• Īstais laiks tikt vaļā no nemīlama partnera un netīkama darba! Astroloģes padomi visai nedēļai

    Ezoterika
    Kaija Zemberga
    23. augusts, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Ir laiks rīkoties!
    Foto: F64
    Ir laiks rīkoties!
    Kaija Zemberga, astroloģe un taro praktiķe PDz atklāj – šonedēļ ir idēlas laiks būtiskām pārmaiņām.
    Nākamais: Auns

    Nedēļas sākumā viegli risināsi jautājumus, kas saistīti ar jauno mācību gadu, interesēsies par iespējām apmeklēt lekcijas, kas var paplašināt tavu redzesloku. Viegli adaptējies jaunās situācijās, tavi uzskati ietekmē lielas tautas masas, tāpēc vari kļūt par viedokļa līderi.Pateicīgs periods psihologiem, diplomātiem, tiesnešiem.  

    Labvēlīgs laiks pievērsties idejai, uz kuru ilgi esi gājis – ieguvis zināšanas, uzkrājis naudu un citus resursus, bet līdz šim tev tā šķita nerealizējama, piemēram, radīt savu interneta veikalu, iegādāties īpašumu, kļūt par influenceri. Ja esi strādājis pie jauna produkta izveides, vēlreiz soli pa solim pārskati visus etapus, lai novērstu nepilnības.

    Vari padziļināt zināšanas astroloģijā, numeroloģijā, taro un citās metafizikas zinātnēs. Nav īstais brīdis iegādāties bitkoinus, taču ir labvēlīgs laiks pārmaiņām. Ja ilgstoši strādā netīkamā darbā, dzīvo destruktīvās attiecībās, tev pieder īpašums, kas nenes naudu, pēkšņi vari no tā visa atteikties.

    Nedēļas nogalē apmeklēsi saviesīgu pasākumu, koncertu, kurā piedalīsies sabiedrības krējums, kultūras ļaudis, cilvēki ar izkoptām manierēm. Speciāli šim sarīkojumam iegādāsies jaunu apģērbu un aksesuārus. Pasākumā gan var izcelties nepatīkams incidents starp pretēji domājošiem. Iespējams, pat ar policijas iesaistīšanos. Tāpēc centies saglabāt mieru.

    Nākamā lapa

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē