• Kurā dienā zvaigznes tev sola veiksmi? Horoskops no 9. līdz 15. jūlijam

    Horoskopi
    Ieva
    Ieva
    8. jūlijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Freepik
    Astroloģisko prognozi nākamajām septiņām dienām iesaka astroloģe RITA MUIŽNIECE.

    Auns

    Tavu pacietību var pārbaudīt ikdienišķas, apnicīgas darīšanas un notikumi. Var nākties beidzot paveikt to, ko visu laiku atliki kā garlaicīgu, taču, tiklīdz sāksi darīt, viss notiks ātri un viegli.

    Attiecībās ar kolēģiem un partneriem svarīgi būs saglabāt stingru mugurkaulu un stāju, jo kāds varbūt nebūs apmierināts ar tavu sniegumu, savukārt cits gribēs piesavināties tevis gūtos panākumus.

    Par tava izredzētā patiesajām jūtām pret tevi liecinās nevis viņa vārdi, bet gan darbi. Tev jāmācās atvērt savu sirdi un būt atklātai. Ļauj vaļu emocijām un liec visas savas kārtis galdā.

    • Veiksmīgs 11., 12. un 13. jūlijs.

    Vērsis

    Tavā miera ostā kā bieza migla pamazām saradīsies arvien vairāk ikdienišķu pienākumu un darbu. Lai šajā miglā neapmaldītos, svarīgi būs jau uzreiz izšķirot, kas ir būtiski, bet kas tikai velti tev atņem laiku.

    Darāmā var būt tik daudz, ka katram pienākumam spēsi veltīt vien virspusēju uzmanību, tāpēc tavs veikums var nebūt kvalitatīvs. Jāsaņemas, lai koncentrētos kaut kam vienam un pabeigtu iesākto.

    Mājās valdīs prieks un maigums. Jaunu attiecību veidošana gan šajā nedēļā var būt liels klupšanas akmens. Var uzvirmot mīlestība starp sen zināmiem un pazīstamiem cilvēkiem.

    • Veiksmīgs 14. un 15. jūlijs.

    Dvīņi

    Daudz laika pavadīsi cilvēkos – būs jaunas aizraušanās, kopīgi kaldināti izklaides un darījumu plāni. No kontaktēšanās ar citiem paņemsi sev visvērtīgāko un lietderīgi izmantosi. 

    Tava iniciatīva, izlēmība un prasme pieņemt pārdomātus, taču drosmīgus lēmumus var kļūt par panākumu atslēgu kāpienam pa karjeras kāpnēm. Visu laiku jābūt modrai, gatavai pieņemt jaunus izaicinājumus.

    Lai vai kādā statusā tu būtu, vari gaidīt intensīvus pretējā dzimuma uzmanības apliecinājumus. Tikai atceries, ka katrai rozei ir arī ērkšķi. Gaismā var nākt kāds neizrunāts noslēpums.

    • Veiksmīgs 13. un 14. jūlijs.

    Vēzis

    Savu nozīmi nebūs zaudējuši jautājumi, kas tavā dzīvē parādījušies pēdējā mēneša laikā. Ir īstais laiks sākt tos risināt! Daudz enerģijas veltīsi tam, lai ievirzītu sev svarīgos procesus auglīgā gultnē.

    Mazāk standartu, mazāk klišeju! Jo interesantāks un savdabīgāks būs tavs domu gājiens, jo veiksmīgāk virzīsies darbi. Kāda svarīga cilvēka vēsts var likt tev mainīt viedokli vai pat līdzšinējo nodarbošanos.

    Mīlas jomā trakos karstas emocijas. Ja veltīsi pārāk maz uzmanības savam sirds cilvēkam, tas var izraisīt ne vien strīdus un sirdssāpes, bet arī nepatikšanas.

    • Veiksmīgs 9., 10. un 11. jūlijs.

    Lauva 

    Tavā dzīvē valdīs liela rosība, gribēsi visu piedzīvot un izdarīt, visur būt klāt. Labākais veids, kā kaut ko kvalitatīvi paveikt, ir rīkoties plānveidīgi un pakāpeniski, neko neatliekot.

     Lai darba lietās valdītu kārtība un skats nākotnē būtu tāls un pārredzams, būs jāatsakās no kaut kā, kas līdz šim bijis neefektīvs. Tavas izvēles būtiski ietekmēs iesāktos procesus.

    Saņemsi mīļotā cilvēka atbalstu un uzmundrinājumu. Kopā izdarītās izvēles radīs drošības sajūtu. Vari saņemt negaidītu pārsteigumu. Tām, kuras līdz šim minstinājušās, pienācis laiks runāt atklāti un pārliecinoši.

    • Veiksmīgs 11., 12. un 13. jūlijs.

    Jaunava 

    Ieteicams vairāk pievērsties intelektuālam darbam, no fiziska darba sevi pasaudzējot. Var pārņemt emocionāls nogurums, tāpēc svarīgi taupīt enerģiju, izvairīties no vietām un cilvēkiem, kas tevi iztukšo.

     Praktiski darbi ies no rokas, taču ar komunikāciju un spēju vienoties gan klāsies daudz grūtāk. Neuzņemies pārlieku daudz, jo kvalitatīvi izdarīt spēsi diezgan maz.

    Tev gribēsies, lai viss notiek tikai pēc tava prāta. Kaislīgākie pāri pamanīsies izstrīdēties un atkal salīgt. Gaismā var nākt kāds noslēpums saistībā ar pagātnes notikumiem, kas visu sagriezīs kājām gaisā.

    • Veiksmīgs  14. un 15. jūlijs.

    Svari

    Ja dzīvosi mierīgā gaisotnē, beidzot sapratīsi, kas īsti tavā dzīvē ir pats svarīgākais. Tavu uzmanību un laiku paņems rūpes par ģimenes labsajūtu un mieru.

    Ar augstu atbildības sajūtu darīsi visu, kas nepieciešams, bet ļoti jūtīgi reaģēsi uz stingrām norādēm un pavēlēm. Kā ogles izdzisušā ugunskurā var kvēlot dusmu un neapmierinātības liesmiņa pret kādu augstākstāvošu personu.

    Mīlas dzīve tevi iedvesmos, uzmundrinās, dos lidojuma  un miera sajūtu. Uzņemsies visu gādību par mīļotā cilvēka labsajūtu un emocionālo piepildījumu, iedziļināsies viņa jūtās un problēmās.

    • Veiksmīgs 14. un 16. jūlijs.

    Skorpions  

     Pacelsies spārnos un atdzimsi jaunām idejām un iespējām. Būs gana daudz spēka un iedvesmas, lai beidzot sāktu īstenot visu to, kas iecerēts pēdējo nedēļu laikā. Par savām vēlmēm ir jārunā skaļi.

    Visi apstākļi sakritīs tā, ka droši varēsi uzticēt daļu savu pienākumu citiem. Jāveido uzticības pilna sadarbība. Var rasties iespējas palielināt ienākumus, nepalielinot savu personīgo ieguldījumu. 

     Ikdienas steigā pārāk maz laika veltīsi mīļotajam cilvēkam, tāpēc viņš var kļūt greizsirdīgs, izteikt tev pārmetumus. Jaunās attiecībās šis izšķirīgs laiks, var tikt pieņemti svarīgi lēmumi. 

    • Veiksmīgs 9. un 10. jūlijs.

    Strēlnieks

    Būsi enerģiska un iedvesmas pilna, gluži vai neapturama ceļā uz mērķi, taču tava dedzīgā darbošanās būs saistīta tikai ar nedaudzām dzīves jomām, pārējās atstājot novārtā.

     Aktīvs un piepildīts laiks tām, kurām darbs ir arī sirdslieta. Var parādīties jaunas perspektīvas un iespējas sava projekta vai ieceru virzībai plašākā mērogā. Jābūt gatavai eksperimentēt, uzdrīkstēties.

    Ja mīļotais nesaņems pietiekami daudz tava laika un uzmanības, attiecības var stipri sarežģīties. Arī nesen uzsāktas attiecības, ja neturpināsi tās nostiprināt, var pairt tavas neuzmanības un paviršības dēļ.

    • Veiksmīgs 12. un 13. jūlijs.

    Mežāzis

    Šonedēļ, iespējams, jutīsies kā kursu pazaudējusi. Vari zaudēt modrību un uzmanību, būs grūti koncentrēties. Būs biežākas satikšanās ar draugiem, laiskošanās, ļaušanās notikumu straumei. 

    Stresa situācijās jāizvairās no lēmumu pieņemšanas. Kāda muļķīgas neuzmanības vai steigas dēļ pieļauta kļūda var dārgi maksāt. Darba devējs var paust savu neapmierinātību ar tavu sniegumu.

    Harmonisks savstarpējo attiecību fons mājās būs tavs lielākais uzmundrinājums. Piemērots laiks, lai ar mīļoto izrunātu kopīgas atpūtas plānus. Neaizmirstiet lieku reizi pateikt, cik daudz viens otram nozīmējat. 

    • Veiksmīgs 13., 14. un 15. jūlijs.

    Ūdensvīrs

    Lai gan nemitīgi pietrūks laika, prasmīgi rīkojoties, pagūsi izdarīt ļoti daudz. Čakli strādāsi, lai labiekārtotu mājokli. Tām, kuras zina, ko grib, šis laiks dos iespējas to īstenot. 

    Darba dzīvē neizdosies izvairīties no savu pienākumu pildīšanas, lai gan brīžam to ļoti vēlēsies. Atbildību par kļūdām un neveiksmēm lūkosi uzvelt citiem, tomēr tā iegūsi vien sabojātas pārpratumu pilnas attiecības ar kolēģiem. 

    Mīlas jomā virmos kaislību un seksualitātes dzirksteles. Iespējamas arī aizraujošas iepazīšanās – tās sāksies garšīgi un koši, taču ilgums un noturīgums gan nebūs neprognozējams. 

    • Veiksmīgs 13. un 16. jūlijs.

    Zivis 

    It kā mierīga, taču ārēji mazliet  trauksmaina nedēļa. Daudz ko vēlēsies paturēt sevī, taču apstākļi tam nebūs labvēlīgi. Jāpievēršas sevis izglītošanai, piemērots laiks jauniem aizsākumiem intelektuālos procesos.

    Mērķtiecīga rosība dos tev iespēju veiksmīgi sakārtot savu finansiālo situāciju. Liec pie malas mūžīgās bailes un šaubas, ļauj iegriezties ideju karuselim! Vari attīstīt kopīgu projektu ar kādu draugu vai cilvēku, kuram uzticies. 

    Pamatīgs emociju vilnis var izšļākties cauri itin rāmām attiecībām – tā var notikt, ja līdz šim ilgstoši novārtā atstāta kāda būtiska problēma.

    • Veiksmīgs 9., 10. un 11. jūlijs.

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē