• Kurā dienā zvaigznes tev sola veiksmi? Horoskops no 29. augusta līdz 4. septembrim

    Horoskopi
    Ieva
    Ieva
    29. augusts, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Astroloģisko prognozi tuvākajām dienām iesaka astroloģe RITA MUIŽNIECE.

    Auns

    Gaidāma vētrainu emociju un krāsainu notikumu piepildīta nedēļa. Var rasties sajūta, ka visā tajā, kas ar tevi un ap tevi notiek, nav nekādas skaidrības, kārtības un paredzamības.

    Darba jautājumos iespējamas tādas situācijas, kas var samulsināt pat daudz pieredzējušās. Vērts biežāk lūgt pēc kolēģu un sabiedroto atbalsta, nevis sakostiem zobiem  mēģināt atrast risinājumu pašai. 

    Ģimene tavu nemieru un svārstīšanos jutīs visvairāk. Sakāpinātu emociju dēļ iespējami nelieli sadzīviski strīdi. Neatstāj bez ievērības partnera teikto, ka viņam trūkst tavas klātbūtnes.

    • Veiksmīgs 29. augusts, 3. septembris.

    Vērsis

    Svarīgākie notikumi būs saistīti ar bērniem, vecākiem vai tuviem draugiem. Neaizmirsti arī par sevi – jāpievērš uzmanība veselībai, pašsajūtai. Atļaujies sevi palutināt ar kaut ko īpašu. 

    Prasmīga mijiedarbība visos līmeņos – atradīsi kopīgu valodu gan ar ietekmīgiem cilvēkiem, gan padotajiem. Iespējams, nāksies un uzlocīt piedurknes, lai pastrādātu melnāku darbu, nekā ikdienā ierasts. 

    Brīvajām pielūdzēji grozīsies apkārt kā bites ap saldu ziedu, un arī tās, kuras ir attiecībās, nevarēs žēloties par uzmanības trūkumu, un tas var ietekmēt attiecības ar partneri.

    • Veiksmīgs 30. un 31. augusts.

    Dvīņi

    Būs daudz kustības, braukšanas un skriešanas. Ceļi zem kājām vedīs uz daudzām dažādām pusēm. Var mainīties ikdienas ritms, vajadzēs pielāgoties citam tempam un apstākļiem. 

    Atbildīgu darbu uzņemšanās un detalizēta notikumu analīze var arī neizdoties, toties labi veiksies viss, kas saistīts ar sarunām un vienošanos. Netrūks arī radošās enerģijas un aizrautības. Pieraksti savas idejas!

    Attiecībās būsi diezgan pavirša, nespēsi iedziļināties partnera emociju svārstībās, ļausi viņam pašam tikt galā ar sevi. Jaunās attiecībās var rasties kāda nozīmīga kopīga aizraušanās. 

    • Veiksmīgs 29. augusts, 1. un 2. septembris.

    Vēzis

    Daudz kas būs atkarīgs no tavas līdzdalības un ieinteresētības. Analītiska pieeja palīdzēs ieraudzīt veiksmīgāko risinājumu ikvienā situācijā. Iespējams, būs jāuzstājas plašākai publikai.

    Kāds nesenā pagātnē iepazīts cilvēks var nākt klajā ar grandiozu peļņas un sadarbības ideju, kuru patiešām vērts apdomāt, tomēr uzreiz vēl nepiekrīti –­ vispirms rūpīgi iedziļinies. 

    Ja pati būsi mierā ar sevi, arī attiecības ar tuvo cilvēku veidosies harmoniskas. Iegūsi jaunu skatījumu uz ierastām lietām. Kopā izdarīsiet un atklāsiet kaut ko vēl nepiedzīvotu. Iniciatīva tavās rokās! 

    • Veiksmīgs 3. un 4. septembris.

    Lauva 

    Tavu ikdienas ritmu noteiks tevis pašas vēlmes un ieceres. Lēmumus pieņemsi un rīkosies tā, kā pašai labāk tīk, nevis tā, kā būtu ērtāk citiem. Tas, protams, atsevišķos mirkļos var radīt domstarpības, taču tas tevi neatturēs.

    Arī darbā visu regulēsi un virzīsi pēc savas patikas, nekautrēsies izteikt savas domas un priekšlikumus. To vērts darīt arī plašākas publikas priekšā.

    Attiecības, kuras balstās uz pagalam sagurušiem pamatiem, var piedzīvot nozīmīgu pārbaudījumu. Arī tad, ja attiecības ir stabilas, pienācis laiks parūpēties, lai tās tiktu nostiprinātas vēl vairāk.

    • Veiksmīgs 29. augusts, 2. septembris.

    Jaunava 

    Nelabprāt dalīsies domās ar citiem, negribēsi aktīvi iesaistīties apkārt notiekošajā. Alksi pēc kāda klusa stūrīša, kur varētu pabūt vienatnē ar savām domām un izjūtām – tikai tā varēsi atjaunot spēkus.

    Darba dzīvē, lai gūtu panākumus, būs vajadzīga tava iniciatīva un tavs asais prāts. Ja tev būs skaidrs, ko vēlies un ko vari no katras situācijas iegūt, veiksme būs ar tevi. Ar pārliecību dodies uz priekšu!

    Mājas dzīvi uztversi pārlieku emocionāli. Pat mazākās domstarpības var izraisīt saspīlējumu un strīdus. Labākais veids, kā tikt pie saskaņas – atklāti izrunāties.

    • Veiksmīgs 30. un 31. augusts.

    Svari 

    Var būt neparedzēta plānu maiņa, kādas attiecības var pavērsties pavisam citā gultnē. Daudz enerģijas smelsies no uzticamiem cilvēkiem, īpaši no sievietēm. Starp notikumiem un pienākumiem var pietrūkt laika sev.

    Lielu nozīme šīs nedēļas panākumos būs spējai runāt atklāti, taču noturoties uz smalkās līdzsvara stīgas, lai nevienu neaizvainotu. Piemērots laiks visam, kas saistīts ar reklāmu.

    Nāksies teju uz pusēm rauties, lai tavs ieguldījums gan profesionālajā jomā, gan ģimenes dzīvē būtu nemainīgi augstā kvalitātē. Centieni visiem izdarīt pa prātam nenāks par labu tev pašai.

    • Veiksmīgs 1., 2. un 3. septembris. 

    Skorpions 

    Lielākais izaicinājums būs salāgot mājas dzīvi ar notikumiem profesionālajā ceļā. Darāmais smelsies mutē gan vienā, gan otrā jomā. Jāprot noteikt prioritātes un izveidot rīcības plānu.

    Gaidāma iespējām dāsna nedēļa – zināsi, ko vēlies un kā to panākt, un daudz darīsi, lai tas arī īstenotos. Negaidi, ka arī citiem viss izdosies tikpat labi kā tev – labāk palīdzi ar padomu.

    Ja attiecībām jau sen nepieciešama sakārtošana, tā var sākties. No tavas rīcības būs atkarīgs attiecību nākotnes ceļš – vai tās turpmāk ritēs gludi kā pa šoseju vai arī līksmi un strauji kā karuselī.

    • Veiksmīgs 3. un 4. septembris.

    Strēlnieks

    Ilgosies doties ceļojumā vai pārgājienā – būt kaut kur pēc iespējas tālāk no ierastajiem rutīnas ceļiem. Vari gaidīt jaunas intelektuālas vai emocionālas vēsmas, saņemsi vērtīgu atbalstu. 

    Lai arī enerģijas apjomi var būt samazinājušies, tomēr droši vari ķerties klāt kādas ilgi lolotas idejas īstenošanai. Vispirms gan viss rūpīgi jāapdomā un jāsaplāno.

    Attiecībās iespējamas emocionālas sadursmes, vienam otru saprast un pieņemt var nākties gana sarežģīti, īpaši tad, ja emocijas ilgi slāpētas. Ņem vērā – pēc pērkona dārdiem un lietus gaiss vienmēr kļūst vieglāks. 

    • Veiksmīgs 29. augusts, 1. un 2. septembris. 

    Mežāzis

    Atgriezīsies pie saprotama un paredzama dienas ritma, skaidra dienas un darbu plāna. Tas tev būs ļoti svarīgi, lai emocionāli justos labi un kvalitatīvi paveiktu uzticētos pienākumus.

    Skaļi un pārliecinoši sevi var pieteikt kāds konkurents, kura sasniegumi ir patiešām vērā ņemami. Sarunas par darbu var būt asas un nepatīkamas, tomēr tās tuvinās pozitīvu rezultātu. 

    *Enerģijas pilna būsi arī attiecībās ar mīļoto. Ja tās ir rāmas un iepriekš paredzamas, izdosies tās bagātināt ar kādu piesātinātu, kaislīgu mirkli. Jaunās attiecībās turpināsies pielāgošanās un pierīvēšanās laiks. 

    • Veiksmīgs 30. un 31. augusts.

    Ūdensvīrs

    Tavu bezrūpīgo lidojumu var iztraucēt nesakārtoti jautājumi, kas saistīti ar naudas lietām vai nekustamo īpašumu. No tevis tiks prasīta spēja pielāgoties pārmaiņām un atrast risinājumu piņķerīgām situācijām.

    Darbā būs gan daudz jautājumu, gan arī daudz iespēju gūt uz tiem īstās atbildes, tev atliek vien būt redzošai un dzirdošai. Vari saņemt jaunus sadarbības piedāvājumus.

    Mīļotā acīs lūkosi parādīt sevi no labākās puses, mēģināsi rīkoties tieši tā, kā viņš vēlas, teiksi mīļus vārdus, gādāsi par prieku un pārsteigumiem. Brīvajām iespējama galvu reibinoša satikšanās. 

    • Veiksmīgs 31. augusts, 1. un 2. septembris.

    Zivis 

    Enerģija tev teju vai velsies pāri malām. Baudīsi visu, ko vien dzīve piedāvās. Ražas laiks tam, ko pēdējā laikā esi sējusi un stādījusi savā dzīves dārzā. Var būt kāda nozīmīga posma noslēgums.

    Būsi gatava vienmēr palīdzēt citiem, tādējādi pamazām, pa solītim vien pārnesot uz sava darba galda un saviem pleciem citu problēmas un atbildību. Nešķied velti savu laiku un uzmanību! 

    Attiecībām, kas pārliecināti izturējušas jau vairākus pārbaudījumus un grūtības, šis laiks būs kā dāvana no debesīm – kopā baudīsit un priecāsities. Jaunas iepazīšanās var notikt darba vidē. 

    • Veiksmīgs 3. un 4. septembris.


     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē