• Ziedu horoskops jūlijā dzimušajiem

    Horoskopi
    Liena Britāne
    Liena Britāne
    1. jūlijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Cilvēku raksturi tiek salīdzināti ne tikai ar debesu spīdekļiem, bet arī ar kokiem un ziediem.

    Kārtojot šo ziedu horoskopu, izmantotas zodiakālā apļa 10 grādu dekādes (tāpēc aplis sadalās 36 daļās) – katru dekādi ietekmē divas dažādas planētas. Vērtējot planētu ietekmi, katram periodam izvēlēts savs zieds, kas var mūs ietekmēt ar savu pozitīvo starojumu konkrētajā laika periodā. 

    Dāvini jūlijā dzimušajiem vasaras pilnbrieda ziedus – rudzupuķes, puķuzirņus un mežrozītes!

     1.–10. jūlijs RUDZUPUĶE

     

     

    Šajā laikā dzimušajiem piemīt liels pašaizsardzības spēks, dzīves ceļā noliktos šķēršļus viņi pārvar viegli un spēj piemēroties jebkurai situācijai. Uzskatos Rudzupuķe ir elastīga, mēdz pakļauties citu ietekmei, taču kopumā savu dzīvi cenšas krāsot gaišās krāsās un uz visu raugās pozitīvi.

    Visbiežāk Rudzupuķe ir labsirdīga, emocionāla, labprāt sagādā citiem mazas un mīļas dāvanas. Šim cilvēkam var uzticēties. Lai gan Rudzupuķu raksturi var būt ļoti dažādi, parasti visi šie cilvēki ir labi organizatori, viņiem patīk iepriecināt citus un sevi un svinēt dzīvi. Pasākumu plānošana, rīkošana, viesu aicināšana – to visu Rudzupuķe dara ar lielu atbildību un degsmi. Ar prieku uzņemas arī rūpes par radinieku saimes kopā saturēšanu.

    Var kļūt gan par pašas izlolotās, gan kāda cita pasviestās idejas fanātisku realizētāju.

    Reizēm Rudzupuķei uznāk mazs slinkumiņš, un tad kāds darbiņš var palikt pusdarīts, ja izdotos no tādām situācijām izvairīties, panākumi visās jomās būtu vēl labāki. Patīk romantika, atpūta pie jūras vai skaistā pils dārzā. Kad pārņem skumjas vai nogurums, prot ātri vien saņemties. Savā dārzā izvēlas audzēt krāšņus un smaržīgus ziedus visās varavīksnes krāsās.

    • RUDZUPUĶES ir viegli audzējamas un pašas mēdz izsēties dārzā. Lai tās ilgāk ziedētu, noziedējušie ziedi regulāri jānogriež, atstājot vien dažus, lai var izsēties sēklas.

    11.–20. jūlijs PUĶZIRNĪTIS

     

    Foto: Gvido Kajons
    Foto: Gvido Kajons

    Šajās dienās dzimušie uzreiz sev pievērš citu cilvēku uzmanību un sabiedrībā parasti ir ļoti iecienīti. Viņi ir uzņēmīgi, pastāvīgi, apveltīti ar asu prātu un lielu gribasspēku, prot pielāgoties visdažādākajām situācijām un arī apstākļiem, kuros nākas nokļūt.

    Mēdz būt arī izlutināti Puķzirnīši, taču arī viņi skaidri zina, ko dzīvē grib sasniegt, un visiem spēkiem cenšas paņemt to, kas viņiem pienākas. Ja tas neizdodas, spēj savākties un atrast citu risinājumu, lai baudītu dzīvi un priecātos par ikdienas lietām. Puķzirnītis tikai retu reizi ļausies īslaicīgai nomāktībai, gaidot palīdzīgu roku.

    Puķzirnītim svarīgi ir draugi, vēlams – skaisti, gudri, izglītoti, ievērojami.

    Šajās dienās dzimušie pat ir gatavi palikt draugu vai mīļotā ēnā, ja vien apkārtējie mīl un novērtē. Prot glabāt noslēpumus un ir spējīgi uzupurēties, taču to, kas sakāms, pateiks, nebaidoties arī no kritikas un aizrādījumiem. Priecāsies, dzirdot komplimentus un uzslavas, bet pret sevi vērstu kritiku izliksies nedzirdam, jo par gaumi taču nestrīdas – tā ir Puķzirnīša kaprīze, par kuru citiem nav jābēdā.

    Mājās rūpējas par kārtību un skaistu interjeru. Brīvdienās labprāt gatavo izsmalcinātus ēdienus, izmantojot sarežģītas receptes. Dārza aprūpi gan visdrīzāk uzticēs profesionāļiem.

    • PUĶZIRNĪŠU saldajā un maigajā smaržā esot gandrīz 20 komponentu – smaržo un reibsti no skaistuma! Labos laika apstākļos puķuzirnis priecē ilgi, vajadzīga tikai laba augsne. 

    20.–31. jūlijs MEŽROZĪTE

     

    Drosmīgi, zinātkāri un radoši cilvēki – starp citu, šajās dienās dzimuši vairāki izcili karavadoņiem un taisnības cīnītāji. Labprāt sacenšas ar citiem. Mežrozītei patīk valdīt – darbā, mājās, draugu kompānijās. Temperaments ir gana durstīgs, tomēr attiecībās ar īstiem draugiem un sev mīļiem cilvēkiem ir atklāta un atsaucīga. Ja tomēr aizkaitina arī tuvie, dusmas nebūs uz ilgu laiku.

    Meržrozīte spēj pārsteigt visās jomās, visbiežāk grib pārveidot ne tikai cilvēkus, bet arī vidi, jo ne vienmēr ir apmierināta ar reālajiem apstākļiem un esošo dzīvi – vienmēr gribas labāk, tālāk, skaistāk un gudrāk.

    Nemitīgā cīnīšanās par kaut ko labāku Mežrozīti uztur nemitīgā stresā, tāpēc var ciest veselība.

    Ir spējīga arī izveidot ko skaistu un paliekošu it kā no nekā. Par to saņemot uzslavu, kļūst labāka, maigāka, spēj labāk pielāgoties citiem. Mājās Mežrozītei ir svarīgs komforts, lielu vērību pievērš detaļām, ir nepieciešama īpaša vieta, kur sev organizēt atpūtas mirkļus, labprāt skatās romantiskas filmas un lasa mīlestības romānus. Raksta dienasgrāmatu, kas atklāj, ka Mežrozīte spēj būt arī maigi romantiska. Ar prieku saimnieko virtuvē, kur gatavo ģimenes tradicionālos ēdienus un pārsteidz ar kulinārijas brīnumiem. Dārzā izvēlas izcilus augus, par kuriem sacerētas leģendas.

    • MEŽROZĪTE var augt jebkur, tā priecē ne tikai ar ziediem, bet arī veselīgām ogām. Lai cik durstīgs, tas ir brīnišķīgs krāšņumaugs, par kuru sarakstīti neskaitāmi dzejoļi un dziesmas.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē