• Kurā dienā zvaigznes tev sola veiksmi? Horoskops no 30. jūlija līdz 5. augustam

    Horoskopi
    Santa.lv
    Santa.lv
    29. jūlijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Astroloģisko prognozi tuvākajām dienām iesaka astroloģe RITA MUIŽNIECE.

    Auns

    Aizraujošs laiks – iepazīsi jaunus cilvēkus, piedzīvosi interesantus notikumus. Vari nonākt situācijās, kas pārbauda tavas spējas atrast kopīgu valodu un piekāpties. Ja izdosies, jutīsi dziļu gandarījumu.

    Pienākumi plecus nenospiedīs, tomēr nāksies ievērot zināmu kārtību un rīkoties pēc plāna. Jāpievalda sava ego izpausmes, īpaši tad, ja būs jāveic nozīmīgi uzdevumi pēc kāda cita pavēles, nevis savas gribas.

    Attiecības nav karalauks, tev nevienam nekas nav jāpierāda un nav ne ar vienu jāsacenšas. Ja ņemsi to vērā, attiecības ar mīļoto cilvēku sagādās daudz patīkamu mirkļu.

    • Veiksmīgs  30. un 31. jūlijs

    Vērsis

    Domas un darbi vairāk būs saistīti ar mājas dzīvi, nevis sabiedriskajiem un darījumu procesiem. Vairāk jārūpējas par savu pašsajūtu, jāatrod iespējas daudz laika pavadīt svaigā gaisā.

    Svarīgas būs konkrētas un konstruktīvas sarunas ar partneriem un kolēģiem. Vari nonākt situācijā, kas liks atskatīties uz nesen paveiktajiem darbiem un pieņemtajiem lēmumiem. Jānovērš nepilnības un jāturpina iesāktais.

    Būsi gatava pat pamest novārtā pienākumus, lai tikai dotos atpūsties kopā ar mīļoto. Jaunās attiecībās gaidāma ciešāka satuvināšanās, sāksiet vairāk uzticēties viens otram.

    • Veiksmīgs  1., 2. un 3. augusts

    Dvīņi

    Piepildīsi savu ikdienu ar nodarbēm, kas liks sirdī uzplaukt krāšņiem sajūtu ziediem. Gaidāmas atmiņā paliekošas satikšanās un izjūtu virpuļi. Būsi pilnīgi pārliecināta par katru soli, ko spersi.

    No pienākumiem tevi viegli spēs aizvilināt kāds hobijs vai dalība jaunā projektā. Var būt lieliskas iespējas savā profesionālajā dzīvē ieviest patīkamas un peļņu nesošas būtiskas pārmaiņas. Nebīsties no nezināmā!

    Jādodas kopīgās izklaidēs vai izbraucienos, jāļaujas piedzīvojumiem un eksperimentiem. Tavā dzīvē var ienākt jauni un atraktīvi cilvēki, kuru loma nākotnē būs ļoti nozīmīga.

    • Veiksmīgs  3., 4. un 5. augusts 

    Vēzis

    Apstākļi var sakārtoties tā, ka laika sev atliks maz, jo daudz uzmanības veltīsi tuvinieku un ģimenes labsajūtai, rūpēsies par dzimtas lietām, un tas viss tev sagādās prieku un gandarījumu.

    Darbā labi jutīsies tad, ja būs iespēja darīt tikai plānotus rutīnas darbus, iekļaujoties noteiktajā darba laikā, neuzņemoties nekādus jaunus pienākumus, nepieņemot sarežģītus lēmumus un nerisinot problēmas.

    Laiks aizraujošām, atklātām sarunām! Var būtiski mainīties tavs viedoklis par cilvēku, kas jau ilgi ir tev līdzās. Jaunas attiecības var nostiprināties, tajās var sākties jauns posms.

    • Veiksmīgs 31. jūlijs un 5. augusts

    Lauva 

    Būsi prasīga gan pret sevi, gan apkārtējiem. Var izdoties paveikt gandrīz neiespējamo, izdarīt būtisku izrāvienu savā ceļā uz personības izaugsmi. Būs jāpieņem nozīmīgi lēmumi.

    Nemitīgi mainīgās situācijas darbā mētās tevi no viena pienākuma uz citu, var būt liela rosība un aktivitāte, taču tajā visā būs maz skaidrības un vērtīgā. Svarīgi būs sīki saplānot darāmo un pie tā arī turēties.

    Viegli atradīsi kopīgu valodu gan ar partneri, gan ar cilvēkiem, kurus satiksi savā ceļā. Lielisks laiks, lai atklāti izrunātu kopā būšanas līkločus un nonāktu pie abām pusēm pieņemama risinājuma.

    • Veiksmīgs 30. un 31. jūlijs

    Jaunava 

    Klusi un nemanāmi darbosies, lai īstenotu savas ieceres un idejas. Lai gan apkārtējiem būsi neredzama un nedzirdama, strādāsi no sirds, lai pēc tam plūktu pelnītas atzinības laurus.

    Saņemsi augstu vērtējumu par saviem plāniem un izvirzītajiem mērķiem, atliek vien pašai tiem līdz galam noticēt. Saņemsi vērtīgu padomu vai atbalstu no sadarbības partnera.

    Būsi ļoti prasīga pret savu mīļoto, tomēr attiecībās tas neradīs nesaskaņas. Tikai no tevis būs atkarīgs, cik kvalitatīvi pavadīsiet laiku. Tavs partneris darīs visu tieši tā, kā tu vēlēsies, un dosies turp, kur tu liksi.

    • Veiksmīgs 1. un 2. augusts

    Svari

    Prasmīgi savienosi patīkamo ar lietderīgo. Darījumu attiecības kārtosi neformālā vidē, svētku gaisotnē. Precīzi zināsi, ko vēlies izdarīt un kas ir pats būtiskākais, lai to sasniegtu. 

    Aktuāls būs viss, kas saistīts ar naudu. Kādā darījumā atradīsi nepilnības, kas traucē veiksmīgam naudas ceļam. Šodienas darba augļus varēsi plūkt jau pavisam tuvā nākotnē, tavs atbildīgums tiks novērtēts.

    Lai kā centīsies izlavierēt no savstarpējo attiecību jautājumu risināšanas, no atklātas sarunas izvairīties neizdosies. Ilgstošās attiecībās jāgādā par romantiskiem mirkļiem divatā. 

    • Veiksmīgs  3., 4. un 5. augusts 

    Skorpions  

    Dzīvīgs un optimisma pilns laiks. Kaldināsi lielus plānus, ļausies acumirklīgai sajūsmai un impulsiem. Var būt sajūta, ka Visuma telpa ir mazliet par šauru, lai īstenotu visu to, ko esi iedomājusies.

    Runāsi un plānosi daudz, tomēr ar praktisku darīšanu un plānu izpildīšanu tik labi vis neies. Pašas saplānoto spēsi īstenot ar lielām grūtībām, jo būs daudz neparedzētu un steidzamu darbu un pienākumu.

    Baudīsi pretējā dzimuma uzmanību un pielūgsmi. Savstarpējās attiecības veidosies viegli, pratīsi gan saņemt, gan sniegt mīlestību savam sirds cilvēkam. Var būt arī sadzīviski strīdi.

    • Veiksmīgs 4. un 5. augusts

    Strēlnieks

    Neviens šķērslis nespēs ietekmēt straujo ritmu, ko esi uzņēmusi. Galvā nāks drosmīgas un lieliskas idejas, būsi spēka un apņēmības pilna tās īstenot. Tuvi cilvēki tev lūgs atbalstu un padomu.

    Var būt situācijas, kas radīs daudz stresa, bet, pirms tajās iesaisties, padomā, vai tava līdzdalība tur vispār nepieciešama. Finanšu lietās noteikti vērts konsultēties ar šīs jomas speciālistiem.

    Privātajā dzīvē valdīs spēles gaisotne. Lai gan lielāko daļu tavas uzmanības paņems darbs, vērts atlicināt laiku, lai sarīkotu mazus svētkus divatā. Brīvajām patiks paķircināt savus pielūdzējus.

    • Veiksmīgs 30. un 31. jūlijs, 1. augusts

    Mežāzis

    Liksi lielas cerības gan uz sevi, gan citiem. Strādāsi daudz un ražīgi, tomēr ne viss īstenosies pēc tava plāna. Apkārtējie tevi var iesaistīt dažādu problemātisku situāciju risināšanā. Saudzē sevi un savus resursus!

    Piņķerīga situācija ar finansēm var prasīt pamatīgu iedziļināšanos. Tev var uzticēt nepieredzēti sarežģītu uzdevumu. Būtiski nepieņemt lēmumus vienatnē, cenšoties sevi pierādīt.

    Velti savam izredzētajam vairāk uzmanības, laika, nežēlo siltus vārdus. Tās, kuras jau ilgāku laiku ir kopā ar kādu, var saņemt bildinājumu vai piedāvājumu uzsākt kopdzīvi. 

    • Veiksmīgs 1. un 2. augusts

    Ūdensvīrs

    Paredzama aktīva sabiedriskā dzīve, krietni pavirzīsies uz priekšu savā izvēlētajā ceļā visās dzīves jomās. Ātri iekarsīsi strīdos, gribēdama visiem pierādīt, ka tu zini vairāk un proti labāk.

    Uzticams cilvēks dalīsies ar tevi savās idejās, un tas var būt nozīmīgs pavērsiena punkts tavā līdzšinējā profesionālajā ceļā. Darba ikdienā var nākties saskarties ar problemātiskām situācijām, bet veikli tās atrisināsi.

    Zināsi, kurā vietā un kādā laikā būt, lai izjustu un izdzīvotu pilnīgu laimes un izdošanās sajūtu. Brīvajām uzmanības netrūks. Viegli veidosies attiecības formālā vidē.

    • Veiksmīgs 3., 4. un 5. augusts 

    Zivis 

    Būsi pārņemta ar praktiskām un saimnieciskām rūpēm. Tevi nodarbinās domas par to, kā gūt lielākus ienākumus. Iespējami nozīmīgi pirkumi gan savai garderobei, gan mājas labiekārtošanai.

    Aizstāvēsi savu pozīciju, cīnīsies par savu taisnību un nemitīgi pamācīsi citus, kā viņiem vajadzētu rīkoties. Var rasties laba iespēja pakāpties pa karjeras kāpnēm, taču tas būs saistīts ar lielu atbildību un sāncensību.

    Emocijas virmos, vārdi sprakšķēs. Šaudīsies starp savām daudzajām vēlmēm, īsti nespēdama izvēlēties. Ar savu svārstīgumu un pārmērīgo emocionalitāti vari pamatīgi nokaitināt mīļoto.

    • Veiksmīgs 5. augusts 

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē