• Kurā dienā zvaigznes tev sola veiksmi? Horoskops no 4. līdz 10. jūnijam

    Horoskopi
    Santa.lv
    Santa.lv
    3. jūnijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Astroloģisko prognozi tuvākajām dienām iesaka astroloģe RITA MUIŽNIECE.

    Auns

    Var nākties pārvarēt iekšēju nedrošību un pašpārliecinātības trūkumu. Svarīgi būs pareizi veidot attiecības ar tev nozīmīgiem cilvēkiem, atrodot sirsnīgu pieeju, vairāk uzticoties un paļaujoties.  

    Darba lietās būsi aktīva, taču ne koncentrēti mērķtiecīga. Ar lielāko prieku sagaidīsi, lai kāds darāmo paveiktu tavā vietā. Plānus var izjaukt iepriekš neparedzēti notikumi.

    Daudz uzmanības un enerģijas ieguldīsi, lai tavs mīļotais cilvēks justos priecīgs un apmierināts. Viņa labsajūtai nežēlosi arī naudu. Arī pati saņemsi sev tik nepieciešamo atbalstu, sapratni, iedrošinājumu.

    • Veiksmīgs 4. un 5. jūnijs.

    Vērsis

    Būsi atvērta informācijai un jaunām zināšanām. Daudz uzmanības veltīsi savas iekšējās pasaules bagātināšanai. Radīsies iedvesma beidzot pieķerties kādam sen lolotam projektam, iemiesot dzīvē jaunas idejas.

    Piemērots laiks, lai meklētu jaunus noderīgus kontaktus vai jaunus sadarbības partnerus. Ģenerēsi arvien jaunas idejas, turklāt liela daļa no tām būs patiešām vērtīgas.

    Jaunu iepazīšanos un burvīgu satikšanos laiks. Brīvās ļausies pretējā dzimuma šarmam, flirtēs. Dzīvi baudīs arī attiecībās esošās, neaizmirstot parūpēties, lai priecīgs būtu arī mīļotais cilvēks.

    • Veiksmīgs  6., 7. un 8. jūnijs.

    Dvīņi

    Aktīvi koncentrēsies uz ieplānotajiem darbiem, taču apzināsies, ka pienācis laiks apstāties, lai pārskatītu savas dzīves pamatvērtības un dzīvesveidu, attieksmi pašai pret sevi.

    Izdosies īstenot kaut ko īpaši svarīgu savai profesionālajai izaugsmei. Tiekoties ar sadarbības partneriem, jābūt aktīvai un iedvesmojošai. Droši izsaki savu viedokli – ar to spēsi ietekmēt svarīgu lēmumu pieņemšanu.

    Mīļotais cilvēks lolos un uzmanīs tevi, nemitīgi rūpēsies, lai tev nekā netrūktu. Uzticiet viens otram savus noslēpumus un vēlmes! Jaunās attiecībās šī nedēļa būs pārsteigumu pilna.

    • Veiksmīgs 9. un 10. jūnijs.

    Vēzis

    Lielos tempos trauksies pa dzīvi, ignorējot visus, kas stāsies tev ceļā. Rīkosies strauji un izlēmīgi, lielākoties – personīgo interešu vārdā. Vari gūt dažas vērtīgas atklāsmes, kuras vēlēsies ieviest arī dzīvē.

    Krietni nopūloties, tev izdosies ietekmēt kāda svarīga cilvēka uzskatus, un tas var būt sākums jaunai sadarbībai, tiesa, no tevis tas prasīs daudz nervu un pacietības.

    Būsi ļoti emocionāla, un komunikācijā ar savu izredzēto vārdi tev steigsies pa priekšu domām un izjūtām. Var būt situācijas, kad izturēsies egoistiski, it nemaz nedomājot par to, kā jūtas otrs cilvēks.

    • Veiksmīgs 4. un 9. jūnijs.

    Lauva 

    Būsi aktīva un neatlaidīga ceļā uz saviem mērķiem. Demonstrēsi pacietības paraugstundas. Arī situācijās, kad emocijas metīs kūleņus, turpināsi rīkoties rāmi un pārdomāti.

    Pamanīsies izrīkot citus, bet pati vairāk runāsi un prātosi, nekā darīsi. Vērts piefiksēt idejas, kas ienāk prātā, taču nevajag censties tās steigšus īstenot. Veidosi jaunus kontaktus, viegli iepazīsies ar noderīgiem cilvēkiem. 

    Būdama pārņemta ar savām emocijām, vari nepamanīt būtiskas savstarpējo attiecību nianses. Brīvajām iespējama karmiska satikšanas – var būt sajūta, ka esat pazīstami jau mūžību.

    • Veiksmīgs 4. un 5. jūnijs.

    Jaunava 

    Būs grūti apvienot vilinājumu atpūsties ar neatliekamiem pienākumiem, jo prātu nodarbinās jautājumi par to, kā iegūt materiālu stabilitāti. Par sevi var atgādināt seni aizvainojumi.

    Jāpiespiež sevi beidzot pabeigt vairākkārt atliktus darbus. Iespējams, kāds telefona zvans vai satikšanās var būtiski mainīt tava profesionālā ceļa virzienu. Neatliec uz rītdienu, rīkojies drosmīgi jau šodien!

    Attiecībās var uzvirmot pagātnes rēgi, ikdienas sarunās var ievīties pārpratumi. Ir īstais laiks atzīt savas pagātnes kļūdas un maldus, atklāt izstāstot par tiem savam mīļotajam cilvēkam.

    • Veiksmīgs 6., 7. un 8. jūnijs.

    Svari

    Gaidāma mierīga un veiksmīga nedēļa, ja vien nemēģināsi kādam par katru cenu kaut ko pierādīt. Jātur acis un ausis vaļā attiecībā uz saņemto informāciju, jo kāds varbūt slepeni rīkosies tev aiz muguras.

    Profesionālajos ceļos jutīsies kā zivis ūdenī – viss notiks viegli, bez domstarpībām, bez emocionāliem pacēlumiem un kritumiem. Var vienīgi gadīties sīkas ķibeles ar dokumentiem.

    Personīgajā dzīvē viss ritēs viegli un harmoniski. Katrs no jums lieliski tiks galā ar savu atbildību un pienākumiem. Vērts tam visam pa vidu iejaukt arī kaut nelielu devu romantikas un kaislības.

    • Veiksmīgs  9. un 10. jūnijs.

    Skorpions  

    Spilgti un pozitīvi pacilājoši notikumi tev liks gluži vai pacelties spārnos. Gribēsi mākslinieciski un radoši izpausties, tev patiks būt uzmanības centrā.

    Darbā visu laiku jābūt modrai – jāraugās, lai tiktu izpildīti tevis pašas noteiktie plāni, un jākontrolē, kādā tempā un kvalitātē strādā tavi kolēģi. Var nākties pārskatīt iepriekš pieņemtos lēmumus saistībā ar naudu. 

    Mīlas dzīvē var būt saspringums, jo tev šķitīs, ka saņem pārāk maz uzmanības. Ceļš līdz sapratnei nebūs viegls. Tām, kuras nesen sastapušas savu otro pusīti, intīmā dzīve  uzņems jaudīgus apgriezienus.

    • Veiksmīgs 4. un 8. jūnijs.

    Strēlnieks

    Uz notiekošo reaģēsi emocionāli. Enerģijas apjoms te samazināsies, te palielināsies. Pūles vērts ieguldīt tikai patiešām nozīmīgos procesos, jo svarīgākais ir atpūsties un atrast laiku tikai sev.

    Darba lietās tavā ceļā var būt daudz negludumu, var pārņemt neticība saviem spēkiem. Labāk uz brīdi iepauzē, prātīgu un mērķtiecīgu rīcību atstājot uz vēlāku laiku.

    Attiecībās jāpieņem kāds svarīgs lēmums un jāļauj notikumiem ritēt atbilstoši tam. Brīvās piesaistīs sev aizrautīgus un pat neprognozējamus cilvēkus. Jaunas iepazīšanās var veidoties adrenalīna pilnos atpūtas pasākumos.

    • Veiksmīgs 4., 5 un 6. jūnijs.

    Mežāzis

    Svarīgākas par darba pienākumiem tev šķitīs dažādas saimnieciskas rūpes, atbalsts un palīdzība tuviniekiem. Svarīgi būs atrast laiku arī pašai sev, pabūt vienatnē un pārdomās.

    Vari saņemt kāda sava veikuma vērtējumu, kas, iespējams, būs kritisks un izraisīs tevī vētrainas emocijas. Jāmēģina reaģēt mierīgi, izrunāt visu, lai izprastu situāciju, nevis pieņemt pārsteidzīgus lēmumus.

    Ilgstošās attiecībās viss ritēs rāmi, bez īpašiem pavērsieniem, bet jaunās attiecībās gan iespējama pamatīga dzirksteļošana – var būt domstarpības par to, cik daudz uzmanības veltāt viens otram.

    • Veiksmīgs 6., 7. un 8. jūnijs.

    Ūdensvīrs

    Vari justies, kā nonākusi haosā, jo būs daudz neskaidrību. Pašai, iespējams, būs grūti izdomāt, kā rīkoties, un saprast, kas ir būtiski un kas mazāk svarīgi, tāpēc nevairies lūgt padomu, tiecies ar cilvēkiem, kuru viedoklis tev ir svarīgs.

    Vari saņemt pievilcīgu darba piedāvājumu vai gūt atbalstu biznesa idejai. Pirms pieņem piedāvājumu, noskaidro visas nianses, izvērtē plusus un mīnusus. Būs iedvesma, pieaugs ticība saviem spēkiem.

    Ilgosies pēc romantikas, spilgtām emocijām, jaunām, vēl nebijušām izjūtām. Brīvās būs gatavas doties kaut uz vairākiem randiņiem vienā dienā.

    • Veiksmīgs 9. un 10. jūnijs.

    Zivis 

    Ilgosies pēc pārmaiņām. Ja vien pietiek drosmes, vari savā dzīvē ieviest ko jaunu, pēc kā jau sen esi alkusi. Ja pagaidām vēl pārliecības par saviem spēkiem pietrūkst, ievies jaunumus vismaz savā garderobē.

    Vērts pieķerties esošo pienākumu šķirošanai. Atbrīvojoties no tā, kas atņem enerģiju, iegūsi brīvu vietu jaunu ideju īstenošanai. Īstais laiks, lai skaļi pateiktu nē, ja tas ir aktuāli.

    Var būt vēlēšanās pabūt vienatnē vai arī tikai divatā ar kādu uzticamu un tuvu cilvēku. Brīvajām iespējama jauna iepazīšanās, un jau pašā tās sākumā iezīmēsies kopīgas nākotnes perspektīvas.

    • Veiksmīgs 4., 5. un 8. jūnijs.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē