlis, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Realitātes šoviem uzņemot apgriezienus, mēs par to varoņiem uzzinām arvien jaunas, pārsteidzošas lietas, un ne viss ir tā, kā sākumā šķitis.

    Tā piemēram, atklājas, ka par 360TV šova “Ģimene brukā” saldo pārīti dēvētajā Reņģu ģimenē pastāvīgi klātesoša ir greizsirdība. Mūziķes Līgas vīrs Ivars nemaz neslēpj, ka greizsirdības skalā no 10 punktiem viņam būtu “desmit ar mazu mīnusiņu”.

    “Man vajag, lai sieviņa ir man blakus, fiziski, lai varu saņemt viņas roku, tad es esmu mierīgs. No mājas prom es viņu bieži nelaižu – priekš kam viņai kaut braukt bez manis?” – izskatās, ka Ivars labprāt paslēptu savu skaisto sievu meža vidū no visas pasaules acīm.

    “Nu kā es varu nebūt greizsirdīgs, ja man blakus ir tik lieliska sieviete? Skaista, labi dzied, es zinu, ka vīrieši kūst, klausoties viņas priekšnesumus.

    No vienas puses, esmu laimīgs, ka viņa ir mana, bet no otras – būt tādas sievietes vīram – tas ir pastāvīgs stress” savu reakciju pamato Ivars, kurš uzskata arī, ka sievietei vīrieša greizsirdība būtu jāuztver kā kompliments un par to jāpriecājas.

    Atklājas arī, ka tajos retajos gadījumos, kad Reņģes uz brīdi ir šķirti, viņi sazinās vismaz reizi stundā.

    “Ja Līga man jau divas stundas nav atbildējusi, es kļūstu nervozs” – Ivaram ir svarīga nepārtraukta saikne ar mīļoto cilvēku. Iebildumus izraisa arī Līgas otra nodarbe – tērpu darināšana. Ivars domājis, ka sievas klientes ir tikai sievietes, bet nu izrādās, ka ir pa kādam vīrietim arī. Un tā mēru noņemšana, tā pielaikošana .. Ivaram šķiet jau pārāk intīms kontakts ar citu vīrieti.

    Kā uz vīra greizsirdību reaģē šarmantā Līga, skatieties šajā video! Un sekojiet turpmākajām “Ģimene burkā” epizodēm – te kļūst arvien interesantāk!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē