• Imants Strads pērn šķīries no 25 kilogramiem: Tievēju jau vairāk nekā gadu

    Sabiedrība
    Gita Vīksne
    28. janvāris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Vladislavs Proškins (F64)
    «Jūtos, protams, vismaz divas reizes jaunāks,» psiholoģiskā trillera Bezvēsts pazudušās otrās sezonas pirmizrādē paziņoja aktieris, kurš todien svinēja 44. jubileju.

    «Ir bijis tā, ka jubileja iekrīt, kad jāspēlē teātra pirmizrāde, bet šādi ir pirmo reizi. Mājās būšu vien divpadsmitos naktī,» 44. dzimšanas dienas vakarā PDz atzinās aktieris Imants Strads.

    Kantainajā jubilejā viņš kopā ar tēti Gati un meitu Paulu apmeklēja filmas pirmizrādi kinoteātrī Splendid Palace. Aktieris tika gan īpaši sumināts uz skatuves, gan saņēma apsveikumus no kolēģiem. «Esmu lasījis, ka padomju laikos tika svinētas tikai 50, 75 un 100 gadu jubilejas, tādēļ šodien nebiju plānojis nekādu lielo ballēšanu,» todien atklāja Strads.

    Vairāk nekā 100 kilometrus garo ceļu no Valmieras uz Rīgu viņš bija mērojis ne tikai pirmizrādes dēļ.

    «Atbraucu šorīt mazliet agrāk, jo strādāju pie viena vēl topoša projekta. Tā būs filma, kuras nosaukumu neizpaudīšu,» noslēpumains bija Imants, kurš neslēpa – jubilejas dienā mājās plānojot būt tikai ap pusnakti.

    Psiholoģiskajā trillerī Stradam uzticēta mazpilsētas fabrikas galvenā grāmatveža loma. Viņam nākas izbaudīt pilsētiņas iedzīvotāju linča tiesu, kuri uzzina, ka, iespējams, grāmatveža dēļ, lielākā daļa iedzīvotāju zaudēs ienākumus.

    «Pirmo divu sēriju pirmizrādi šodien noskatīsies arī mans tēvs Gatis un meita Paula. Tēvs ir mākslas teātra doktors, savulaik bijis Rīgas operetes teātra un Latvijas Nacionālās operas direktors. Meita gan direktore vēl nekur nav bijusi. Viņa šobrīd mācās Latvijas Kultūras akadēmijā, un uz pirmizrādi ieradās no eksāmena,» pozējot kopā ar ģimeni, pavēstīja Imants.

    Uz kinoteātra Splendid Palace skatuves Imantu dzimšanas dienā sumināja filmas Bezvēsts pazudušās scenārija autors Vlads Kovaļovs.
    Uz kinoteātra Splendid Palace skatuves Imantu dzimšanas dienā sumināja filmas Bezvēsts pazudušās scenārija autors Vlads Kovaļovs.

    Šogad Jaungadā un dzimšanas dienā aktieris iztika bez apņemšanās.

    «Manuprāt, tās vienmēr ir visātrāk gaistošākās. Es, piemēram, sāku tievēt novembra vidū, un daru to jau vairāk nekā gadu. Mana vienīgā apņemšanās varētu būt noturēt iegūto rezultātu,» sprieda Strads, kas pērn šķīrās no 25 kilogramiem svara.

    Vaicāts, par kādām dāvanām priecātos, Imants, ilgi nedomājot, atbildēja: «Man var dāvināt mandarīnus un… kublu!» Lai tiktu pie tā, aktieris pagājušā gada izskaņā pat izmēģināja laimi kādā konkursā, kurā bija iespēja laimēt kublu.

    «Diemžēl es to nevinnēju! Cik atceros, nekad šādos konkursos neko neesmu laimējis. Esmu liels kublu fans. Reiz pat biju aizbraucis uz Jersiku, kur bija laba pirts un kubls. Visi aizgāja uz pirti, bet es sēdēju kublā. Ja ir kubls, pirts man neinteresē. Varu vārīties kublā kā cūkas stilbs,» nosmēja Strads.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē