• Horoskops visām zīmēm! No 26. aprīļa līdz 2. maijam

    Ezoterika
    Santa.lv
    Santa.lv
    25. aprīlis, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: F64
    Nedēļa iesāksies ar maigām un jūtīgām enerģijām, gribēsies vienkārši plūst pa straumei. Sevišķi 26. un 27. aprīlī būs grūti būt labi organizētiem un disciplinētiem.
    Nākamais: Auns

    Sertificēta astroloģe, astropsiholoģe Jana Reķe uzsver, ka līdz 30. aprīlim varat ienirt dziļi savā iekšējā pasaulē, apcerēt, pameditēt, nodoties mierīgām un rimtām darbībām. Šis ir lielo noslēgumu laiks. Tādēļ nesteidziet un neprasiet no sevis pārāk daudz. Pat ja apzināti neko nepabeidzat, tas nenozīmē, ka jūsu zemapziņā nenotiek kādu dzīves scenāriju vai emocionālo stāstu noslēgums. Enerģijas būs samērā maz.

    30. aprīlī īsi pirms pusnakts sāksies jauns mēness cikls praktiskajā Vērša zīmē, šoreiz tas arī iezīmēs aptumsuma koridora sākumu, kurš ilgs līdz 16. maijam. Šis laiks nav piemērots jauniem sākumiem. Ieteicams vismaz trīs dienas pirms un pēc tā būt īpaši uzmanīgiem, piefiksēt zīmīgus notikumus, ar kuriem šajā laikā saskaraties, būt elastīgiem un adaptēties situācijai. Šis aptumsums iezīmē kādu lielu noslēgumu vai jaunu sākumu, sevišķi darba, naudas, komforta un drošības jomā. Tomēr uzskatāmi apjaust, kas ir mainījies, izdosies tikai jūnijā.

    Kļūsiet apķērīgāki un adaptīvāki, bet iespaidosieties arī no citu sacītā un publiskās telpas kopumā. Tas palīdzēs izveidot nozīmīgas pazīšanās, atrast risinājumu, pastiprinās komerciālo ķērienu un veicinās visa jaunā apguvi. Šī tendence saglabāsies nedēļu, lai arī kopējais fons var ieviest savas korekcijas.

    No 2. maija mēnesi būsiet konkrētāki tajā, ko vēlaties. Samazināsies tendence iet uz kompromisiem, piekāpties. Iegribas un kaprīzes ātri uzradīsies un tikpat strauji noplaks. Tieši sievietes kļūs drosmīgākas un enerģiskākas, vairāk gatavas darboties ar iniciatīvu.

     

    Nākamā lapa

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē