• Ielūkojamies Latvijas Nacionālās operas solistes Jūlijas Vasiļjevas garderobē

    Stils
    Anastasija Kuzminova
    28. februāris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Vladislavs Proškins (F64)
    Februāra beigās tiešsaistē risināsies skaistumkonkurss Miss&Mrs.Top Of The World Plus Size 2020, kur Latviju pārstāvēs Latvijas Nacionālās operas soliste.

    «Man – jaunai un skaistai sievietei – piedaloties plus size dāmu konkursā ir svarīgi parādīt, ka skaistumam nav izmēra. Vēlos lauzt šo stereotipu, jo citur Eiropā kuplas formas ir modē jau sen. Kad pirms 15 gadiem devos uz Londonu mācīties, tur mani pamanīja aģents, kas piedāvāja kļūt par lielo izmēru modeli. Biju neizpratnē un nodomāju, ka tas ir joks. Es un modele? Vien pēc vairākiem gadiem sapratu, par ko bija stāsts,» atceras Jūlija.

    Stāstot par savu garderobi, operdziedātāja atzīst – spīguļi un spožums ir tikai viņas darbā, un skatuves tērpus Jūlija darina pie šuvējas. «Ikdienā dodu priekšroku sportiskam stilam – hūdijiem un treniņbiksēm. Reti krāsojos, tādēļ mani uz ielas pat neatpazīst. Kad dodos pastaigā ar bērniem un suni, kaimiņi domā, ka esmu vienkārša mājsaimniece, nevis operas soliste,» PDz saka viņa.

    Īpašiem pasākumiem

    «Šajā kleitā uzstājos Latvijas Nacionālās operas Ziemassvētkus koncertā. To iegādājos internetveikalā pandēmijas laikā. Pārsteidzoši, bet tā man derēja kā uzlieta pat bez piemērīšanas! Galvenais ir zināt fasonu, kas labi izceļ tieši tavu augumu.»

    Bezbailīgā slēpotāja

    «Pēdējo reizi slēpoju pirms 12 gadiem, un šogad atkal saņēmos to atsākt. Neslēpšu – pēc muguras traumas nebija viegli, taču jau pēc pāris nodarbībām ar instruktoru no bailēm vairs nebija ne miņas. Slēpoju kopā ar savām meitiņām. Mums topā ir Riekstukalns un Milzkalns.»

    Steidzīgai ikdienai 

    «Šādi brīvā stilā ģērbjos, gan dodoties uz darbu operā, gan pasniedzot vokālās nodarbības. Ikdienai izvēlos džinsus un džemperi.»

    Melnbaltā klasika

    «Kad vēl notika dažādi publiski pasākumi, šādā tērpā apmeklēju prezentācijas vai ierados pieņemšanā pēc operas pirmizrādes Tad parasti izvēlos klasiskus risinājumus.»

    Augstpapēžu kurpes – tikai uz skatuves

    «Iemīļotas un pašas ērtākās Salvatore Ferragamo zelta kurpes. Manā apavu kolekcijā ir arī zīmolu Pura Lopez un Christian Loubutin kurpes. Diemžēl pēc potītes traumas augstpapēžu kurpes velku vairs tikai uz skatuves.»

    Lai spīd pa gabalu!

    «Tā kā esmu skatuves cilvēks, man ir svarīgi, lai viss būtu košs, skaists, mirdzētu un laistītos jau pa gabalu. Tādēļ nevairos no krāšņas bižutērijas. Teju katram skatuves tērpam man ir speciāli piemeklēts rotu komplekts.  Ikdienā gan valkāju rozā zelta rotas.»

    Aproci ar Swarovski kristāliņiem Jūlijai 30. jubilejā uzdāvināja viņas mamma.

    Gredzens ar milzu akmeni iegādāts Rīgā pirms pandēmijas un vēl gaida savu parādīšanos kādā pasākumā.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē