• Kurā dienā zvaigznes tev sola veiksmi? Horoskops no 27. februāra līdz 4. martam

    Horoskopi
    Ieva
    Ieva
    28. februāris, 2020
    1 komentārs

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Astroloģisko prognozi tuvākajām dienām iesaka astroloģe RITA MUIŽNIECE.

    Auns

    Gaidāms, ka šī nedēļa būs piepildīta ar kņadu, cilvēkiem un notikumiem, lai gan tev gribēsies būt klusumā un prom no tā visa. Izvēlies tikai tādas vietas un kompānijas, kur vari iegūt ko vērtīgu sevi pilnveidošanai. 

    Koncentrējies uz to, ko proti vislabāk un kas liek tavām asinīm riņķot straujāk. Uzmundrinošus ierosinājumus jauniem panākumiem sniegs līdzīgi domājoši cilvēki. Neuzņemies svešus pienākumus.

    Viegli atradīsi kopīgu valodu gan ar svešiem, gan ar pazīstamiem pretējā dzimuma pārstāvjiem. Šajā laikā sākušās attiecības būs negaidītu pavērsienu un pārsteigumu pilnas. 

    • Veiksmīgs  27. un 28. februāris.

    Vērsis

    Tavs skrienošais ikdienas temps būtiski palēnināsies. Pievērsīsi vairāk uzmanības tam, kas notiek ar tevi un tavu dzīvi. Lielisks laiks labu attiecību uzturēšanai, sarunām, viesībām.

    Profesionālajos ceļos svarīga būs partnerība un konstruktīva pieeja aktuālajiem jautājumiem. Uzticies pieredzējušu cilvēku viedoklim, ņem piemēru no tiem, kuriem jau izdevies īstenot ko nozīmīgu.

    Attiecības kļūs tuvākas, mīļākas un romantiskākas – gan jauniem pāriem, gan arī tiem, kas jau ilgāku laiku ir kopā. Jauniepazīti cilvēki atsauks atmiņā senākus un ne tik senus mīlas piedzīvojumus.

    •  Veiksmīgs 29. februāris un 1. marts.

    Dvīņi

    Gaisā virmos iespēju mirāžas, tevi sagaida ne mazums tēriņu. Iespējams, ķersies pie dzīvesvietas remonta vai steigsi veikt kādu lielāku pirkumu. Padomā, vai tiešām vari to atļauties! 

    Idejām bagāts laiks. Darbā nāksies būt daudzveidīgai un daudzpusīgai. Vari nokļūt sarežģītās un pārpratumu pilnās situācijās, no kurām izkļūt varēsi tikai, saglabājot mieru. Tavi darbi saņems novērtējumu. 

    Lielisks laiks, lai atbrīvotos no nevajadzīgā un smagnējā attiecībās. Iztīri pārpratumu stūrus, sakārto attiecības ar kādu svarīgu cilvēku no pagātnes. Sarunās dominēs atklātība un uzticēšanās.

    • Veiksmīgs 2., 3. un 4. marts.

    Vēzis

    Būs daudz ikdienas rosības un kustības. Tev interesantas šķitīs pilnīgi visas debespuses, tomēr, lai kvalitatīvi paveiktu iesākto, jārīkojas uzmanīgi. Pieraksti visas savas idejas!

    Darāmā būs daudz, taču enerģijas un aizrautības pietiks tikai dažiem darbiem. Darot to, kas patīk, izdosies sasniegt maksimāli labu rezultātu ar mazu piepūli. Parādīsies lielāka konkurence, tas iedvesmos. 

    Dienesta romāns uzplauks kā sniegpulkstenīte dzestrā pavasara rītā. Iespējami biežāki pārpratumi ikdienas komunikācijā, misēkļi solījumos un to īstenošanā. Viegli notiks jaunas iepazīšanās.

    • Veiksmīgs 3. un 4. marts.

    Lauva 

    Sāks īstenoties pārmaiņas, kas jau sen briedušas. Tas gan notiks citādi, nekā plānoji iepriekš, bet ļauj visam ritēt savu gaitu. Piemērots laiks pārskatīt attiecības un ikdienas paradumus.

    Daudz vērtīgāk būs paņemt kādu brīvu dienu, lai izdarītu ko noderīgu savā dzīvesvietā, nevis uzņemties atbildīgus darbus. Liela iespēja pieļaut kļūdas dokumentācijā. Veido jaunus kontaktus un nostiprini esošos!

    Lutināsi un mīlēsi savu izredzēto, visādi par viņu rūpēsies, atplauksi romantiskām izpausmēm, baudīsi medusmēneša cienīgas sajūtas. Jaunas satikšanās aizkrāsos acis rozīgos toņos.

    • Veiksmīgs 27. februāris un 2. marts.

    Jaunava 

    Vari sastapties ar grūtībām, iesākot kādu svarīgu darbu, iespējamas kļūdas komunikācijā. Jāuzmanās ar naudas aizdevumiem. Vērts izbrīvēt laiku garākai atpūtai vai nelielam izbraukumam ārpus ierastās vides.

    Izdosies sevi parādīt ļoti labā gaismā, vadība vai sadarbības partneri to pamanīs un novērtēs. Turpināsi kāpt pa panākumu kāpnēm. Daudz palīdzēs viedokļu apmaiņa, kopīgi ģenerējot idejas.

    Sadzīviskos jautājumos būs viegli saprasties un vienoties arī tad, ja vēlmes un idejas atšķirsies. Taču principiāli svarīgos jautājumos kompromisu panākt būs grūti vai pat neiespējami.

    • Veiksmīgs 2. un 3. marts.

    Svari

    Šai nedēļai raksturīgs mierīgs, harmonisks fons – gaidāms, ka notikumi risināsies tieši tā, kā iepriekš iecerēts. Vari ļauties notikumu plūsmai, tomēr nezaudē modrību – acis un ausis turi atvērtas.

    Visvairāk uzmanības jāvelta cilvēkiem, ar kuriem plāno veidot un uzturēt ilgtermiņa partnerattiecības, – kolēģiem un sadarbības partneriem. Mācēsi atrast kopsaucēju arī sarežģītākā komunikācijā. 

    Patīkams un saskanīgs laiks partnerattiecībās. Viegli veidosies jauni kontakti, satiksi cilvēkus ar līdzīgām interesēm un vērtībām. Saņemsi atbalstu un sapratni no sava sirds cilvēka.

    • Veiksmīgs 27. februāris.

    Skorpions  

    Dzīves temps būs gana straujš, notikumi sekos cits citam. Var būt domstarpības ar cilvēkiem, kas dzīvo un domā pavisam citādi nekā tu. Būsi pārlieku prasīga pret citiem, arī pret tuviniekiem.

    Būsi ļoti pārliecināta par saviem spēkiem un gatava uzņemties jaunus pienākumus. Būs jāpieņem nozīmīgi un ne viegli lēmumi. Labāk izdarīt mazāk, taču kvalitatīvi, netērējot neadekvāti daudz enerģijas.

    Aktualizēsies lomu un pienākumu sadalījums attiecībās. Lai gan būsi prasīga un nepiekāpīga, nāksies vairāk ieklausīties mīļotā cilvēka vēlmēs, viedoklī un izjūtās.

    • Veiksmīgs 4. marts.

    Strēlnieks

    Darbu apjoms joprojām būs liels, taču prāts nesīsies uz izklaidēm un izpriecām. Var būt situācijas, kad tava pienākuma apziņa cīnīsies ar vēlmi ļauties bezrūpīgiem piedzīvojumiem.

    Ja darbs, ko veic, tev patīk, tad tajā veiksies labi, taču, ja strādāsi tikai materiālu labumu dēļ, būs jāiegulda divtik enerģijas, bet panākumu būs maz. Vari saņemt jaunu sadarbības piedāvājumu no zināmiem cilvēkiem.

    Piesātināta un košām sajūtām piepildīta mīlas dzīve. Taču, ja mīļotais cilvēks izrādīs neapmierinātību ar taviem daudzajiem pienākumiem ārpus mājas, no tā cietīs arī attiecības.

    • Veiksmīgs 27. februāris.

    Mežāzis

    Ja iepriekš darbus atliki, tad nāksies jo čakli strādāt, lai zaudēto atgūtu. Var rasties sajūta, ka pār tevi nobiruši visi iespējamie pienākumi un problēmas. Ieskaties cilvēkos tev apkārt – varbūt kāds no viņiem var krietni palīdzēt!

    Tevi maz interesēs panākumi, daudz saistošāka šķitīs iespēja augt un attīstīties. Jākoncentrējas uz tiem darbiem, kurus vari paveikt pati saviem spēkiem un ar savām zināšanām.

    Tieši šonedēļ, iespējams, pamanīsi ko ļoti svarīgu, ko savās attiecībās nevēlies piedzīvot un pieļaut. Jo rūpīgāk izravēsi nezāļu dārziņu, jo košākas puķes tajā ziedēs.

    • Veiksmīgs 4. marts.

    Ūdensvīrs

    Fantāzijas un sapņi būs daudz spožāki nekā reālās iespējas tos īstenot. Iespējams, būs jārisina piņķerīgas situācijas ar finansēm un sadzīviski jautājumi saistībā ar dzīves vietu.

    Var būt sajūta, ka lielākais atbildības vezums gulstas tieši uz taviem pleciem, un tas var izraisīt emocionālu saspringumu. Pirms izgāz savu neapmierinātību uz citiem, padomā, vai tas būs taisnīgi.

    Arī attiecībās būsi vairāk cerību un gaidu noskaņās, nekā izbaudīsi to, kas tev šajā brīdī dots. No mīļotā sagaidīsi emocionālu atbalstu un intensīvas rūpes, jutīsies vīlusies, ja to nesaņemsi.

    • Veiksmīgs 27. februāris.

    Zivis 

    Pamazām atrisināsies kāda sarežģīta situācija tev nozīmīgā jautājumā. Ilgosies pēc pārmaiņām, vari tikt pie piedāvājuma, kādu sen jau gaidīji. Jāsamierinās ar to, ko nevari ietekmēt.

    Apmierināta jutīsies tikai ar tādu darbu, kuru vari darīt sev ērtā laikā un vietā. Jo mazāk atbildības no tevis prasīs, jo labāk. Neiesaisties finansiāli nestabilos un neskaidros projektos, lai arī tie šķitīs ļoti kārdinoši.

    Lieliska kompānija un viegla gaisotne ātri vien atbrīvos tevi no grūtsirdības un domām par ikdienas rūpēm. Attiecībās, kuras ir sašķobījušās, var tikt pieņemti kardināli lēmumi.

    • Veiksmīgs 28. februāris un 2. marts.

     

    1 komentārs

    Jānis Rožkalns
    Š.g. 6. martā sarunās būs ērti ieņemt mazliet vērotāja stāju un neskart smagas lietas. Tieksme pēc skaistuma sev apkārt un savi īpašie ceļi lietu virzīšanā uz priekšu. Izsmalcināta pievilcība. Estētika, spēja ziedoties saviem sapņiem un mērķiem, bet nepārspīlējiet, uz ko būs tieksme, kas par daudz, tas par sliktu, būvējot kāpnes debesīs, neievērojot kāpņu stiprību, var novelties līdz pašai lejai nomāktības un sarūgtinājuma valgos. Ejot pa skaistā vērošanas un īstenošanas taku neatraujieties no zemes, pārāk neizskaistiniet dzīves īstenību, neskatieties tikai uz to ko vēlaties redzēt, jo pēc tam var būt smagas vilšanās. Var gadīties ka kāds smagāk jūs aizvainos, mazinās varēšanas prieku aizskarot jūsu smalkās, pilnīgās sirds stīgas. Labas spējas mākslā, zinātnē, ķīmijā. Sargieties no citu nelabvēlīgās ietekmes. Tieksme uz visu slepeno, okulto, reliģiozo. Neskatoties uz it kā gaisīgumu prasme pelnīt naudu. Iespējama pašiemīlēšanās kā Narcisam. Prieku atnesīs un ieteicamas pastaigas pa ska

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē