• Kurā dienā zvaigznes tev sola veiksmi? Horoskops no 6. līdz 12. februārim

    Horoskopi
    Ieva
    Ieva
    6. februāris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Astroloģisko prognozi tuvākajām dienām iesaka astroloģe RITA MUIŽNIECE.

    Auns

    Uzmanību veltīsi galvenokārt tikai saviem personīgajiem mērķiem. Noskaņojums būs mainīgs – nedēļas noslēgumā gribēsi būt tikai vienatnē, bet jau pēc pāris dienām būsi noilgojusies pēc sabiedrības.

    Neturēsi savu veikumu zem pūra. Savus darbus un zināšanas ar lielu spozmi demonstrēsi plašai sabiedrībai, izmantosi iespējas parādīt sevi publikas priekšā. Svarīgākais būs izdarīt to pareizā veidā.

    Partnerattiecībās vari pieņemt būtiskus lēmumus. Ja esi brīva, pielūdzēji šonedēļ gluži vai rindā stāvēs, tīkojot pēc tavas uzmanības. Satiksi daudz jauku un interesantu cilvēku.

    • Veiksmīgs 8. un 9. februāris.

    Vērsis

    Ar savu dzīvi rīkosies kā ar plastilīnu, aizrautīgi veidojot arvien jaunas figūriņas. Visā, ko darīsi, dāsni ieguldīsi savu radošo enerģiju. Saskatīsi tikai to, ko gribi redzēt un kas sagādā tev prieku.

    Izcelsies ar savu radošo potenciālu un spožajām idejām, piedalīsies vērienīgos pasākumos. Vari pieņemt ļoti drosmīgus lēmumus, ļauties neprātīgām idejām kopā ar cilvēkiem, uz kuriem paļaujies.

    Gaidāmas jaunas iepazīšanās ar bagātīgu erotikas devu. Savijoties fiziskajai un emocionālajai enerģijai, medusmēneša sajūtas radīsies arī tiem, kuri ir kopā jau ilgi.

    • Veiksmīgs 10. un 11. februāris.

    Dvīņi

    Notikumiem bagāta nedēļa. Iegūsi vērtīgu informāciju – dalies tajā arī ar citiem! Var pavērties labas sadarbības iespējas gan personīgajā, gan profesionālajā dzīvē. 

    Būsi ļoti prasīga pret kolēģiem un sadarbības partneriem. Tevi neapmierinās viņu attieksme pret darbu, daudz ko mēģināsi darīt citu vietā. Tā kā būsi tik aizņemta ar slikti padarītiem darbiem, maz laika atliks jauniem procesiem.

    Jūtīgas un nervozas attiecības ar tuviem cilvēkiem. Domstarpību galvenais cēlonis – viņiem tiek pārāk maz tavas uzmanības un klātbūtnes. Ir vērts jau tūliņ pat par visu atklāti izrunāties!

    • Veiksmīgs 8. un 12. februāris.

    Vēzis

    Jātur ausis vaļā, jo informācija būs dimanta vērtē. Arī tie vārdi un spriedumi, kuri tiks izteikti it kā starp citu, var izrādīties ļoti noderīgi. Necel degunu debesīs – palūkojies uz to, ko dara cilvēki līdzās!

    Ja vien kaut kur tavā tuvumā veidosies sarežģītas situācijas vai konflikti, tu droši vari pieteikties par glābēju un situācijas sakārtotāju – tavas mediatora prasmes būs apbrīnojamas.

    Attiecības var pavērsties pavisam jaunā un negaidītā gultnē. Ja tās līdz šim rāmi ritējušas, tagad var uzņemt straujus apgriezienus. Jaunās savienībās jāvairās no konkrētiem solījumiem.

    • Veiksmīgs 6. un 7. februāris.

    Lauva 

    Iespējami asumi savstarpējā komunikācijā, taču iekšējs miers tos spēs novērst. Elpo lēnām un dziļi, runā pārdomāti vai nerunā nemaz. Ar šādu taktiku tiksi cauri visām situācijām. 

    Idejas un darāmais birs kā no pārpilnības raga. Vari rast jaunus diezgan izaicinošus risinājumus kādā sen aktuālā un neskaidrā jautājumā. Vari atļauties atvēzēties vēl plašāk, tevī ir vēl vairāk resursu, nekā pašai šķiet. 

    Sirds pukstēs strauji un kaislīgi. Lai idille būtu pilnīga, brīvdienās ieteicams doties kaut kur nedaudz tālāk no ierastajām ikdienas nodarbēm un zināmajiem ceļiem. 

    • Veiksmīgs 8. un 9. februāris.

    Jaunava 

    Lai arī tevī plosīsies jaudīgas emocijas, spēsi saglabāt mieru, neļaujot garastāvokļa svārstībām ietekmēt tavu izturēšanos. Piemērots laiks, lai ar tev svarīgiem cilvēkiem izrunātos par nodomiem un vēlmēm. 

    Interesēsies par daudzām lietām un viegli pārslēgsies no vienas tēmas uz citu. Droši dalies ar citiem savā viedoklī, pamēģini citādus risinājumus, nekā ierasts, mācies no tiem, kuri guvuši panākumus!

    Attiecībās var tikt pārbaudīta uzticība un spēja uzņemties atbildību. Svarīgi būt maksimāli atklātiem gan vienam pret otru, gan pašiem pret sevi un savām vajadzībām.

    • Veiksmīgs 10. un 11. februāris.

    Svari

    Tev būs raksturīgas izteiktas garastāvokļa svārstības un pārlieka emocionalitāte, kā arī vēlme iedziļināties savās izjūtās. Tomēr spēsi arī pielāgoties apkārtējo prasībām.

    Aktuāls var kļūt finanšu jautājums, par sevi atgādinās līdz galam nenokārtotas lietas, prasot daudz tavas uzmanības. Neiesaisties jaunos, it kā daudzsološos darījumos, sadarbības partneru vārdos klausies īpaši vērīgi

    Atrodi laiku, kad būt tikai divatā ar mīļoto cilvēku, palutini viņu un mēģini pārsteigt. Brīvās interesēs tikai iespēja labi pavadīt laiku kopā ar kādu, no saistībām un solījumiem vairīsies.

    • Veiksmīgs 7. un 12. februāris.

    Skorpions  

    Veiksmīgas būs sarunas par kopīgiem plāniem – gan privātas, gan par darba jautājumiem. Līdzcilvēku domas tev būs ļoti svarīgas, tomēr pagaidām vairīsies pieņemt izšķirīgus lēmumus.

    Lieliska, produktīva komunikācija ar darba devēju vai sadarbības partneri atmodinās interesi par veicamajiem darbiem un piešķils jaunu apņēmības liesmiņu. Nežēlo savu enerģiju – darba augļi nebūs ilgi jāgaida!

    Romantiskiem pārsteigumiem un mīlas priekiem bagāta nedēļa, ja vien spēsi uzticēties mīļotajam. Brīvajām būs lielas iespējas satikt kādu īpašu cilvēku un varbūt pat iemīlēties.

    • Veiksmīgs 6. un 7. februāris.

    Strēlnieks

    Aktīvi un neatlaidīgi darbosies, lai īstenotu savus sapņus un mērķus. Priecīgi uzklausīsi savu atbalstītāju un sekotāju atzinības pilnos vārdus. Paturi tos prātā un iedvesmo sevi!

    Darba lietas prasīs koncentrēšanos un skaidru nostāju kādā aktuālā jautājumā. Būs jāuzņemas jauni pienākumi un atbildība, kā arī čakli jāturpina jau iesāktie darbi. Šī nedēļa prasīs ļoti daudz enerģijas, tādēļ tērē to apdomīgi.

    Svarīgi būs mīļotajam pierādīt savu mīlestību un kopīgi izdzīvot brīnišķīgus mirkļus. Gādā, lai jums tādi būtu! Brīvās ilgosies pēc jaunas iepazīšanās un neprātīgas kaislības.

    • Veiksmīgs 8. un 9. februāris.

    Mežāzis

    Uzmanību koncentrēsi uz jaunas pieredzes gūšanu. Iespējams, jutīsies garlaikota un alksi pēc jauniem piedzīvojumiem. Ja meklē domubiedru atbalstu, to atradīsi sociālajos tīklos.

    Jānostiprina zināšanas un jāapgūst jaunas prasmes. Vērtīgas būs satikšanās un sarunas ar pieredzes bagātiem cilvēkiem, viņu padomi un ieteikumi labi noderēs, lai uzsāktu ko jaunu vai citādi darītu jau ierastus darbus.

    Attiecībās esošajām jāatrod laiks, kad varētu būt divatā vien un izrunāt smalkas nianses par savstarpējām attiecībām. Ieklausies mīļotā cilvēka vēlmēs un mēģini atrast iespējas tās īstenot!

    • Veiksmīgs 10. un 11. februāris.

    Ūdensvīrs

    Iespējams, jutīsi nogurumu, nevēlēsies aktīvi darboties un iesaistīties notiekošajā. Gribēsi noslēgties no sabiedrības, pabūt ar sevi. Piemērots laiks apcerei, sevis un savu vēlmju izprašanai.

    Savu uzmanību akcentēsi uz tiem pienākumiem, kuros nav nepieciešamas jaunas iemaņas un pieredze. Vari veidot sadarbību ar jauniem partneriem, domājot par ilgtermiņa mērķiem.

    Ja tev liks izvēlēties un pieņemt svarīgus lēmumus, tas var radīt nesaprašanās mākoņus pie romantisko attiecību debesīm. Pārāk lielā emocionalitāte liegs skaidri saskatīt iespējamos ieguvumus.

    • Veiksmīgs  6. un 10. februāris.

    Zivis 

    Komunikācija var izvērsties pārāk emocionāla, jo nemitīgi gribēsi runāt par savām izjūtām. Tavu noskaņojumu un attieksmi pret lietām ietekmēs tas, ko izlasīsi un saklausīsi starp rindiņām. 

    Lielāka veiksme gaida, darbojoties komandā, nevis individuāli. Jāpievērš uzmanība sava darba kvalitātei nekā kvantitātei, jārūpējas par nākotnes plāniem, jāmeklē domubiedri. 

    Gaidāmas daudzas sarunas un arī asākas vārdu apmaiņas ar partneri. Strīdos radīsies vērtīgas atklāsmes, tiksi vaļā no ilgi krātām negatīvām emocijām. Ja meklē savu liktenīgo vīrieti, vari viņu sastapt.

    • Veiksmīgs 6. un 7. februāris.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē