• Inese Vaidere – kaķmīle no galvas līdz kājām

    Stils
    Evija Kalnbērza
    Marta Kalniņa
    18. septembris, 2021
    1 komentārs

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: MĀRTIŅŠ ZILGALVIS (F64)
    Eiroparlamenta deputāte uz izstādes Pašatklāsme atklāšanu mākslas muzejā Rīgas birža bija saposusies kleitā ar kaķu apdrukām, pieskaņodama tai oriģinālus apavus.

    «Esmu izteikta kaķiste, gluži tāpat kā manas meitas, tāpēc man patīk šāds apģērbs. Tādu tērpu varu atļauties uzvilkt uz mākslas izstādes atvēršanu, jo tā nav gluži oficiāla pieņemšana,» PDz saka Eiroparlamenta deputāte Inese Vaidere.

    «Francijā ražotu kleitas audumu, uz kura attēloti Bengālijas kaķi, man uzdāvināja meita Līga, kurai pašai mājās ir jau otrs šīs šķirnes kaķis,» stāsta viņa. Savukārt neparastos apavus Inese iegādājusies kādā veikalā Minhenē.

    «Ieraudzīju šos apavus un nedomājot tos nopirku. Tagad man ir jau divi līdzīgi apavu pāri,» atklāj Vaidere.

    Deputāte nesen tikusi ne tikai pie jaunas kleitas, bet arī pūkaina mīluļa. Pirms diviem gadiem mūžībā devās Ineses mīlulis un uzticamais draugs runcis Roberts, kura fotogrāfijas redzamas arī abās Vaideres grāmatās. Roberts vienmēr kopā ar viņas vīru sporta žurnālistu Artūru Vaideru, kurš mūžībā devās 2016. gada rudenī, Inesi gaidīja mājās no Briseles.

    «Tagad vecākā meita Brigita man uzdāvināja Manfrēdu – trīs gadus vecu kaķīti no patversmes. Roberts bija cēls un aristokrātisks, taču Manfrēds ir ļoti mīļš. Viņā ir kaut kas no Meinkūna šķirnes kaķa. Manfrēds savā dzīvē ir daudz cietis, un, pirms nonāca patversmē, dzīvoja pie kādas kundzītes, kurai ir daudz kaķu. Tāpēc savu vietu viņš prot izkarot un pret citiem kaķiem ir noskaņots diezgan agresīvi, taču pie manis vienmēr nāk klēpī,» tā deputāte.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    1 komentārs

    Silvija Bērziņa
    Prieks, ka deputāte mīl kaķus. Ņemot vērā viņas statusu un iespējas Eiroparlamentā, varbūt viņa varētu pavirzīt ātrākai pieņemšanai un īstenošanai likumu par dzīvnieku aizsardzību un aizstāvību Latvijā, kā arī reāli atbalstīt kādu dzīvnieku aizsardzības biedrību vai patversmi . Veiksmi, un lai vārdi saskan ar darbiem!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē