• Kurā dienā zvaigznes tev sola veiksmi? Horoskops no 27. jūnija līdz 3. jūlijam

    Horoskopi
    Ieva
    Ieva
    27. jūnijs, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Astroloģisko prognozi tuvākajām dienām iesaka astroloģe RITA MUIŽNIECE.

    Auns  

    Viss būs tieši tā, kā tu vēlies, – paspēsi gan mierīgi atgūties pēc svētkiem, gan sakārtot māju, gan ražīgi un kvalitatīvi pastrādāt. Lielisks laiks, lai parūpētos par savu fizisko un emocionālo pašsajūtu.

    Pievērsīsies naudas lietām, tomēr tajās ne viss ritēs gludi. Iespējami lielāki izdevumi, nekā plānots. Komunikācijā ar sadarbības partneriem pārliecinoši jāaizstāv savs viedoklis.

    Attiecībās jutīsies brīvi un viegli, ar lielāko prieku kopā būsiet gan mājās gan ārpus tām. Jaunas iepazīšanās būs saistītas ar kopīgām interesēm un dzīves vērtībām – tas satuvinās.

    • Veiksmīgs 27. jūnijs, 1. jūlijs

    Vērsis 

    Rīkosies pamanāmi, skaļi un pārliecinoši. Lielisks laiks, lai no savas dzīves ceļiem notīrītu visu, kam tur vairs nav vietas. Būsi gatava kaut kam jaunam un izaicinošam.

    Darbā būs vajadzīga tūlītēja un izlēmīga rīcība. Būs jāpieņem lēmumi, kas būtiski var ietekmēt naudas plūsmu ilgtermiņā. Būs grūti atrast kompromisus, jo katrs stingri turēsies pie sava viedokļa. 

    Mīlas dzīvē gaidāmas jaunas vēsmas, spraigi notikumi un piedzīvojumi, vēlme bēgt no ikdienības. Brīvās spēs viegli sagrozīt galvu pielūdzējiem, grūtāk būs izdarīt izvēli ilgtermiņa attiecībām.

    • Veiksmīgs 28. un 29. jūnijs

    Dvīņi

    Tev būs vajadzīga pamatīga atpūtas deva – ideāli, ja atļausi sev mazāk skraidīt uz visām debesspusēm, bet pabūsi mierā un vienatnē. Jaunā nedēļa atkal sāksies emocionāli un jaudīgi.

    Ieteicams iedziļināties procesos, kas nenotiek tik raiti un sekmīgi, kā gribētos. Iespējams, būs vajadzīga reorganizācija vai arī nāksies pārtraukt attiecības ar kādu sadarbības partneri vai kolēģi. 

    Emociju kāpumi un kritumi jūtami ietekmēs arī attiecības. Biežāk izteiksi pretenzijas partnerim. Var aktualizēties kāda neatrisināta un sāpīga attiecību tēma – ignorēt to neizdosies. 

    • Veiksmīgs 30. jūnijs, 1. un 2. jūlijs

    Vēzis

    Pastiprināta uzmanība jāvelta cilvēkiem tev līdzās, jo viņi var parādīt sevi no līdz šim nezināmas puses. Vari uzzināt pārsteidzošas nianses, kas ietekmēs jūsu turpmāko kopīgo ceļu.

    Būsi draudzīga, viegli veidosi kontaktus un atradīsi kopīgu valodu ar jauniem sadarbības partneriem, izdosies vienoties par abām pusēm izdevīgiem nosacījumiem. Līgumu noslēgt gan vēl nesteidzies.

    Mājas dzīve var šķist garlaicīga un pārāk rāma, jo daudz interesantākas lietas risināsies ārpus mājām. Svarīgi tomēr nesabojāt attiecības ar mājiniekiem un nekļūt viņiem pavisam nepieejamai.

    • Veiksmīgs 27. jūnijs, 3. jūlijs

    Lauva 

    Lai gan darāmā būs daudz, svarīgi tomēr atrast laiku arī kārtīgai atpūtai – vislabāk kaut kur tālu no mājām un izslēdzot mobilo telefonu. Jo tīrāka galva tev būs, jo precīzāk uztversi notiekošo.

    Nepieciešama pauze steidzīgo darbu ritmā. Pievērsies tikai tām lietām, kas prasa nelielu pārskatīšanu vai apdomāšanu, bet atsakies no darbiem, kur jāpieņem atbildīgi un stratēģiski lēmumi. 

    Attiecībās ļaujies plūdumam, brīvībai un vieglumam. Īstais laiks, lai no sirds izrunātos ar partneri par visu, kas patīk un kas nepatīk, par savām vēlmēm un sapņiem.

    • Veiksmīgs 27., 30. jūnijs, 1. jūlijs

    Jaunava 

    Aktīvi iesaistīsies dažādos procesos, dienā stundu būs par maz, lai visu paveiktu un īstenotu. Nemaz nepamanīsi, ka daudzi darbi tev nemaz nebūtu jādara, – palīdzot citiem, pilnībā aizmirsīsi par sevi.

    Jābūt vērīgai attiecībās ar cilvēkiem, nedrīksti būt pārāk pašpārliecināta. Varbūt kādam, kas ir tavā tuvumā, ir ļoti vērtīgs padoms vai ideja, kas tieši tagad nepieciešama tev.

    Attiecībās var būt pilnīgi pretēji viedokļi par to, kā pavadīt brīvo laiku un kādas ir dzīves prioritātes. Jaunas attiecības veidosies uz pilnīgi skaidriem noteikumiem vienam pret otru.

    • Veiksmīgs 28. un 29. jūnijs

    Svari 

    Alksi pēc piedzīvojumiem, būs izteikta vēlēšanās pabūt tur, kur vēl neesi bijusi, izdarīt ko tādu, kas patīkami saviļņo gan tevi pašu, gan partneri. Dodies ceļojumā vai plāno to!

    Runāsi maz, taču ļoti trāpīgi. Izvairīsies no skaļas publikas, bezjēdzīgas kņadas un haotiskiem darba procesiem. Ņem vērā, ka tevi vērtēs, taviem darbiem vērīgi sekos. 

    Kaut gan visu darīsi ar domu, lai arī partnerim būtu labi, viņš tik un tā pamanīsies izteikt pretenzijas par to, ka atstāts novārtā. Tas gan tevi maz satrauks, tev svarīgāki būs tavi lielie nākotnes plāni un ieceres.

    • Veiksmīgs 30. jūnijs, 1. un 2. jūlijs

    Skorpions 

    Turpināsies aktīvs un pienākumiem piepildīts laiks. Būsi vairākās vietās, apmeklēsi dažādus pasākumus, satiksies ar daudziem cilvēkiem. Izmanto katru iespēju paust savas domas un nostāju!

    Iespējams, risināsi jautājumus, kam ar tavu darbu nav tiešas saistības. Spēsi viegli vienoties par it kā neiespējamo. Jaunās nedēļas sākumā ļoti rūpīgi jāseko līdzi tēriņiem.

    Interesantām izjūtām bagāta nedēļa arī attiecībās. Būs daudz kaisles gan ilgstošās, gan jaunās attiecībās, taču, ja esat pazīstami nesen, ilgtermiņa attiecības uz šīs bāzes neveidosies.

    • Veiksmīgs 23. un 24. jūnijs

    Strēlnieks

    Svarīgi būs pareizi saplānot ikdienas darbus, katrai kļūmei plānošanā var būt sāpīgas sekas. Brīvdienās liec lietā savas oratora prasmes, izmanto iespējas iepazīties un veidot jaunus kontaktus. 

    Ikdiena būs piepildīta ar dažādām praktiskām darīšanām. Mazāk būs jāizmanto tavs intelektuālais resurss. Iespējams, būs jāpieņem būtiski lēmumi saistībā ar lielām finansēm.

    Lai arī būsi ļoti aizņemta darbā, arī partneris gaidīs, lai tu viņam velti vairāk uzmanības un laika, iepriecini un uzmundrini. Ja respektēsi viņa vēlmes, izdosies kopā lieliski pavadīt laiku. 

    • Veiksmīgs 27. jūnijs, 2. un 3. jūlijs

    Mežāzis

    Tavs prieks un labsajūta lielā mērā būs atkarīgi no tuvākajiem cilvēkiem. Daudz laika pavadīsi ar ģimeni. Labāki rezultāti būs visam, ko darīsi divatā vai lielākā kompānijā.

    Darba dzīvē, iespējams, tevi mazliet atsēdinās uz rezervistu soliņa. Vērosi, pētīsi, kā lielas lietas dara citi, atdosi atbildības grožus tiem, kam tas padodas labāk. Lieliska nedēļa, lai apgūtu jaunas prasmes.

    Ap tevi būs tik daudz cilvēku un kņadas, ka jutīsi vēlēšanos no tā visa aizmukt. Var uzvirmot sarunas par nepatīkamām un grūtām tēmām. Tajās svarīgi palikt pie sava viedokļa. 

    • Veiksmīgs 28. un 29. jūnijs

    Ūdensvīrs

    Prieku sagādās tikšanās ar cilvēkiem, kas iedvesmo, prot līksmoties un priecāties par dzīvi. Arī pašai biežāk gribēsies smieties un mesties trakulībās, un neviens nespēs tevi no tā atturēt.

    Viegla, taču ne vieglprātīga attieksme valdīs arī darba lietās. Mācēsi visu perfekti noorganizēt, sarunāsi pašas neticamākās lietas un atradīsi fantastiskus risinājumus.

    Ja tavs partneris alks pēc nopietnības un paredzamības, konflikti un pārpratumi ir garantēti – nebūs viegli tevi ielikt noteiktos rāmjos. Jaunas iepazīšanās būs vieglas un nenopietnas.

    • Veiksmīgs 30. jūnijs, 1. un 2. jūlijs

    Zivis 

    Jāļaujas radošās enerģijas plūsmai. Vari saņemt jaunus piedāvājumus vai it kā nejauši pamanīt zīmes, kas rādīs jomas, virzienus, kuriem pievērsties un kur iesaistīties. Ļaujies brīnumiem!

    Ar savām ambīcijām pārsteigsi ilggadējos kolēģus un darba devēju. Ieteicams izveidot sarakstu ar mērķiem un rīcības plānu, kā tos īstenot. Iespējama nopietna saruna ar svarīgiem cilvēkiem.

    Vienatnē jutīsies viegli un brīvi, bet nemitīga rēķināšanās ar partnera vēlmēm var būt apgrūtinoša. Vērts atrast kādu mirkli, lai padomātu par savām brīvības robežām attiecībās ar izredzēto.

    • Veiksmīgs 28. jūnijs, 3. jūlijs

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē