• Humorists Fredis interneta skaistuļu ielenkumā — viņas ir sajūsmā!

    Izklaide
    Gita Vīksne
    8. jūlijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: VLADISLAVS PROŠKINS, ROMĀNS KOKŠAREVS (F64)
    «Ir forši, jo man apkārt visu laiku ir tik smukas meitenes,» par piedalīšanos latviešu seriāla Lielie Muļķi otrajā sezonā saka populārais humorists Fredis jeb Andris Freidenfelds, kurš filmējas ar pašmāju interneta zvaigznēm.

    «Piedāvājumu filmēties šajā seriāla saņēmu jau pērn,» PDz saka Andris Freidenfelds. Jāņu rītā skatītāju vērtēšanai tiks nodota seriāla otrā sezona, kurā Andrim uzticēta Mazo Muļķu mēra loma.

    «Pats sevi šausmīgi mīlu un uzpasēju, tāpēc pirmajā sezonā filmēšanai teicu nē, jo tā iekrita mana atvaļinājuma laikā. Lai gan esmu šausmīgi slinks, otrajā reizē filmēšanas komandai izdevās mani pierunāt filmēties. Tas iekrita bezdarbības periodā, tādēļ izlēmu – labāk piedalos šādā projektā, nekā filmējos kārtējā nopirktajā un Latvijā adaptētā vācu, austriešu vai portugāļu seriālā. Šis tomēr ir pašu latviešu radīts. Dullošanās tajā ir tuva leģendārajam Montī Paitona britu humoram, kas patīk arī man.

    «Pirms gadiem desmit nekas tāds neietu cauri, jo latviešiem tomēr visi joki ir diezgan lokāli un pareizi, ar striktu uzskaitījumu, par ko labāk tomēr nejokot. Šajā seriālā gan valda absolūta brīvība,» priecājas Andris.

    Mazo Muļķu mērs dzīvē gan šādu amatu nekad piemērīt netīkotu. «Es politikā iekšā nelienu. Neviens man arī nav piedāvājis. Domāju, visi zina manu nostāju šajā jautājumā – esmu gana daudz esmu bļaustījies, ka politika man riebjas.»

    Freidenfelds seriālā būs redzams kopā ar trīs Latvijā populārām interneta zvaigznēm – jūtūberi Beāti Bērziņu jeb Betu Beidz, seksīgo instagrameri Janu Bruku jeb Yanu Bruk un tiktokeri Elīnu Pakalni. Humorists neslēpj – pirms tam par interneta zvaigznēm neko neesot zinājis.

    «Man nav nekā no tā, kas ir viņām – ne Instagram konta, ne YouTube kanāla, arī Tik Tok neizmantoju. Virtuālajā pasaulē lietoju tikai veco labo feisbuku,» teic viņš. Meiteņu vēlmi katru savu soli iemūžināt bildēs un video, kur tagad gribot negribot nonācis arī viņš, Fredis īsti neizprot.

    "Kā jau visi veci cilvēki, arī es izturos pret to nīgri un nesaprotoši. Esmu parodējis selfiju taisīšanu feisbukā, bet nopietni tam visam pievērsties man nav ne laika, ne intereses. Laiks, kad man patika visiem izrādīt savu pāva asti, jau sen pagājis. Tagad man patīk gūt jaunus iespaidus pa tiešo, ne no sociālajiem tīkliem. Arī draugus labāk satieku aci pret aci, nevis virtuāli,» saka viņš.

    Ko saka meitenes

    «Viņš ir ļoti atvērts un jauks cilvēks,» sajūsmā par Fredi ir slavenā tiktokere ELĪNA PAKALNE. Viņa kopā ar māsu veido kontu Latvian Sisters, kuram ir 1,5 miljoni sekotāju. «Manam populārākajam tiktokam ir 75 miljoni skatījumu. Tas ir mūsu lepnums,» klāsta Freda seriāla kolēģe. «Mēs nekad neesam tiekušās pēc popularitātes. Vienkārši veidojam saturu, kas pašām patīk. Un ir forši, ja tas patīk vēl kādam. Es arī nekad neesmu gribējusi būt aktrise. Filmēšanos uztveru kā jaunu pieredzi. Priecājos, ka latvieši uzdrīkstējušies ko tādu nofilmēt,» spriež viņa.

    «Viņš ir bezgala lādzīgs un foršs. Ar tik ļoti mīļu enerģiju,» komplimentus slavenajam humoristam velta jūtūbere Beāte Bērziņa.

    «Man nepatīk vārds influencere. Es sevi saucu vai nu par sabiedrības dāmu vai satura veidotāju, lai arī cik snobiski tas arī izklausītos,» PDz skaidro Beāte, kas interneta vidē zināma kā Beta Beidz. Seriālā viņa spēlē Freda meitu. «Saņemot uzaicinājumu filmēties, kādu laiku domāju – vai man to vispār vajag? Es taču neesmu aktrise! Taču man patīk sevi izaicināt. Piekritu un ne brīdi neesmu nenožēlojusi,» atzīst viņa.

    «Šobrīd aktīvāk darbojos Patreon – interneta platformā, kur lieku maksas video. Viens video maksā vienu eiro, un tā ir kā barjera starp auditoriju, kas mani grib skatīties un to, kas ne. Lai man vēlāk nebūtu jālasa cilvēku negācijas, labāk izvēlos taisīt saturu mazākai auditorijai, toties zinu, ka viņi grib mani dzirdēt,» pauž Beāte.

    «Fredis ir īsts profesionālis, nu gluži kā Filips Kirkorovs Krievijā,» secinājusi seksīgā Instagram zvaigzne Jana Bruka.

    Taču arī tas, ko ikdienā sociālajos tīklos dara viņa, neesot nekāds plezīrs. «Es Instagram aktīvi darbojos jau četrus gadus un, lai iegūtu 85 000 sekotājus, esmu ieguldījusi milzīgu darbu,» teic Jana. «Savu popularitāti esmu ieguvusi ar skaistām erotiska rakstura bildēm,» neslēpj viņa. Arī seriālā Janai uzticēta pavedinātājas loma. «Viņš seriālā ir mans cukurtētiņš,» par Freidi saka Jana.  

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē