• Kurā dienā zvaigznes tev sola veiksmi? Horoskops no 5. līdz 11. martam

    Horoskopi
    Santa.lv
    Santa.lv
    5. marts, 2020
    1 komentārs

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Astroloģisko prognozi tuvākajām dienām iesaka astroloģe RITA MUIŽNIECE.

    Auns

    Labs laiks draudzīgu un sirsnīgu attiecību stiprināšanai. Īpaši nekur neiedziļināsies un ne uz ko neiespringsi, samierināsies arī ar to, ka jebkurš, kuram pār tevi kaut kāda vara, izmantos katru iespēju pamācīt. 

    Darbā gaidāmas pozitīvas vēsmas, ja vien pati saņemsies apzinīgai strādāšanai, nevis ļausi sev plūst pa dzīves straumi tev patīkamā, bet nekontrolējamā virzienā. Atceries: darba laikā pienākumi ir pirmajā vietā!

    Pienācis laiks parakņāties savu attiecību līkločos, ieskatīties acīs strīdiem un nesaskaņām un pieķerties pie to sakārtošanas. Iespējamas jaunas iepazīšanās. 

    • Veiksmīgs 6., 7. un 8. marts.

    Vērsis

    Sabiedriskā dzīve uzņems apgriezienus. Daudz būsi cilvēkos, satiksies ar draugiem, priecāsies par dzīvi. Iespējams, būs jāmaina līdzšinējais sadarbības modelis ar kādu no līdzcilvēkiem. 

    Uz mirkli varbūt šķitīs, ka intensīvā darba periods nu būs beidzies un varēsi atvilkt elpu, taču nē – viss turpināsies, turklāt ar dubultu sparu. Darbā būs vajadzīga ļoti liela koncentrēšanās, bruņojies ar pacietību!

    Mīļotais cilvēks var izrādīt neapmierinātību, ka tik daudz laika pavadi ārpus mājām, novārtā atstājot viņa vajadzības un vēlmes. Maiga, emocionāla saruna atrisinās šo problēmu.

    • Veiksmīgs 8., 9. un 10. marts.

    Dvīņi

    Pavasarīgas noskaņas atraisīs tavas emocijas, saspringums mazināsies, un būsi gatava bezrūpīgi ļauties visam, ko dzīve tev piedāvā. Pārāk atslābināties gan nevajadzētu, jo darbu un pienākumu tāpat būs daudz.

    Diezgan intensīvi nāksies doties iekšā svarīgu uzdevumu labirintos. Liela nozīme sadarbības partneriem, arī ārvalstu. Būs iespējas paplašināt savu darbības lauku, bagātināt pieredzi.

    Labprātāk uzturēsies ārpus ierastās vides, satiksies ar draugiem, iespējamas jaunas iepazīšanās. Ieelposi dzīvi pilniem malkiem, viss, kas saistīts ar ģimeni, var palikt otrajā plānā.

    • Veiksmīgs 10. un 11. marts.

    Vēzis

    Nemierīga nedēļa, var pārņemt trauksme un nogurums. Neuzņemies pārāk daudz pienākumu, dod sev iespēju kvalitatīvi atpūsties. Vari kļūt pārāk viegli ietekmējama un pakļauties svešam viedoklim.

    Rīkosies ļoti atbildīgi, tavu rīcību vadīs vēlēšanās sevi pierādīt. Svarīgi būs sevi novērtēt objektīvi, nenosakot nereālus mērķus un nekraujot uz saviem pleciem pārlieku lielu atbildības nastu. 

    Gaisā virmos satikšanās un iepazīšanās vēsmas. Ja esi attiecībās, varbūt nāksies atbildēt pašai sev, kas ir svarīgāk – noturīga ģimenes dzīve vai jaunas izjūtas un mešanās nezināmajā.

    • Veiksmīgs 5. un 6. marts.

    Lauva 

    Kā viesulis trauksies cauri darbiem, pienākumiem un emocijām, kas sakrājušās neatrisinātas. Daudz ko izdosies sakārtot, lai turpmāk varētu virzīties sev vēlamā virzienā. Vārdi gan būs izteiksmīgāki par darbiem.

    Turi ausis vaļā, kad runā pieredzes bagāti cilvēki. Ja spēsi ieklausīties citu viedoklī un padomos, varēsi veiksmīgi ietekmēt procesus, ar atrast iespējas īsā laikā labi nopelnīt.

    Paredzams, ka brīvajām mīlas dzīve būs ļoti piesātināta, var pat rasties sajūta, ka jaunās attiecībās viss notiek pārāk strauji. Ģimenes dzīvē valdīs svētku sajūta, ciemošanās un priecāšanās.

    • Veiksmīgs 7. un 8. marts.

    Jaunava 

    Apsvērsi iespēju kaut ko savā dzīvē kardināli mainīt, liksi lietā visu pārliecību un komunikācijas prasmi savu, nosakot sev mērķus. Jāsabalansē enerģijas atdeve ar tās ieguvi un atjaunošanos.

    Rīkojies atbilstoši konkrētam rīcības plānam, koncentrē uzmanību uz svarīgāko – nevis uz svarīgāko citiem, bet tev pašai. Būs iespēja pārliecināties par to, cik stingri stāvi uz savām kājām.

    Attiecībās viss ies kā pa amerikāņu kalniņiem – augšup lejup. Attiecies pret mīļoto cilvēku tā, kā vēlies, lai attiecas pret tevi, tad valdīs miers un saticība. Jāprot uzklausīt vienam otra vēlmes.

    • Veiksmīgs 9. un 10. marts.

    Svari

    Uzziedēsi kā pavasara puķe. Saņemsi lielāku uzmanības devu nekā parasti, komplimentus no pretējā dzimuma. Sabiedriskā dzīve būs aktīva, dedzīgi interesēsies par visu apkārt notiekošo.

    Atgriezīsies pie tām pašām domām un izjūtām, kas tev bija pirms vairākiem mēnešiem. Var rasties doma par darba maiņu. Taču nestreb karstu – vispirms visu apsver, neatstāj iesākto novārtā.

    Attiecību dzīvē jāielaiž svaigi vēji, jāatrod laiks, ko pavadīt tikai divatā. Novārtā atstātās attiecībās var parādīties šarmants trešais, un tad galva būs sajaukta pilnībā. Jaunās attiecības iespējama pauze.

    • Veiksmīgs 10. un 11. marts.

    Skorpions  

    Tavās plaukstās guls izdošanās un veiksmes brīnumnūjiņa. Jutīsies enerģijas pilna, sāksi plānot nozīmīgus nākotnes projektus. Svarīgi būs piefiksēt visas idejas, kas nāks prātā.

    Nesteidzies ar lēmumu pieņemšanu, rūpīgi apsver, kā savas ieceres varētu īstenot vēl veiksmīgāk. Mazliet nāksies pacensties, lai saglabātu labas attiecības ar svarīgiem cilvēkiem profesionālajā jomā.

    Pārsteigumu un piedzīvojumu laiks. Ja attiecības tikai nesen aizsākušās, izmanto iespēju uzzināt, kas patīk tavam sirds cilvēkam, kādas ir viņa aizraušanās, lai vari pārsteigt un iepriecināt.

    • Veiksmīgs 5. un 6. marts.

    Strēlnieks

    Jutīsies priecīga un omulīga. Attieksmei pret pasauli kļūstot atvērtai un pozitīvai, tev pavērsies arvien jaunas iespējas. Viegli kontaktēsies ar cilvēkiem, atklāsi sev jaunas aizraušanās un hobijus.

    Pārmaiņu laiks! Vari saņemt lielisku darba piedāvājumu vai jaunu informāciju, kas tev liks uz pašreizējo situāciju paraudzīties citādi. Neko neuzsāc bez pamatīgas iedziļināšanās! 

    Būsi gatava aizraujošiem piedzīvojumiem. Saņemsi dāsnu pretējā dzimuma uzmanību. Kādās līdz šim it kā skaidrās attiecībās var pilnībā mainīties notikumu ritējums. Var sākties mīlestība ar kolēģi vai draugu.

    • Veiksmīgs 6., 7. un 8. marts.

    Mežāzis

    Enerģija būs saudzēšanas un atjaunošanās režīmā. Vairāk veltīsi laiku pašizaugsmei, lasīsi grāmatas. Lielisks laiks, lai izvērtētu dzīvi, šķirojot svarīgo no mazāk svarīgā, kas aizņem tavu ikdienu.

    Samazinātais enerģijas apjoms ietekmēs arī darba lietas. Nauda kusīs strauji, taču motivācijas cītīgi strādāt īsti nebūs. Nesoli par daudz un neapņemies darīt to, ko nespēj īstenot!  

    Laiku kopā ar mīļoto gribēsi pavadīt intelektuālās nodarbēs un dziļās sarunās, nevis fiziskās aktivitātēs. Viens par otru varat uzzināt svarīgas nianses. Varat plānot kopīgus piedzīvojumus.

    • Veiksmīgs. 8. un 9. marts.

    Ūdensvīrs

    Izdosies teju vai neticamais, ja vien darbosies pēc savas vērtību skalas. Var būt notikumi, kas parādīs, kas ir tie cilvēki, uz ko vari paļauties un kuriem tava uzticēšanās bijusi nepelnīta dāvana.  

    Pārskatīsi savu pienākumu sarakstu un prioritātes, var pārņemt šaubas par savu profesionālo izaugsmi. Apsver iespējas tajā kaut ko mainīt, tomēr šis nav īstais laiks kardināliem lēmumiem.

    Ja esi brīva, tieši šonedēļ tavā dzīvē var ienākt jauna mīlestība, var būt kaislīgs sākums ilgstošām attiecībām. Ja attiecības jau sākušās, īstais laiks runāt par nodomiem kopīgam dzīves ceļam.

    • Veiksmīgs  10. un 11. marts.

    Zivis 

    Lieliska nedēļa, lai sāktu dzīvot tā, kā to vēlies jau sen, neklausoties citu cilvēku padomos un ieteikumos, izraujoties no nevēlamas ietekmes zonas. Labs laiks arī tam, lai plānotu ceļojumus.

    Lielās zivis lāgā neķersies. Turpini darbu pie jau iesāktajiem projektiem, veicot galvenokārt plānošanas un pielāgošanās darbus. Neaizmirsti savus sapņus, bet aktīva to īstenošana pagaidām jāatliek.

    Vari pamatīgi sapīties starp savām vēlmēm un reālajām iespējām. Būs gana daudz drosmes, lai spertu nozīmīgu soli attiecību sakārtošanās virzienā, taču būs grūti atklāt un izprast savas emocijas.

    • Veiksmīgs 5. un 6. marts.

    1 komentārs

    Jānis Rožkalns
    Š. g. 7. martā gaisotne aicinās uz sekojošu rīcību: vēlēšanās augt neskatoties ne uz ko, bez iekšēja sasprindzinājuma, ar lokanu prātu atrodot dažādus ceļus, pat spraudziņas nemaināmā mērķa sasniegšanai. Spēka uzplūdi un atplūdi, jāapspiež iespējamā karstgalvība. Jācenšās saglabāt līdzsvaru. Jāizvairās no dzīvošanas savā iedomātā uz pieredzi un esamību nebalstītā pasaulē, mākoņos. Tāpēc labāk turieties pie zemes. Patiks atrasties cilvēkos saglabājot savu iekšējo pārliecību. Beidzot darba dienu būs vieglāk izmest no galvas darba rūpes, kā citās dienās. Iekļūt cilvēku dvēselēs būs grūtāk, kā citkārt, tam vajadzēs pacietību. Netiks uztverti tieši uzbrukumi ar atbildes uzbrukumu vai aizstāvēšanos, drīzāk cilvēki centīsies uzbrukumu neievērot. Labi zināsiet, kam uzticēties, kam nē. Upurēsieties to labā, kurus mīlat. Var uznākt labdarības uzplūdi pret tiem, kuri, jūsuprāt pelnījuši. Līdzjūtība pret dzīves pabērniem. Grozoties sabiedrībā pietiks, ja iegādāsietis nedaudzus draugus, tas būs pie

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē