• Hosams Abu Meri krāso matus un taisa pedikīru

    Skaistumkopšana
    Gita Vīksne
    12. novembris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: FACEBOOK
    «Māku ne tikai nokrāsot matus sievietei, bet arī uztaisīt pedikīru!» sarunā ar PDz palepojas gastroenterologs, kurš mājās piestrādā par skaistumkopšanas speciālistu.

    «Matus Lindai krāsoju jau pirmās ārkārtējās situācijas laikā, kad visas frizētavas Latvijā uz vairākiem mēnešiem bija slēgtas,» atklāj gastroenterologs Hosams Abu Meri. Pirms neilga laika viņš šo prasmi atsvaidzināja, palīdzot sievai Latvijas Televīzijas raidījuma Rīta Panorāma vadītājai Lindai Abu Meri mājas apstākļos atjaunot blondo matu toni.

    «Mājsēdes laikā cilvēkam nākas iemācīties arvien jaunas lietas,» saka Hosams. Viņš nav pirmo reizi ar pīpi uz jumta, jo dažādus skaistumkopšanas trikus dakterim savulaik palīdzējusi apgūt viņa mamma.

    «Pirms daudziem gadiem palīdzēju matus krāsot arī savai mammai, tādēļ man bija priekšstats par to. Kad pirmo reizi krāsoju matus Lindai, viņa man precīzi izstāstīja, kas un kā jādara. Tā kā esmu ārsts, man pietiek vienu reizi redzēt, lai spētu to atkārtot ar milimetra precizitāti. Pret matu krāsošanu izturos ar ārstam piemītošu pedantismu. Kad visas frizētavas ir slēgtas, Lindai matus krāsoju aptuveni reizi mēnesī,» stāsta Hosams.

    Hosams: Daru to kā ārsts- ar milimetra precizitāti

    Savukārt, kad pašam jātiek galā ar savu frizūru, talkā nāk sieva. «Izmantoju matu griežamo mašīnīti, un, lai precīzi pielīdzinātu matus galvas aizmugurējā daļā un sānos, man palīdz Linda,» tā Abu Meri. Matu krāsošana nav vienīgais Hosama maz zināmais talants.

    «Māku uztaisīt arī pedikīru. Kādreiz palīdzēju to veikt savai mammai, kad viņa veseļojās pēc muguras operācijas,» piebilst dakteris.

    Hosams Abu Meri krāso matus Lindai Abu Meri
    Hosams Abu Meri krāso matus Lindai Abu Meri

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē