• Kurā dienā zvaigznes tev sola veiksmi? Horoskops no 28. maija līdz 3. jūnijam

    Horoskopi
    Santa.lv
    Santa.lv
    27. maijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Astroloģisko prognozi tuvākajām dienām iesaka astroloģe RITA MUIŽNIECE.

    Auns

    No malas izskatīsies, ka tu tikai vēro notiekošo, bet patiesībā veiksi rūpīgu analīzi, lai izvērtētu un izdarītu savus secinājumus. Būsi tieša un nesaudzīga, ja kaut kas notiks ne pēc tava prāta.

    Vari saņemt aizraujošus piedāvājumus projektiem, kuros iesaistīties, tomēr aktīvu darbu vēl nesāc. Vispirms parunājies ar kolēģiem vai sadarbības partneriem un pārliecinies, ka jūsu viedokļi un mērķi sakrīt.

    No sava izredzētā pieprasīsi pietiekami daudz uzmanības. Ja kaut kas notiks citādi, nekā tu esi iecerējusi, spēju emociju izvirdums garantēts. Neļauj vaļu dusmām un agresijai!

    • Veiksmīgs  28. maijs un 2. jūnijs.

    Vērsis

    Bieži būsi cilvēkos un saņemsi daudz noderīgas informācijas. Skaidri zināsi, ko vēlies sasniegt. Apstākļi mudinās pieņemt lēmumus, kuriem ilgstoši jau esi briedusi. 

    Lielisks laiks tām, kas strādā vadošos amatos vai kam ir savs bizness. Darba ņēmējām klāsies grūtāk, jo visu laiku būs vēlme runāt pretim, pierādīt savu taisnību. Vari pieļaut nozīmīgas kļūdas ikdienas darbā.

    Dažbrīd būsi radikālā noskaņojumā, viss tev šķitīs vai nu balts, vai melns. Lai iegūtu mieru un labsajūtu, mēģini vienmēr nekavējoties atrisināt visus pārpratumus, kas rodas attiecībās ar mīļoto cilvēku.

    • Veiksmīgs 29. un 30. maijs.

    Dvīņi

    Notikumi, kas risināsies tev apkārt, iedvesmos rīkoties vēl aktīvāk. Vari saskarties ar nozīmīgiem izaicinājumiem. Svarīgi būs neļauties bezrūpīgam, iemidzinošam optimismam.

    Darbā var nākties izmantot apķērību un viltību, iedziļināties visās niansēs. Iespējams, būsi gatava pat iesaistīties intrigās, lai tikai tiktu pie vērtīgas informācijas. Pievērs uzmanību sīkumiem.

    Ieplānosi daudz laika pavadīt kopā ar savu mīļoto. Atļausies bagātīgākas brīvdienu izklaides, iepriecināsi un lolosi viņu. Jaunas iepazīšanās sākotnēji var radīt spilgtāku iespaidu, nekā būs to patiesais saturs.

    • Veiksmīgs  31. maijs, 1. un 2. jūnijs.

    Vēzis

    Velti savu enerģiju darbiem un cilvēkiem, kas tevi iedvesmo un bagātina, citādi ātri nogursi un zaudēsi dzīvesprieku un iedvesmu. Svarīgi nedarīt neko lieku un neko tādu, ko vēlāk vari nožēlot.

    Lai gan viss ieplānotais ritēs viegli un bez aizķeršanās, nav ieteicams uzņemties pārlieku daudz. Virzies uz savu mērķi lēnām, paļaujies uz cilvēkiem, kas tev līdzās.

    Atļaujies mazliet vairāk, lai savu mīļoto no sirds iepriecinātu. Parādi, cik ļoti svarīgs viņš tev ir. Brīvās var atklāt, ka tuvumā visu laiku bijis cilvēks, ar kuru saista spēcīga emocionāla saikne.

    • Veiksmīgs 30. maijs un 3. jūnijs.

    Lauva 

    Atsakies no liekā, izvēlies patiesas vērtības. Lai gan visapkārt valdīs patīkama kņada un arī tev gribēsies iesaistīties, šonedēļ labāk turies maliņā no visa un visiem, vairāk atpūties, vislabāk – divatā ar kādu tuvu cilvēku.

    Darīsi visu, lai pierādītu, cik vērtīga un neaizstājama darbiniece esi, un tas tev arī izdosies, tikai ņem vērā, ka tev sevi būs jāpierāda vēl un vēl, nāksies arī uzņemties papildu pienākumus.

    Attiecībās valdīs harmonija un mīļums. Brīvajām uzmanība un pielūgsme birs kā no pārpilnības raga, taču tavu sirdi nevienam no šiem pielūdzējiem neizdosies iekarot.

    • Veiksmīgs 28., 29. maijs un 2. jūnijs.

    Jaunava 

    Iespējams, kādus notikumus savā dzīvē ieraudzīsi citādus, nekā biji iedomājusies. Var pat pārņemt sajūta, ka līdz šim esi īstenojusi ne gluži īsto savas dzīves scenāriju. Laiks pārmaiņām! 

    Satraukumu var radīt vienprātības trūkums attiecībās ar darba devēju, tomēr tas ātri izgaisīs un parādīsies atkal jauna enerģija turpināt iesākto. Veiksmīga būs darbošanās nelielās darba grupās vai divatā.

    Attiecībās, kas sākušās nesen, jutīsi sevī vēlmi kontrolēt partnera ikdienas gaitas un nodarbes, jo īsti neuzticēsies viņam. Stabilās attiecībās tiks būvēti lieli nākotnes plāni.

    • Veiksmīgs 29. un 30. maijs.

    Svari

    Ātri soļi, strauja rīcība. Ja skaidri zināsi, uz kuru pusi doties, īstajā galapunktā nonāksi diezgan drīz un tev izdosies viss, ko darīsi. Vari atļauties vairāk riskēt gan attiecībās ar līdzcilvēkiem, gan darba lietās.

    Labi veiksies darbs kolektīvā. Nebūsi gatava uzņemties lielu atbildību, tomēr tev labi izdosies īstajā brīdī dot īstos padomus un asistēt. Jaunās darba attiecībās visam cauri vīsies nedrošības stīga. 

    Atvēli vairāk laika mīļotajam cilvēkam, parūpējies par viņa labsajūtu, pasniedzot dāvanas un atmiņā paliekošus romantikas mirkļus divatā – tā darīsi laimīgu arī sevi.

    • Veiksmīgs 31. maijs, 1. un 2. jūnijs.

    Skorpions  

    Tieksies pēc uzslavām un panākumiem, gribēsi sevi parādīt un pierādīt ne vien saviem tuvākajiem, bet arī plašākam ļaužu lokam. Piesaistīsi sev uzmanību ar skaļu runāšanu un aktīvu darbošanos.

    Finansiāli ļoti veiksmīgs laiks, tomēr jābūt piesardzīgai. Var būt emocionāli, pārmērīgi lieli tēriņi, kas var neattaisnot uz tiem liktās cerības. To gan sapratīsi tikai pēc krietna laika. 

    Baudīsi sev veltīto uzmanību, pieņemsi dāvanas un citus mīlestības apliecinājumus, ar prieku piedalīsies pasākumos kopā ar draugiem. Iespējama emocionāli spēcīga satikšanās ar cilvēkiem no pagātnes. 

    • Veiksmīgs 30. maijs un 3. jūnijs.

    Strēlnieks

    Gaisīgs, pacilāts noskaņojums iedvesmos lielām lietām. Izrādīsi interesi par dažādiem sabiedriskiem projektiem. Augstu tiks novērtēta tava spēja uzņemties atbildību un aktīvi rīkoties.

    Finanšu situācija var manāmi uzlaboties, jo augļus sāks dot kāds jau agrāk paveikts darbs. Būtiski būs neiztērēt naudu, bet ieguldīt to nākotnes peļņai. Iespējama nepatīkama, bet vērtīga saruna par darba lietām. 

    Radīsies iespējas atvēlēt vairāk laika un uzmanības savam izredzētajam. Gādāsi par izpriecām, aicināsi uz kopīgiem piedzīvojumiem un pati tos arī organizēsi, gūstot prieku no šī procesa.

    • Veiksmīgs 28. maijs, 1. un 2. jūnijs.

    Mežāzis

    Lieliska nedēļa, lai ieviestu savā ikdienas ritmā pārmaiņas, pēc kurām jau kādu laiku esi alkusi. Vari īstenot kādu sen lolotu ieceri, doties ceļojumā vai apciemot ilgāku laiku neredzētus cilvēkus. Tas dos iespēju dzīvi papildināt ar košākām krāsām.

    Pavērsies iespējas beidzot ķerties klāt kādam projektam, par kuru līdz šim bijis daudz neskaidrību, tikai iepriekš jāvienojas par precīziem sadarbības nosacījumiem.

    Tev būs ļoti svarīgi, lai mīļotais cilvēks justos komfortabli un saņemtu visu viņam nepieciešamo tavas uzmanības devu, tāpēc dāvāsi viņam daudz sava laika.

    • Veiksmīgs 29. un 30. maijs.

    Ūdensvīrs

    Laiks atelpai! Veltīsi laiku saviem hobijiem, vairāk atpūtīsies, satiksies ar sev patīkamiem cilvēkiem. Laiks paies patiešām līksmi, tomēr nevajadzētu pilnībā aizmirst par saviem pienākumiem. 

    Darāmā var nebūt ļoti daudz, taču tas prasīs nedalītu uzmanību, neatlaidību un augstu profesionalitāti. Vairāk jāvērtē pirms darīšanas, nevis pēc tās. Var nākties labot kļūdas iepriekš paveiktajos darbos.

    Aktīva sabiedriskā dzīve, nepiespiestu sarunu un patīkamu emociju pilnas dienas jaukā kompānijā. Viegli veidosi kontaktus, ātri uzsāksi sarunas ar tevi interesējošiem cilvēkiem.

    • Veiksmīgs 31. maijs, 1. un 2. jūnijs.

    Zivis 

    Dosi priekšroku klusumam un vienatnei, tomēr acis būs plaši atvērtas un uztvere ļoti asa. Šajā nedēļā var notikt kāda īpaša satikšanās, kas īsākā vai garākā laika posmā var būtiski izmainīt tavu ierasto dzīves ritējumu. 

    Savu pienākumu izpildē iesaistīsi kolēģus un arī radiniekus. Tev patiks dot norādes un izrīkot, lai pašai būtu jādara pēc iespējas mazāk. Aktuāli jautājumi jārisina nekavējoties, neko neatliekot uz vēlāku laiku.

    Attiecībās svaigu emociju šalti ienesīs kāds ilgstoši glabāts noslēpums. Var būt pārpratumi, nesaprašanās, tomēr līdz lielām nesaskaņām nenonāksiet.

    • Veiksmīgs 30. maijs un 3. jūnijs.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē