• Horoskops visām zīmēm. Pilnmēness nāk, būs traki! Īpaši jāuzmanās Mežāžiem

    Ezoterika
    Jana Reķe
    11. jūlijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Pixabay
    Šī būs pilnmēness (13. jūlijs) nedēļa ar tam atbilstošu notikumu un izjūtu kāpinājumu. Būs kulminācija tēmām un jautājumiem, ar kuriem aizsākāt šo mēness ciklu (no 29. jūnija) – drosmīgu ideju, ieceru un pārmaiņu iekustināšana, lai varētu daudz labāk izpaust savu patieso potenciālu, iekšējo degsmi.
    Nākamais: Auns

    «Ja vajadzīgos soļus būsiet spēruši, tad ap pilnmēnesi iespējams svarīgs iznāciens, uzstāšanās, dokumentu parakstīšana vai kā citādi redzams rezultāts. Savukārt tiem, kuri vēl nebūs izvirzījuši konkrētus mērķus, pilnmēness ietekmē izjutīs spriedzi, pārmetumus vai prasības izpildīt konkrētas saistības vai pienākumus. Ja pašam nebūs skaidri mērķi, ko darīt ar savu laiku un enerģiju, atradīsies kāds, kurš pretendēs, lai izmantotu jūsējos.

    Ap pilnmēnesi radīsies nepieciešamība pēc konkrētiem, izmērāmiem mērķiem, ieguvumiem, rezultātiem. Gribēsiet visu izdarīt pareizi, bet būs grūti nodalīt personīgo atbildību no kolektīvās. Būs tendence fantazēt, iztēloties, paslinkot. Būs arī spilgtas un spontānas idejas vairākos virzienos vienlaikus.

    16. jūlijā notiks mentālā pāreja, kas ļaus skaidrāk apzināties savas iespējas, spēku un vājumu, vēlmes, varēšanu un gribēšanu. Labs laiks, lai aktivizētu jaunas pārliecības, apzinātas programmas nākamajiem pāris mēnešiem.

    17. un 19. jūlijā būs paaugstināta līdzjūtība, jūtīgums kopumā. Labprāt palīdzēsiet un atbalstīsiet tos, kam tā nepieciešama. Jāuzmanās no atkarību izraisošām aktivitātēm un pārmērīgas ziedošanās. Tomēr tas arī palīdzēs ieraudzīt to, no kā esat gatavi atteikties,» atzīst astroloģe, astropsiholoģe Jana Reķe.

    Nākamā lapa

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē