• Kurā dienā zvaigznes tev sola veiksmi? Horoskops no 7. līdz 13. maijam

    Horoskopi
    Santa.lv
    Santa.lv
    6. maijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Astroloģisko prognozi tuvākajām dienām iesaka astroloģe RITA MUIŽNIECE.

    Auns

    Ātri un viegli paveiksi visus obligātos pienākumus, lai visu savu laiku varētu veltītu tam, kas tevi sajūsmina un iedvesmo. Panākumi būs atkarīgi no spējas koncentrēties un virzīties uz mērķi. 

    Profesionālajā jomā gaidāms aktīvs un piepildīts laiks, nemitīgi būsi darbībā, paredzama vērtīga pieredzes un viedokļu apmaiņa. Ieteicams koncentrēties tieši uz to, kas nākotnē var nest raženus augļus.

    Saņemsi atbalstu un uzmanību no mīļotā cilvēka, tas var notikt arī bez vārdiem. Jaunas attiecības veidosies sākotnēji uz draudzības pamatiem vai kādas lietišķas satikšanās rezultātā.

    • Veiksmīgs 8., 9. un 10. maijs.

    Vērsis

    Veiksmīga nedēļa, tomēr ļoti rūpīgi jāseko līdzi, kādus lēmumus pieņem, kādus soļus sper un cik vērtīgs tas viss ir personīgi tev. Pārliecinies, vai tiešām dodies pareizajā virzienā.

    Var būt situācijas, kurās nejutīsies komfortabli, jo īsti nezini, kā rīkoties, taču izrādīsies, ka tās bijušas vērtīgas mācību stundas. Sliktāk veiksies komandas darbā, jo nelabprāt ieklausīsies citu viedoklī.

    Ja esi nesen ar kādu iepazinusies, daudz darīsi, lai uz savu izredzēto atstātu labu iespaidu, un tas tev arī izdosies. Ilgstošās attiecībās izdosies nogludināt kādas nesenas nesaskaņas.

    • Veiksmīgs 10. un 11. maijs.

    Dvīņi

    Skaista un piepildīta nedēļa. Emocijas būs spilgti izteiktas, veiksmīgi paveiktais radīs sajūsmu, līdz galam nepaveiktais – tikpat lielu vilšanos. Lielisks laiks savu sapņu salikšanai uz papīra.

    Lai vai kam ķersies klāt, viss notiks teju pats no sevis. Būs viegli formulēt savas domas un plānus, galva būs pilna ar idejām. Daļu darba veiksmīgi deleģēsi kolēģiem vai sadarbības partneriem.

    Tava attieksme pret visu, kas saistīts ar attiecībām, būs viegla un bezrūpīga. Viegli veidosi kontaktus, iepazīsies un sadraudzēsies. Nelolo liekas ilūzijas par mūžīgas mīlestības solījumiem.

    • Veiksmīgs 12. un 13. maijs.

    Vēzis

    Slinkums cīnīsies ar pienākumu itin visās dzīves jomās. Ja vēlies sagaidīt virzību sev svarīgās lietās, tev jārīkojas aktīvi un pārdomāti. Šī nedēļa saliks pa plauktiņiem to, kas tiešām svarīgs.

    Veiksmīgs un azartisks laiks darba dzīvē. Būs iespēja sevi parādīt no labās puses. Vari saņemt jaunu darba piedāvājumu vai piedāvājumu pievienoties kādai komandai. Uzņemies iniciatīvu, piedalies ideju ģenerēšanā.

    Starp mīlošiem cilvēkiem var izveidoties lielāks attālums nekā līdz šim. Katrs gaidīs rīcību no otra, bet tāda nogaidoša pozīcija nesildīs sirdis un negādās par tuvību.

    • Veiksmīgs 7. un 8. maijs.

    Lauva 

    Gaidāma trauksmaina nedēļa, galva būs pilna ar idejām, kuras tūlīt gribēsi īstenot. Būs sajūta, ka laiks skrien pārāk ātri un lietderīgi jāizmanto katra minūte. Par paveikto jutīsi gandarījumu.

    Piepildīta un aktīva darba dzīve, ļoti svarīgi būs rīkoties secīgi. Atstāsi labu iespaidu, ar savām zināšanām pamanīsies būtiski ietekmēt kādu nozīmīgu projektu. Atrisināsies kāda neskaidra situācija.

    Tavā ceļā var stāties kāds cilvēks no pagātnes – vai nu nejauši, vai pavisam plānoti satiekoties, tava sirds metīs kūleņus. Ir laiks nopietni piestrādāt pie attiecību kvalitātes uzlabošanas.

    • Veiksmīgs 8. un 10. maijs.

    Jaunava 

    Mierīgi un pārliecinoši virzīsies uz priekšu, paveicot daudzus darbus un īstenojot svarīgus plānus. Jo mazāk cilvēku būs tavā tuvumā, jo labāk un ātrāk veiksies darbs.

    Sastapsies ar izaicinošām situācijām, kas liks tev rīkoties drosmīgāk nekā parasti. Darba devējs un kolēģi novērtēs tavu lielisko spēju sadarboties, pārliecinoši izteikt savu viedokli un neatskatoties doties uz mērķi. 

    Var būt košas un neaizmirstamas iepazīšanās. Brīvās, iespējams, sastaps savu laimi un mīlestību, un arī aizņemtajām skatiens var aizklīst kāda interesanta un iznesīga pielūdzēja virzienā.

    • Veiksmīgs 10. un 11. maijs.

    Svari

    Tev būs raksturīga izteikta svārstīšanās un grūtības izlemt. Varbūt pat gribēsi mainīt reiz jau pieņemtus būtiskus lēmumus. Neļaujies tādam kārdinājumam – kas reiz izlemts, lai paliek, kā ir.

    Skaidrība un kārtība ieviesīsies tavā finansiālajā situācijā. Vari sākt skicēt nākotnes biznesa idejas, vari arī vienoties ar kādu uzticamu cilvēku par palīdzību tev nozīmīgā projektā. 

    Par attiecību kvalitāti un siltumu tajās gādās tava attieksme un rūpes, ko veltīsi izredzētajam. Jāpavada pēc iespējas vairāk laika kopā. Tavu uzmanību var pieprasīt kādi nesakārtoti pagātnes stāsti.

    • Veiksmīgs 12. un 13. maijs.

    Skorpions  

    Galvu augstu pacēlusi, visu darīsi pēc sava prāta, tomēr vērts ieklausīties arī draugu un pieredzējušu kolēģu sacītajā un tikai tad rīkoties. Var nākties pieņemt lēmumus, kuru īstā nozīme būs skaidra tikai vēlāk.

    Naudas lietās labvēlīgs laiks, izdosies vienoties par izdevīgu darījumu vai pat saņemt prāvu naudas summu. Izlem par labu ilgtermiņa sadarbībai, pat ja tā šobrīd nešķiet nozīmīga.

    Brīvajām var būt kāds interesants randiņš, tomēr īpašas cerības par nopietnu iepazīšanos nevajadzētu lolot. Aizņemtajām var būt situācijas, kurās tiks pārbaudīta attiecību stabilitāte.

    • Veiksmīgs 7. un 8. maijs.

    Strēlnieks

    Tavs emociju trauciņš var būt pilns līdz pašām malām, un būs liela vēlme ar kādu tajās dalīties. Atrodi, kas tevī klausās! Iespējams, tavā dzīvē parādīsies kaut kas pavisam jauns un nebijis.

    Par tavām spējām uzņemties lielu darāmo darbu apjomu sen jau neviens nebrīnās, tomēr šajā nedēļā vari pārsteigt citus un arī pati sevi. Precīzi pildi dotos solījumus, ievēro noteiktos termiņus.

    Ja esi attiecībās, pārliecināsies par to, ka tev blakus ir uzticams un mīlošs cilvēks. Atklāti jārunā vienam ar otru, vaļsirdīgi atklājot mīļotajam savus nodomus, slepenākos sapņus un vēlmes.

    •  Veiksmīgs 8., 9. un 10. maijs.

    Mežāzis

    Jāsaņem sevi rokās un jāsāk rīkoties! Var nākties beidzot pieņemt noteiktu lēmumu kādā jautājumā, kura risinājumu ilgstoši vilki garumā. Vairāk jāpievēršas sev, jādara tas, ko vēlas tava sirds.

    Būs jāstrādā ļoti čakli un uzcītīgi. Lielisks laiks jaunu ienākumu gūšanai savu sapņu un fantāziju realizēšanai, tomēr viss veiksmīgi ritēs vien tad, ja pa kājām nemaisīsies nepadarītie darbi.

    Tavu attieksmi pret savu sirds cilvēku, attiecībām un mājas dzīvi mazliet nāksies pārskatīt. Lielisks laiks, lai izdarītu ko vērtīgu par prieku otram cilvēkam, izrādot savu lielo mīlestību.

    • Veiksmīgs 10., 11. un 12. maijs.

    Ūdensvīrs

    Būs grūti veidot dialogus, atrast kompromisus. Iespējams, būs jāpieņem būtiski lēmumi attiecībā uz finansēm. Var būt grūti  koncentrēties, nevarēsi saņemties, lai pieķertos sarežģītām lietām.

    Mētāsies starp neskaitāmiem darbiem un uzdevumiem. Labi veiksies darbs ar atskaitēm un dokumentāciju, tāpat arī savas darbavietas sakārtošana. Pats svarīgākais būs nofiksēt to mērķi, uz kuru virzies. 

    No sava mīļota cilvēka sagaidīsi ļoti daudz – krietni vairāk, nekā tu pati sniedz viņam. Nāksies izkāpt no savas komforta zonas un panākt solīti pretim, lai uzturētu attiecībās siltumu un sapratni.

    • Veiksmīgs 12. un 13. maijs.

    Zivis 

    Sev pašai par pārsteigumu, rīkosies ļoti izlēmīgi un strauji. Būs piedāvājumi un iespējas, no kurām nevar atteikties. Tieksies uz izaugsmi, pilnību. Iesaisties projektos, kur pulcējas līdzīgi domājošie.

    Saņemsi kolēģu atbalstu un vadības novērtējumu. Tev var tikt uzticēti jauni, atbildīgāki pienākumi. Radīsi par sevi interesi jauniem daudzsološiem darba devējiem.

    Neaizmirstamu emociju virpulis iegriezīs tavu dzīvi, satiksies ar interesantiem cilvēkiem, piedzīvosi pasakainus mirkļus. Viegli iemīlēsies un ļausies mīlai. Medusmēneša izjūtas virmos gan jaunos, gan jau stabilos pāros.

    • Veiksmīgs 7. un 8. maijs.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē