• Kurā dienā zvaigznes tev sola veiksmi? Horoskops no 28. novembra līdz 4. decembrim

    Horoskopi
    Ieva
    Ieva
    28. novembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Astroloģisko prognozi tuvākajām dienām iesaka astroloģe RITA MUIŽNIECE.

    Auns

    Izteiksmīga nedēļa, izdosies paaugstināt savu vērtību kādu īpašu cilvēku acīs, taču attiecībās ar citiem tev svarīgiem cilvēkiem var veidoties emocionāla plaisa, ko radījuši pēdējo nedēļu notikumi.

    Lai gan arī citi tev apkārt runās gana daudz un skaļi, būs ļoti svarīgi neatlaidīgi turēties pie sava viedokļa, rīkoties tā, kā uzskati par pareizu un vērtīgu tieši tev. Vari celt dienas gaismā sevī sen snaudošas idejas. 

    Mīlestība parādīs savu otru vaigu – var rasties nepieciešamība pielāgoties, ieklausīties, pieslīpēties. Spurainajiem Auniem tas var nebūt pa prātam.

    • Veiksmīgs 30. novembris un 1. decembris.

    Vērsis

    Jaudīga nedēļa. Iespējams, gluži vai pacelsies spārnos un uzmirdzēsi. Tas var būt saistīts gan ar kādiem procesiem profesionālajā ceļā, gan ar īpaši uzmundrinošiem notikumiem personīgajā dzīvē.

    Darījumu pasaule prasīs vanaga redzi un neatlaidību ceļā uz mērķi. Iespējamas provokatīvas situācijas, kad vienlaikus vajadzēs gan rīkoties nekavējoties un pārgalvīgi, gan arī izplānot katru sīkumu.

    Mierīga nedēļa, kad īpaši svarīgi būs atrast laiku, ko pilnībā varētu veltīt mīļotajam cilvēkam, – būtu labi doties kopīgā izbraukumā vai vienkārši divatā pabūt neparasti lielā klusumā.

    • Veiksmīgs 28. un 29. novembris.

    Dvīņi

    Iespējamas pārmaiņas un neplānoti notikumi, kas nesīs patīkamas emocijas. Tiesa, būs jābalansē uz riska un drošības robežas, jo katrs solis uz nepareizo pusi var maksāt dārgi.

    Darba dzīvē nāksies daudz kontaktēties, sazināties, vienoties. Nesamierinies ar mazumiņu, sper lielu soli pretim tam, ko tu patiešām vēlies. Veidojot sadarbību, lūko, lai abām pusēm ir līdzvērtīga atbildība. 

    Attiecību peripetijas cels augšā putekļus kā rati, braucot pa smilšainu ceļu. Nemieru sirdī var radīt netaisnīga pienākumu un izdevumu sadale. Emocijās nepieņem nekādus lēmumus.

    • Veiksmīgs 30. novembris, 1. un 2. decembris.

    Vēzis

    Grūtākais būs pielāgoties negaidītiem un neparedzamiem apstākļiem. Īpaša nozīme būs partnerattiecību tēmai – par to būs daudz jādomā kā profesionālajā, tā personīgajā dzīvē. 

    Darbā var nākties sastapties ar tādiem personāžiem, kas netur solījumus un lūko izmantot savā labā tavus intelektuālos vai finanšu resursus. Nemaini savu nostāju un sargā savas idejas un darbus!

    Attiecību dzīve būs raiba kā dzeņa vēders. Daudz laika pavadīsi ārpus mājām kopā draugiem un domubiedriem. Greizsirdības sēklas dīgs gaismas ātrumā un var sašķelt to, kas ilgi un rūpīgi būvēts. 

    • Veiksmīgs 3. un 4. novembris.

    Lauva 

    Lieti noderēs tava spēja pielāgoties apstākļiem, paļauties uz labvēlīgu notikumu gaitu. Būs arī brīži, kad jāspiež bremzes vai strauji jāapgriežas pretējā virzienā. Laiks kardināliem lēmumiem!

    Darāmā būs daudz, bet padomdevēju un to, kuri visu zina labāk, būs vēl vairāk. Saglabā savu tempu un kvalitāti, esi gatava darīt visus, arī pašus necilākos darbus! Nevērtē un nesalīdzini – tikai rīkojies. 

    Brīvajām šī nedēļa var atnest raibus un negaidītus piedzīvojumus. Tavā dzīvē var ienākt kas tāds, ko, iespējams, nemaz nemeklēji, un aizņemt tavas domas stundām ilgi.

    • Veiksmīgs 29. novembris un 4. decembris.

    Jaunava 

    Košs un iespējām bagāts laiks, ja esi nolēmusi ķerties vērsim pie ragiem un paveikt ko nozīmīgu, piemēram, veidot savu personīgo biznesu vai būvēt māju. Vari sākt īstenot pat visneprātīgākās ieceres

    Gluži vai vibrēsi no tā, cik daudz jaudas un aizrautības tevī virmos. Ja tev ir idejas, kuras prezentēt darba devējam vai kolēģiem, dari to tagad! Droši kāp pāri ierobežojumiem un bailēm!

    Mīlas jomā gaidāmi tikpat patīkami notikumi kā darījumu jomā, ja vien pašai nepietrūks dūšas. Kāda varbūt saņemsies drosmīgam solim un bildinās savu izredzēto, cita uzsāks kopdzīvi ar mīļoto.

    • Veiksmīgs 28. un 29.  novembris.

    Svari 

    Pilns klēpis pienākumu! Var būt sajūta, ka īsā laika posmā jāpagūst teju vai mēneša darbi. Jābūt vērīgai pret savu pašsajūtu un veselību, jo, ja radīsies problēmas, tavs aizrautīgais skrējiens var apstāties vienā mirklī.

    Darbā gaidāmas ļoti saspringtas dienas, piesātinātas ar idejām un degsmi. Var būt gan vēlme, gan arī iespējas iesākt ko jaunu, taču nestreb karstu, visu rūpīgi saplāno.

    Ja attiecības sākušās nesen, bet ir daudz cerību un nākotnes plānu, nesteidzies notikumiem pa priekšu. Lai vai kā gribētos jau šodien tik pie skaidrības, vēl nav īstais laiks!

    • Veiksmīgs 30. novembris, 1. un 2. decembris.

    Skorpions 

    Ja darbā būs jāpacīnās un jāiespringst, mēģini atgūt spēkus un smelties mieru smelsies sakārtotā un harmoniskā mājas dzīvē. Ja arī tajā valda trauksmaini vēji, tad gan var uznākt spēku izsīkums.

    Tavas darba metodes un komunikācijas stils var nobiedēt konkurentus un darīt uzmanīgus kolēģus, tomēr neapstājies – uzvarētājs būs tikai viens, un tā būsi tu. Var pārņemt sajūta, ka saņem par maz atzinības. 

    Mīlas dzīvē valdīs saticība un harmonija, ja vien līdzšinējā ceļā esat viens pret otru bijuši patiesi un atklāti. Brīnišķīgs laiks, lai attiecības pavirzītu tuvāk nākamajam līmenim.

    • Veiksmīgs 28. un 29. novembris.

    Strēlnieks

    Viss notiks tieši tā, kā tu to iedomājies un kā sevi noskaņo. Svarīgi būs ne tikai domāt un uz dzīvi raudzīties optimistiski, bet arī savā ikdienas ritmā ieviest darbības, kas tevi notur uz pozitīva viļņa. 

    Rūpīgi jāapdomā katra kustība un katrs solis. Tev būs gana daudz ideju, būs arī cilvēki, kas iedvesmos un palīdzēs, taču ļoti būtiski ir būt modrai, acis un ausis turēt atvērtas realitātei. 

    Būsi atvērta dažādām izpriecām un izklaidēm, neliegsi sev nekādas baudas un dzīves priekus. Brīvajām būs pulka iepazīšanās iespēju, taču nevienu no tām neuztversi nopietni.

    • Veiksmīgs 1. un 2. decembris.

    Mežāzis

    Būs krietni jāiespringst, lai pagūtu visu iecerēto. Būs gana daudz pārliecības un enerģijas, bet darāmās lietas birs kā no pārpilnības raga, tāpēc var būt grūti visu paveikt kvalitatīvi.

    Pulka iespēju ietekmēt naudas ceļus, pavēršot tos tev izdevīgā virzienā, īpaši tad, ja runa ir par nelielām summām. Jākoncentrē uzmanība uz personīgiem kontaktiem.

    Mīlas dzīvē viss notiks pēc tava prāta. Mīļotais cilvēks zinās, ko no tevis var sagaidīt, veidosies teju ideāla saskaņa. Jaunās attiecībās jārīkojas soli pa solim, nesteidzoties ar secinājumiem un neieviešot savas prasības.

    • Veiksmīgs 28. un 29. novembris.

    Ūdensvīrs

    Var veidoties mazliet piņķerīgas attiecības ar līdzcilvēkiem, iespējami pārpratumi un nebūtiski strīdi. Rīkojies tā, kā priekšā saka sirds, neatkāpies no savām iecerēm, bet arī nekāp citiem uz kājām.

    Darbā būs jārīkojas pārliecinoši, jābūt pamanāmai plašākā lokā. Tu vari izpeldēt vēl plašākos ūdeņos – atļauj sev to! Iespējama amizanta satikšanās, kas var pārtapt veiksmīgā kopprojektā.

    Mīlas dzīve var kļūt mazliet kaitinoša, provocēsiet viens otru, izteiksiet kritiskas piezīmes. Ja attiecības ir drošas un balstās uz kopīgu vērtību bāzes, šādi ķīviņi tās neietekmēs.

    • Veiksmīgs 30. novembris, 1. un 2. decembris.

    Zivis 

    Turpināsi peldēt pa sev zināmo, tīkami silto straumi. Ja arī gadīsies kāds nozīmīgāks notikums, tas tikai vēlreiz apstiprinās tavu jau sen izdarīto izvēli. Izmanto iespējas apgūt jaunu pieredzi.

    Darba dzīvē jutīsi vēlmi darboties, piepildīt savu profesionālo aicinājumu. Ja tev ir vēlēšanās kaut ko mainīt darba dzīvē, šis ir tas mirklis, kad jātiek skaidrībā, ko tieši esi gatava mainīt. 

    Vairāk pielāgosies partnera vēlmēm un domām, līdz ar to zaudējot savu nostāju. Nedzīvo pēc citu scenārija, sajūti un īsteno savējo, skaļi un tieši runāt par to, kas patīk un ir svarīgs tev.

    • Veiksmīgs 3. un 4. decembris.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē