• Horoskops Viņai un Viņam no 22.02. līdz 28.02.

    Horoskopi
    Privātā dzīve
    Privātā dzīve
    22. februāris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Pixabay
    Šonedēļ notiks lielo ieceru detalizēta un reālistiska plāna izstrāde, kas ar katru nākamo nedēļas dienu kļūs aizvien uzskatāmāka
    Nākamais: Auns

    Pilnmēness ietekme jau ir norimusi, izteiktāka būs maigi plūstošā ļaušanās enerģija. Gaisā virmos stipras ilgas pēc kā tāla un nezināma, kas var gan pacelt spārnos, gan ieraut maldu un atkarību labirintos. Tās palīdzēs rast iedvesmu un radīs dabisku vēlmi pievērsties labdarībai.

    Pastiprināsies mūzikas, mākslas un garīgo aspektu uztvere, arī intuīcija. Tāpat būs vēlme piedzīvot izmainītus apziņas stāvokļus, var pastiprināties atkarības un līdzatkarības, arī pārmērīga aizraušanās ar virtuālo pasauli.

    Šonedēļ notiks lielo ieceru detalizēta un reālistiska plāna izstrāde, kas ar katru nākamo nedēļas dienu kļūs aizvien uzskatāmāka. Otrkārt, pāreja mīlestības, kaisles un radošuma jomā, kur galvenās tendences varēs novērot jau 27. februārī.

    Pāri visam būs smalki intuitīvas un maigas enerģijas, kas vedinās vairāk pievērsties iekšējai pasaulei, pieņemoši reaģēt uz apkārtējās pasaules notikumiem. Īstais laiks visām jūtīgajām mākslinieku dvēselītēm, bet pārējiem – lai drosmīgi izietu ārpus ierastajiem rāmjiem un priekšstatiem.

    Atbildīgi par sevi, savu dzīvi un tās piepildījumu esat tikai jūs paši.

    Horoskopi:

    Nākamā lapa

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē