• Horoskops visām zīmēm no 10. līdz 16. maijam. Sākas traks laiks – šķiršanās, darba maiņa un pat pārcelšanās

    Ezoterika
    Jana Reķe
    10. maijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Pixabay
    No 10. maija līdz pat 3. jūnijam gaidāms periods, kad pagātne skaļi klauvēs pie tagadnes durvīm. Uzradīsies seni paziņas, senas baumas, daudz nepabeigtu vai kļūdaini paveiktu intelektuālu darbu, kas aizņems jūsu laiku. Būs pārpratumi komunikācijā, tādēļ vairākkārt precizējiet un pārbaudiet sarunāto, norāda astroloģe,astropsiholoģe Jana Reķe.
    Nākamais: Auns

    Ļoti nepiemērots laiks jaunām iniciatīvām un steigai. Jo vairāk steigsieties, jo vairāk kļūdu būs. Jo vairāk lieku vārdu un nepārbaudītas informācijas, jo lielāks būs iekšējais nemiers un pārpratumi.

    Liela iespēja nodarīt skādi savai viedierīcei, var rasties problēmas ar transportu, sākot ar neplānotu kavēšanos un beidzot ar remontu.

    11. maijā Jupiters – enerģija, kas visu attīsta, paplašina un virza, – pāriet aktīvajā Auna zīmē. No šīs dienas katram, kuram jau ieskicējusies nākamo 12 gadu vīzija, jābūt drosmīgākam, enerģiskākam un mērķtiecīgākam. Tomēr astroloģiskā fona dēļ pagaidām vēl neizdosies atsperties ar pilnu jaudu, drīzāk vajadzētu sakārtot galvu, apdomāt rīcības plānu, saprast, no kā var un vajag atteikties, lai būtu vieta jaunajai vīzijai.

    16. maijā gaidāms mēness aptumsums, kas vienmēr ir kopā ar pilnmēnesi.

    Šoreiz jaudīgajā Skorpiona zīmē, kas kopā ar sakāpinātām emocijām aktivizēs nepieciešamību mainīties, atbrīvoties no dažādām piesaistēm un atkarībām. Tēmas, kurās var būt amerikāņu kalniņu cienīgi notikumi – nauda un attiecības. Emociju kāpinājums radīs zināmu ieciklēšanos uz savām izjūtām. Tādēļ visā šajā karstumā gribēsiet ko traku un izaicinošu – šķirties, aiziet no darba, pārcelties uz citu valsti, nodoties ekstrēmām nodarbēm.

    Nepiemērots brīdis nopietnu, sensitīvu tēmu risināšanai, jo sekas var būt galējas.

    Nākamā lapa

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē