• Horoskops visām zīmēm no 7. līdz 13. jūnijam. Merkurs izpiņķerējies – beidzot runas pāries darbos!

    Ezoterika
    Jana Reķe
    7. jūnijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Pixabay
    Mēness turpina pieaugt, dodot papildu sparu virzīties un augt arī savās vajadzībās un izpausmēs. Arī Merkurs izpiņķerējies no garām pārdomām, svārstīšanās un šaubu pilniem mirkļiem.
    Nākamais: Auns

    Tagad visām idejām un plāniem jābūt nobriedinātiem, informācijai ievāktai un visām atbildēm atrastām – žurnālā «Privātā Dzīve» vēsta astroloģe Jana Reķe.

    No šīs nedēļas kļūs vieglāk pieņemt lēmumus, runāt skaidru, tiešu valodu, un liksies, ka viss nostājas savās vietās – rodas labas atziņas, izpratne par to, ko un kā labāk darīt. 13. jūnijā, kad Merkurs ieies Dvīņu zīmē, dominēs apķērība, elastība, komunikabilitāte un spēja virtuozi atrisināt jebkuru intelektuālas dabas jautājumu.

    Enerģijas ģenerators Marss turpina mudināt uz jaunām, drosmīgām iniciatīvām, pat zināmu risku. Ieteicams fiziski aktīvs dzīvesveids, lai rastu veselīgu veidu enerģijas izlādēšanai. Pretējā gadījumā tas nāks komplektā ar gribas uzspiešanu otram, aizkaitināmību vai pat agresiju.

    Šis laiks piemērots vairāk darbiem nekā garām runām, filozofijai vai pasivitātei. Nedēļa būs bez zemūdens akmeņiem, tāpēc ej un dari!

    Nākamā lapa

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē