• Indras Salcevičas bijušais jau citas apskāvienos: Laikam jau ir tas vecums, kad nevajag neko vilkt garumā

    Attiecības
    Anastasija Kuzminova
    11. marts, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Decembrī par laulības izjukšanu paziņoja pašmāju blogeri – stiliste un kafijas bārmenis. Šķiroties Indra vēstīja, ka nedz viņai, nedz Kasparam nav izveidojušās citas attiecības. Taču nesen kļuvis zināms, ka kafijas bārmenis vairs nav viens.

    Interneta vidē populārais pāris Indra Salceviča un Kaspras Bērziņš pēc pusotra gada laulībā atzina, ka sapratuši – ar laiku kļuvuši par vienkārši labiem draugiem, tādēļ pieņēmuši lēmumu tālāk iet šķirtus ceļus. Decembrī Indra PDz sacīja, ka attiecību izjukšanā nebijis vainojams kāds trešais un viņa esot brīva sieviete. «Cik zinu arī Kaspars ir brīvs, un gan jau manā un viņa dzīvē parādīsies jauns sirdsāķītis,» pauda stiliste.

    Nesen Kaspars saviem Instagram sekotājiem atzinās, ka mēģina izprast sieviešu psiholoģiju. «Ko vēlas sievietes? Esmu noskatījies visas Greja piecdesmit nokrāsas filmas, ticis līdz pusei grāmatai Baudu spēles un pat izpētījis Sexy Style sortimentu. Bet skaidrības nav!» sacīja viņš.

    Taču gluži bez rezultātiem šis izpētes darbs nav bijis. Pēdējā laikā viņa dzīvē parādījusies kāda simpātiska brunete. Runā, ka tā esot kāda zobu higiēniste, vārdā Justīne.

    Atbildot uz PDz jautājumu, vai viņa sirds patlaban ir aizņemta, Bērziņš bija izvairīgs: «Nav tā, ka gluži nebrīva, un ne tā, ka brīva. Šobrīd man ir sirdsdāma.» Vaicāts, vai tā ir Justīne, viņš pauda: «Nevaru šo nedz apstiprināt, nedz noliegt. Negribētu to apstiprināt. Ja cilvēki savelk kādas paralēles, tas vēl nenozīmē, ka tā ir patiesība.»

    Valentīndienas rītā Bērziņš sociālajos tīklos veica tiešraidi no guļamistabas, kur kāda dāma mīļi pieglaudās viņa mugurai. Kafijas bārmenim rokās bija dāvaniņa – rotu kastīte. Tas daudziem lika domāt, ka Bērziņš uz karstām pēdām atkal grasās iestūrēt laulības ostā.

    Pats Bērziņš par to PDz saka: «Tā kā bija radusies cilvēku ziņkāre un spekulācijas, es izspēlēju Valentīndienas intrigu.

    Varbūt tas bija pārspīlēti, jo daudzi pārprata. Bildinājuma nebija. Dārglietu kastītē pasniedzu jauku dāvanu – auskarus. Bildinājums laikam vēl ir par agru, kaut gan tam nav noteikta termiņa.»

    Kaspars ik pa laikam saņem pārmetumus, ka tik drīz pēc šķiršanās uzsācis jaunas attiecības. Viņš atzīst – nekur nav definēts, cik ilgi pieklātos nogaidīt. «Laikam jau ir tas vecums, kad nevajag neko vilkt garumā,» uzskata viņš.

    Runā, ka interese par jauno sirdsdāmu Kasparam radusies jau tad, kad viņš vēl dzīvoja laulībā. Par to netieši liecina arī sirsniņas, kas jau sen tiek atstātas pie viņas bildēm internetā. Kaspars gan to neapstiprina, sakot: «Sirsniņas šodien var salikt arī gadu vecām bildēm, bet rodas iespaids, ka tās tur ir sen. Kad iepazināmies, mēs ar Indru jau bijām izšķīrušies.

    Tā nebija iemīlēšanās no pirmā acu skatiena, bet kā cilvēks viņa man šķita interesanta. Randiņš pēc randiņa, un pamazām līdz šim visam arī nonācām. Domāju, tās pēkšņās Amora bultas ir pārspīlētas – tā ir vienkārši iekāre.

    Manuprāt, mīlestība ir rūpes un interese, kas veidojas laika gaitā.

    Vispār skatīties vienā virzienā ir forši,» atzīst Bērziņš. Savu jauno simpātiju viņš esot saticis ar darbu saistītos apstākļos, un priecājas, ka tas noticis šādi, nevis virtuālajā vidē, kur ikviens var radīt par sevi vēlamo iespaidu. Tagad Kaspars vienkārši izbauda kopābūšanu un tālu nākotnē neskatās. «Kāzas tuvākajā laikā neplānoju. Ar precībām šobrīd gribētos ieturēt pauzi. To pat neesam apsprieduši. Mūsu abu nostāja – lai būtu kopā ar cilvēku, nav obligāti jāprecas. To var izdarīt arī pēc desmit gadiem. Ja ir bērni, tad gan var domāt par kāzām,» teic Kaspars.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē