• Kurā dienā zvaigznes tev sola veiksmi? Horoskops no 8. līdz 14. augustam

    Horoskopi
    Ieva
    Ieva
    8. augusts, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Astroloģisko prognozi tuvākajām dienām iesaka astroloģe RITA MUIŽNIECE.

    Auns

    Būsi tik aktīva un rosīga, ka varbūt pat pārsteigsi pati sevi gan ar darbībām, gan lēmumiem. Paredzami tuvāki un tālāki ceļojumi vai vismaz izbraucieni ārpus mājām.

    Panākumi darba lietās balstīsies uz atbildības un sadarbības principiem. Var nākties pievērsties darbiem, kas nesen it kā paveikti, taču, atklājoties kļūdām, jāsāk atkal no jauna. Ja kāds process iestrēdzis, meklē citus risinājumus!

    Sevišķi jūtīgi uztversi seksuālu kairinājumu, dzīves centrā tev būs flirts un koķetērija. Gādā, lai attiecībās būtu vairāk kaisles. Partnera vārdi var atšķirties no darbiem.

    • Veiksmīgs 10. un 11. augusts

    Vērsis

    Veltīgi ilgosies pēc iespējas pabūt vienatnē, jo nemitīgi kāds būs tev blakus, būs jāuzklausa dažādi viedokļi un piedāvājumi, vajadzēs mijiedarboties un sadarboties, taču tas palīdzēs gūt panākumus.

    Jaunā darba nedēļa sāksies ar darbu un pienākumu kalniem, no tevis var pieprasīt īsā laikā padarīt teju visa mēneša normu. Jāspēj godīgi pavaicāt: vai tiešām tas viss jāpaveic man vienai?

    No otrās pusītes gaidīsi un vēlēsies saņemt vairāk, nekā viņš spēj dot. Brīvajām šis būs labs laiks, lai satiktos un iepazītos, taču attiecības veidosies pavisam lēni un uzmanīgi. 

    • Veiksmīgs 11. un 12. augusts.

    Dvīņi

    Nedēļa būs piesātināta ar miljons sīkiem darbiņiem un notikumiem. Nemitīgi skraidīsi no vienas vietas uz nākamo, vienu sarunu viegli pārtrauks trīs citas, un tā visu laiku, bez iespējas atvilkt elpu.

    Profesionālā dzīve nesagādās nekādu lielo gandarījumu, vērtējot no rezultātu viedokļa. Toties pats darba process sniegs prieku un gandarījumu.

    Brīvajām šī nedēļa būs romantisku un aizraujošu notikumu piepildīts laiks – iespējams, pat būs grūti izvēlēties, kurš no pielūdzējiem ir sirdij tīkamāks. Ja esi attiecībās, iekrāsosi ikdienu ar vēl nebijušām nodarbēm un izklaidēm. 

    • Veiksmīgs 13. un 14. augusts.

    Vēzis

    Lai gan būs daudz aicinājumu aktīvi iesaistīties apkārt notiekošajā, tevi vairāk vilinās rimta mājas dzīve. Miers un klusums būs nepieciešams arī tavai pašsajūtai, nedrīksti būt nevērīga pret savu veselību.

    Ar skaļiem solījumiem, lieliem mērķiem un pienākumu kalniem nav vērts aizrauties. Daudz labāk ritēs būs tie darbi, ko darīsi mierīgā tempā un klusos apstākļos.

    Ļoti svarīgi būs tas, kādus cilvēkus – ar kādiem dzīves uzskatiem un vērtību skalu – tu ielaid savās mājās un savā dzīvē. Pašsaprotamā veidā no tavas dzīves var aiziet kāds, ar kuru vairs nav nekā kopīga.

    • Veiksmīgs 8. un 13. augusts.

    Lauva 

    Pamanīsies būt galvenā gan mājās, gan sabiedrībā. Krāšņs izskats, pārliecinoša balss un stalta stāja garantēs tev veiksmi un panākumus, tomēr ir vērts padomāt, vai spēsi savus spožos solījumus arī pildīt.

    Ļoti prasmīgi mācēsi radīt iespaidu, ka daudz dari, kaut patiesībā nekas uz priekšu nevirzīsies. Sākoties jaunajai darba nedēļai, gan viss būs pavisam citādi – tad arī pagūsi paveikt visu iekavēto.

    Tev patiks dzīvot viegli, flirtēt un bezrūpīgi pavadīt laiku interesantu cilvēku sabiedrībā, baudot romantiku un iztiekot bez nopietniem solījumiem un pārrunām par nākotni. 

    • Veiksmīgs 9. un 10. augusts.

    Jaunava 

    Lai gan var būt daudz iepriekš neparedzamu situāciju, ikreiz zināsi gan īstos vārdus, gan to, kāda būtu atbilstošākā un pareizākā rīcība. Iespējams, ļoti labi sevi parādīsi kādā projektā, pie kura esi ilgstoši strādājusi. 

    Fantastisku iespēju laiks profesionālajā dzīvē un biznesā. Radīsies spožas idejas, tavā ceļā gadīsies īstie cilvēki, kuri ne tikai iedvesmos un dos padomus, bet arī sniegs konkrētu palīdzību.

    Kāda cilvēka solījumi var izrādīties pavisam pretēji realitātei. Iespējama vilšanās, bet jau pavisam drīz sapratīsi, ka labāk skarba patiesība nekā saldi meli.

    • Veiksmīgs 11. un 12. augusts.

    Svari 

    Gaidāma patiešām koša un patīkama nedēļa ar baudpilniem notikumiem. Daudz laika un uzmanības var prasīt mājas vai dārza darbi, kā arī lietas, kas saistītas ar nekustamo īpašumu. 

    It visā, ko darīsi, svarīgākais būs saprast, ko īsti centies panākt un kāds ir tavs mērķis. Kad tas būs precīzi saprasts, viss uz priekšu ritēs daudz ātrāk un veiksmīgāk. Jaunā darba nedēļa nāks ar svaigām idejām. 

    Sarunāties un saprasties būs viegli – tavas domas ņems vērā, tavas idejas atbalstīs. Jaunās attiecībās iespējami nelieli pārpratumi – partnerim liksies, ka gribi uzspiest savu gribu.

    • Veiksmīgs 13. un 14. augusts.

    Skorpions 

    Visu uzmanību un laiku gribēsi pilnībā veltīt tikai sev pašai. Būsi pārņemta ar domām par sava vizuālā tēla pilnveidošanu, meklēsi jaunas iespējas, kā papildināt savas zināšanas un prasmes. 

    Darbā tev netiks piedāvāti nekādi lieli pārsteigumi, viss būs atkarīgs no tavas iniciatīvas, vēlmēm un apņēmības tās īstenot. Ja gribi kaut ko mainīt tajā, kā bijis līdz šim, spied lielo starta pogu un sper pirmo soli tā virzienā. 

    Savas ambīcijas un iegribas liksi pirmajā vietā, tāpēc apkārtējiem kopā ar tevi var klāties grūti. Pamēģini atrast laiku arī tuviem cilvēkiem!

    • Veiksmīgs 8. un 13. augusts.

    Strēlnieks

    Var rasties nepieciešamība pabūt vienatnē, lai mierā un klusumā smeltos spēku un iedvesmu. Uzdāvini sev tādu iespēju, lai pēc tam ar jaunu sparu varētu griezt ap sevi jaudīgu notikumu vilni. 

    Vari saņemt tādus piedāvājumus vai var pavērties tādas iespējas, par kādām pēdējā pusgada laikā varēji tikai sapņot. Taču tas tev būs arī pārbaudījums, vai tikpat jaudīga kā vārdos spēsi būt arī darbos.

     Ja attiecībās ir nestabilitāte un neskaidrības, šonedēļ var nākt jauns nesaskaņu vilnis. Lai arī tev no tā visa gribēsies aizbēgt kaut kur tālāk, nesteidzies! Pavēro un ieklausies!

    • Veiksmīgs 8., 11. un 12. augusts

    Mežāzis

    Atpūta tev nebūs ne prātā – turpināsi kaldināt plānus jauniem darbiem un projektiem. Ir vērts paskatīties uz sevi un savu darbošanos it kā no malas, lai novērtētu, cik efektīva ir tava rosība. 

    Piemērots laiks analītiskiem procesiem, aprēķiniem, pētījumiem un aptaujām. Ja sagatavošanās un izvērtēšana būs bijusi gana pamatīga un pārdomāta, tālākie darbi ritēs ātri un viegli.

    Mājas dzīve prasīs daudz enerģijas un uzmanības. Iespējams, sevi tajā būsi tik ļoti iejūgusi, ka vairs nezināsi, kur rīts, kur vakars. Pabeidz vienu lietu un tikai tad ķeries pie nākamās. 

    • Veiksmīgs 11. un 12. augusts.

    Ūdensvīrs

    Tavas dienas būs piepildītas ar draugu čalām, aizraujošiem notikumiem un kopīgiem piedzīvojumiem. Tas viss palīdzēs justies viegli un brīvi – baudi dzīvi un vasaru!

    Svarīgākais būs izprast, ko tu iegūsti un saņem no katra darba, ko dari, un no katra projekta, kurā iesaisties, lai izvērtētu, kam ir un kam nav vērts veltīt savu laiku un enerģiju. 

    Attiecībās lieli notikumi nav gaidāmi, taču mīļa līdzāspastāvēšana sildīs sirdi. Ja būs nepieciešams atbalsts, vienmēr to saņemsi, allaž līdzās būs iejūtīgs sarunu biedrs. Jaunas iepazīšanās var notikt darbā vai citur formālā vidē. 

    • Veiksmīgs 13. un 14. augusts.

    Zivis 

    Gaidāma emocionāli piesātināta nedēļa, taču notikumu un izjūtu intensitāte būs atkarīga no tevis pašas – ūdeņi tev apkārt viļņosies tik daudz, cik pati tos iekustināsi. Būs jāvelta laiks kādam īpašam cilvēkam.

    Darbā tevi var kaitināt dažādi sīkumi, nepabeigti vai citu nekvalitatīvi izdarīti darbi. Lielu pacietību no tevis prasīs strādāšana komandā, būs grūti paļauties uz citiem.

    Emocionāla strīķēšanās būs jūtama arī mājas dzīvē, tomēr iztiksiet bez lieliem skandāliem. Jaunās darba nedēļas sākumā var izlīt pilnīgi viss, kas nedēļas nogalē krājies un palicis neizrunāts. 

    • Veiksmīgs 8. un 14. augusts.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē