• Zvaigžņu stāvoklis no 5. līdz 18. jūnijam.

    Horoskopi
    Juris Kauliņš
    5. jūnijs, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Prognozē astronoms un astrologs Juris Kauliņš.

    Enerģētiski ne visai aktīvs astroloģiskais stāvoklis, tomēr tas nenozīmē mierīgu dzīvošanu – iespējams stress, daudz rūpju vai uztraukumu. Var izpausties centieni panākt sev vēlamo. Labākas iespējas būs patstāvīgai, neatkarīgai darbībai, it īpaši agrāku panākumu gadījumā, tomēr daudz būs atkarīgs no kontaktiem un attiecībām. Šajās jomās iespējamas lielas galējības atkarībā no izdevīguma, interesēm, uzskatiem, un iepriekšējām tendencēm. Jāuzmanās no konfliktiem, atriebības, kaprīzēm, pārspīlējumiem, negadījumiem, stresa un psihiskām problēmām.

    Gandrīz visu laiku būs augošs Mēness, 17. jūnijā – pilns Mēness. Enerģija būs neliela, bet lēnām pieaugs. Labāk darīt pierasto un patīkamo. Ar pārmaiņām un jaunām aktivitātēm ieteicams būt piesardzīgiem – jāuzmanās no steigas un kļūdām.

    Visu periodu var izpausties Saules un Jupitera opozīcijas ietekme. Šis aspekts var veicināt sadarbību un attiecības, it īpaši kopīgu interešu, uzskatu, līdzvērtības un godīguma gadījumā. Iespējamas iepazīšanās, dažādi piedāvājumi, sadarbība un palīdzība. Abpusējas vēlēšanās un nepieciešamības gadījumā var panākt attiecību uzlabošanos. Jāuzmanās no nepamatotas solīšanas un pārāk lielas uzticēšanās.

    Perioda pirmajā pusē jārēķinās ar Saules un Neptūna kvadrāta ietekmi. Tas var veicināt vieglprātīgu, negodīgu rīcību, pieaugs atkarību risks. Jāuzmanās no infekcijām, saindēšanās, sektantiem un visāda veida fanātiķiem.

    Visu šo laiku Marss būs opozīcijā ar Saturnu un Plutonu. Šī riskantā konstelācija visvairāk var ietekmēt attiecības, it īpaši, ja jau līdz šim kaut kas nav labi vai neapmierina. Iespējami konflikti, uzbrukumi, sadursmes vai atriebība. Jāuzmanās no valdonīguma, dusmu un greizsirdības izpausmēm. Var saasināties kriminālā un politiskā situācija, it īpaši karstajos punktos. Jāuzmanās no negadījumiem, traumām un hronisko slimību saasinājumiem, it īpaši pārslodzes, stresa vai negatīvu emociju gadījumā.

    Iepriekš minēto konstelāciju nedaudz mīkstinās Marsa un Neptūna trigons. Tas labvēlīgs patstāvīgai, neatkarīgai darbībai un hobijiem, it īpaši saistībā ar ūdeņiem, dabu un smalkām tehniskām lietām.

    Perioda otrajā pusē Merkurs būs konjunkcijā ar Marsu un stipros aspektos ar Saturnu, Plutonu un Neptūnu. Tas var dot daudz dažādu domu, ideju, vēlmju un veicināt aktīvu rīcību, komunikāciju. Tomēr šī būs riskanta konstelācija un var stipri ietekmēt darbības rezultātus, attiecības, pašsajūtu un veselību. Jāuzmanās no steigas, pārspīlējumiem, negadījumiem, konfliktiem, kritikas, kļūdām un veselības problēmām, it īpaši uz nervu pamata vai negatīvu emociju gadījumā. Sevišķi nopietni tas būs psihisku problēmu gadījumā.

    Riskantākās dienas – 5., 17., 18. jūnijs.

    Šo un citus aizraujošus materiālus lasi un risini žurnāla MEZGLS jaunākajā numurā!

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē