• Kurā dienā zvaigznes tev sola veiksmi? Horoskops no 5. līdz 11. decembrim

    Horoskopi
    Ieva
    Ieva
    5. decembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Astroloģisko prognozi tuvākajām dienām iesaka astroloģe RITA MUIŽNIECE.

    Auns

    Lielāko daļu uzmanības prasīs darba dzīve. Jaunus tempus uzņems notikumi, kas lika par sevi manīt novembra beigās. Veiksme atkarīga no tā, cik aktīvi un ieinteresēti tu iesaistīsies notiekošajā. 

    Vari cerēt uz pārmaiņām. Tikai ņem vērā, ka tās var būt saistītas arī ar emocionāli smagiem mirkļiem. Ja līdz šim esi radusi pie viegla darba, tagad tas var kļūt daudz grūtāks. Jāizvērtē iepriekšējā pieredze.

    Fonā visiem citiem notikumiem gaidāma dinamiska un kaislīga mīlas dzīve. Daudz būsi cilvēkos, viegli iepazīsies, veidosi jaunus kontaktus. Brīvās var saņemt bildinājumu.

    • Veiksmīgs  5., 6. un 7. decembris.

    Vērsis

    Emocijas svārstīsies no nulles līdz maksimālajai atzīmei. Jāmēģina saglabāt līdzsvaru un mērenību itin visā – gan darba attiecībās, gan mājas dzīvē. Jābūt godīgai vispirms jau pašai pret sevi.

    Notikumu un pārmaiņu laiks. Tavā vezumā tiks krauts pamatīgs smagums. Var tikt pārskatīta tava kvalifikācija, pārbaudīta izturība un spēja visu izdarīt precīzi.

    Attiecībās var būt jūtams saspringums, jūtīgs emocionālais fons. Ja tevi nokaitinās, nespēsi valdīt emocijas. Ja tavā raksturā vai tavā attieksmē pret mīļoto cilvēku ir kaut kas tāds, no kā vēlies tikt vaļā, tas jādara tagad.

    • Veiksmīgs 8. un 9. decembris.

    Dvīņi

    Nedēļa paies patīkami vieglā noskaņojumā. Būsi optimistiski noskaņota, uzmanīga un vērīga pret sevi un apkārtējiem. Iezīmēsies mēneša būtiskā un jutīgākā tēma – finanses.

    Jaunām idejām un lieliem plāniem būs zaļā gaisma. Arī apņemšanās un izturības būs gana, lai ne tikai izdomātu un iesāktu, bet arī veiksmīgi un azartiski turpinātu, īpaši jau tad, ja gaidāma laba peļņa.

    Romantiskām attiecībām burvīgs laiks, acis mirdzēs, lūpas smaidīs. Brīvajām būs daudz iespēju izveidot emocionāli spēcīgas attiecības – tik ciešas, ka varbūt pat gribēdama no tām vaļā netiksi. 

    • Veiksmīgs 10. un 11. decembris.

    Vēzis

    Būsi tendēta uz taustāmu un baudāmu labumu gūšanu. Ja vien pārāk neaizrausies ar naudas pelnīšanu, tad sajutīsi, cik maigi var būt pieskārieni, cik patīkami ir būt kopā ar cilvēkiem. 

    Nelaid garām iespējas gūt sev labumu no kontaktiem ar kolēģiem, klientiem, sadarbības partneriem. Komunikācija kļūs brīvāka, atvērtāka, varēsi uzzināt ko jaunu un noderīgu. 

    Jaunas iepazīšanās, interesanti sarunu biedri – tā visa būs gana daudz. Ja gribi dibināt jaunas attiecības, būs ļoti labas iespējas, lai šo ieceri īstenotu. Tas var pilnībā izmainīt tavu līdzšinējo dzīves ritumu. 

    • Veiksmīgs 9. un 10. decembris.

    Lauva 

    Paredzama saviesīga un aktīva rosīšanās sabiedrībā. Vari iepazīties ar cilvēkiem, kuriem var būt liela ietekme uz tavu nākotni. Lai nepalaistu garām iespējas, ir vērts pacelt galvu no ikdienišķajiem darbiem un palūkoties apkārt. 

    Tava apņemšanās un uzdrīkstēšanās darīt vainagosies ar jauniem un daudzsološiem projektiem. Tiktāl viss būs burvīgi – piedāvājumu netrūks, vadība ar labiem vārdiem neskoposies.

    Aktuāla kļūs mīlestības došanas tēma, laimes izjūtas dāvāšana otram cilvēkam – gan jaunās, gan senās attiecībās. Atraisies, neturi jūtas pie sevis, paud tās skaļi un sirsnīgi.

    • Veiksmīgs 5. un 6. decembris.

    Jaunava 

    Turpināsi aktīvi izpausties profesionālajā jomā. Darba apjoms, kas sagūlis uz taviem pleciem, var kaitēt veselībai. Neuzņemies tik smagu pienākumu nastu, ko pati nevari panest.

    Drošākais veids, kā neatkāpties no sava mērķa, ir spītīgi doties tā virzienā, neraugoties ne pa labi, ne pa kreisi. Var būt situācijas, kad vajadzēs īpašu prāta veiklību. Ļoti jāvalda emocijas.

    Tām Jaunavām, kuras savas attiecības balsta uz abpusējas mīlestības un cieņas pamatiem, ieteicams cītīgi padomāt par kopīgu ceļojumu. Liekot kopā priekpilnus mirkļus, arī visa dzīve šķitīs burvīga.

    • Veiksmīgs 8. un 9. decembris.

    Svari 

    Ja vēlies kaut ko sasniegt, svarīga būs plānošana un analizēšana. Liela nozīme būs attiecībām ar līdzcilvēkiem – vērts ieklausīties padomos, dibināt jaunus kontaktus, pulcēties interešu grupās. Iespējams, atradīsi jaunu aizraušanos.

    Darba lietās būs jaunu spēku pieplūdums un entuziasms. Visu darīsi ar mērķi justies droši nākotnē. Nekavējies ar lēmumu pieņemšanu, savs viedoklis jāizsaka skaidri un pārliecinoši. 

    Mīļotais cilvēks vai ģimene prasīs daudz uzmanības un enerģijas, brīžam var rasties sajūta, ka no tevis tikai ņem un ņem, neko nedodot pretī. Tad par to atklāti jārunā.

    • Veiksmīgs 5. un 10. decembris.

    Skorpions 

    Var būt daudz šaubu un svārstīšanās – kā partnerattiecībās, tā sadzīves un visos citos jautājumos. Vairīsies no sava viedokļa paušanas, jo tāda tev, visticamāk, nemaz nebūs.

    Ko būsi sējusi gada sākumā, to tagad varēsi pļaut. Kalsi lielus plānus, raudzīsies pēc jauna darba vai paaugstinājuma. Iespējams, būs jāmācās strādāt līdz šim nezināmā komandā. 

    Dalīšanās savās izjūtās – gan patīkamajās, gan grūtsirdībā – var pavērt durvis uz attiecību kvalitāti un dziļumu. Ja kādu laiku neesi darījusi neko kopā ar saviem mīļajiem, noteikti atrodi tam laiku!

    • Veiksmīgs 7. un 8. decembris.

    Strēlnieks

    Būsi gatava rīkoties, iet un darīt. Jāprot saredzēt iespējas, kuras vēl ir tikai nelielas sēkliņas apmērā, jo kāda no šonedēļ iesāktajām lietām var kļūt nozīmīga nākotnē.

    Neliels robs var rasties maciņā, jo, aizraujošo notikumu pārņemta, vari piemirst sekot līdzi izdevumu un ieņēmumu  plūsmai. Jāizvērtē, vai darbi, kurus esi uzņēmusies, ir jēgpilni un tuvina tevi mērķim.

    Vairāk uzmanības veltīsi visam, kas saistīts ar mājām, ģimeni, bērniem. Pievērsīsies domām par pārmaiņām mājoklī – par remontu vai varbūt pat dzīvesvietas maiņu.

    • Veiksmīgs 6. un 7. decembris.

    Mežāzis

    Nāksies būt uzmanīgākai, jo gaisā virmos provokācijas, iespējami konflikti un pārpratumi. Turies tālāk no cilvēkiem, kuriem, visticamāk, skauž tavi panākumi un tava spēja turēt buru vienā noteiktā virzienā.

    Cilvēki darba vidē var pamanīties iesaistīt tevi situācijās, kurām no brīva prāta tu ne tuvumā neietu. Koncentrē uzmanību uz saviem mērķiem un saglabā nesagraujamu nostāju par savu viedokli. 

    Mežāžiem solās aktīva, kaislīga un dinamiska mīlas dzīve, strauji pieaugs fiziskā enerģija. Ja uzsāksi jaunas attiecības, tās balstīsies uz principa tagad un tūlīt

    • Veiksmīgs 8. un 9. decembris.

    Ūdensvīrs

    Ar lielu aizrautību metīsies iekšā notikumos, neatlaidīgi lūkosies pēc iespējām sevi pierādīt. Visvairāk izaicinājumu būs tieši profesionālajā jomā.

    Ja darbā jau sen ilgojies pēc pārmaiņām, kā spilgtas gaismas šalts var nākt jauna amata piedāvājums. Pat bez īpašas lūgšanas un uzaicinājuma būsi modra un izveicīga jaunu iespēju saskatīšanā un izmantošanā.

    Arī mīlas jomā plūksi laurus, turklāt pašai nemaz nebūs jāpiepūlas – atliks tikai smaidīt un noraudzīties notiekošajā. Tomēr jābūt vērīgai – aiz skaistiem un daudzsološiem vārdiem var slēpties citādi nodomi.

    • Veiksmīgs 8. un 9. decembris.

    Zivis 

    Nemitīgi tiks pārbaudīta tava uzmanība, pacietība un attieksme. Var būt grūtības pielāgoties pašiem tuvākajiem un ieklausīties viņos, jo ievērosi tikai tos nosacījumus, kas pašai ērti un izdevīgi.

    Darbu apjoms teju divkāršosies. Taču arī enerģijas būs ļoti daudz – pietiekami, lai visu iecerēto daudzsološi iesāktu. Spēsi arī darbus sastrukturēt un izkārtot pēc svarīguma un steidzamības.

    Iespējas iepazīties būs gan sabiedriskos pasākumos, gan draugu kompānijās. Vien jāspēj pašai izprast savas vēlmes, jāsola tikai tas, ko esi gatava izpildīt, vairoties no liekām ilūzijām.

    • Veiksmīgs 10. un 11. decembris.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē