• Kurā dienā zvaigznes tev sola veiksmi? Horoskops no 25. marta līdz 1. aprīlim

    Horoskopi
    Ieva
    Ieva
    25. marts, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Astroloģisko prognozi tuvākajām dienām iesaka astroloģe RITA MUIŽNIECE.

    Auns

    Ideju un viegluma piepildīts katrs solis. Lidināsies pāris centimetru virs zemes gan emocionāli, gan fiziski. Būsi pilna dinamiskas enerģijas, gatava kalnus gāzt. Izdosies sakārtot kādas tev svarīgas attiecības. 

    Darba lietās spēsi panākt sev vēlamu rezultātu. Neuzspied, tomēr paliec pie sava, piedāvā variantus, kas tāpat aizved līdz tam, ko vēlies. Vēlams uzlabot plānošanu.

    Romantiskās noskaņas pārņems tavu prātu. Lielas iespējas satikt lielo mīlestību, var notikt arī tā, ka draudzīgas attiecības pārtop mīlestībā, taču jaunām attiecībām šis var izrādīties nestabils laiks.

    • Veiksmīgs  25. un 26. marts.

    Vērsis

    Būsi pakļauta biežām garastāvokļa maiņām. Mēģināsi atrast savu īsto vietu zem saules. Daudz enerģijas veltīsi kaut kam jaunam un rosinošam. Nedēļas laikā apņēmība strauji pieaugs, uzņemsi apgriezienus jauniem panākumiem.

    Darāmo darbu apjoms pieaugs diezgan strauji, tomēr tas neradīs paniku un pārgurumu – ja spēsi noteikt prioritātes, zināsi, ar ko sākt un kādus ceļus izvēlēties, lai sasniegtu vēlamo. 

    Romantiskās attiecības dāvās tev daudz patīkamu emociju. Kāda varbūt saņems bildinājumu, un tad nu nāksies izdarīt izšķirīgu izvēli – būt kopā vai vēl nogaidīt.

    • Veiksmīgs 26., 27. un 28. marts.

    Dvīņi

    Diezgan pieklusināts un rāms periods. Enerģijas tev būs maz, to vajadzētu ņemt vērā un nemēģināt skriet vienlaikus uz visām debespusēm. Mēģini pilnībā atslēgties no ikdienas raizēm.

    Darīsi maz, taču ļoti pārdomāti un gudri. Liela nozīme būs attiecībām ar uzticamiem cilvēkiem. Spēsi panākt izdevīgas vienošanās par ilgtermiņa sadarbību. Pievērsīsies nākotnes plāniem un idejām. 

    Attiecībās esošās var kļūt aizdomīgas un greizsirdīgas, savukārt brīvās potenciālos partnerus, kas parādīsies pie apvāršņa, uzlūkos skeptiski. Iespējama slepena satikšanās ar pielūdzēju no pagātnes.

    • Veiksmīgs 29. un 30. marts.

    Vēzis

    Pieaugs uzņēmība un pārliecība par sevi. Sāksi risināt jautājumus, kas pēdējā mēneša laikā iesprūduši nesaprašanās vai neskaidrību dēļ. Tavi panākumi būs atkarīgi tikai no ieguldītās enerģijas.

    Svarīgākais būs precīzs plāns un stratēģiska rīcība. Neraujies uz visām pusēm, koncentrējies uz kaut ko vienu, citādi palaidīsi garām brīnišķīgas iespējas attīstīt to, kas jau iesākts.

    Būsi gatava piedzīvojumiem un avantūrām, vari iepazīties ar cilvēku, kas vienā acumirklī pazudinās zemi zem kājām. Mīlas lietās var gadīties arī pa kādam pārpratumam. Ja esi jau attiecībās, turi sevi grožos!

    • Veiksmīgs 26. un 31. marts.

    Lauva 

    Emocionāli piesātināts laiks. Iespējams, iztērēsi ļoti daudz enerģijas, tomēr panāktie rezultāti nebūs tā vērti. Jo tolerantāk izturēsies pret citiem un negaidītām situācijām, jo veiksmīgāk viss ritēs.

    Nonāksi situācijā, kur visu nosaka spēja ātri reaģēt un pieņemt gudrus lēmumus. Būs jāliek lietā prāts, nevis jāpakļaujas emocijām. Nostiprināsies uzticēšanās kādam no svarīgiem sadarbības partneriem.

    Daudzām gaidāms krāšņs, izjūtām piepildīts sākums jaunām attiecībām. Tajās būs maz laika sarunām, daudz – mīlestībai. Sagādājiet viens otram pārsteigumus, pavadiet vairāk laika kopā!

    • Veiksmīgs 26. marts.

    Jaunava 

    Var noslēgties kāds ļoti nozīmīgs posms tavā dzīvē. Pievērsīsies savu vērtību pārskatīšanai, vari pieņemt svarīgus lēmumus. Uzjundīs pa kādam pašpārmetuma vilnim, var rasties šaubas par savu rīcību.

    Jāatgriežas pie tiem darbiem, kas vēl nav pabeigti, jāizlabo kļūdas, jāsaliek visi punkti uz i, lai varētu ķerties klāt kam jaunam. Tikai neko nesasteidz – vispirms vajadzīgs plāns, mērķis un domubiedri.

    Attiecību dzīve pulsēs mierīgā ritmā, vērosi un vērtēsi sava partnera darbības. Kopīgās brīvdienās un atklātās sarunās nonāksiet līdz kādam vērtīgam kopīgam lēmumam.

    • Veiksmīgs 26., 27. un 28. marts.

    Svari

    Tavu dzīvi piepildīs spoža saules gaisma un dzīves mīlestība. Nesen paveiktie darbi un sakārtotā mājas dzīve ļaus uzelpot brīvāk. Dzīvespriecīgi cilvēki iedvesmos drosmīgiem soļiem un pārmaiņām. 

    Saņemsi daudz interesantu piedāvājumu, pa galvu rosīsies neskaitāmas spožas un drosmīgas idejas, taču, pirms pieņem lēmumus, vēl visu kārtīgi apdomā, īpaši jau to daļu, kas saistīta ar finansēm.

    Būsi uzmanības centrā, saņemsi apbrīnu un mīlestības apliecinājumus. Būsi noskaņota vairāk ņemt, nevis dot. Jauna iepazīšanās var sagrozīt galvu, taču šajās attiecībās drīz var būt pārmaiņas.

    • Veiksmīgs 29. un 30. marts.

    Skorpions  

    Radīsies iemesli mainīt savu attieksmi pret sarežģītiem darba procesiem un piņķerīgām attiecībām. Jāšķiro priekšlikumi un piedāvājumi, lai spētu atšķirt, kur ir košas perspektīvas, bet kur tiek vītas intrigas.

    Profesionālajā ceļā jānoliek malā visas emocijas un jāpaskatās uz notiekošo racionāli. Vari pieņemt lēmumus, kas ietekmē nākotni. Ilgtermiņa plānu veidošana un apspriešana radīs drošības izjūtu. 

    Mīlas dzīve ritēs lēni, toties tā būs baudpilna. Ja esi attiecībās, negribēsi neko citu, vien kopā ar mīļoto baudīt mājas mieru. Brīvās vairīsies no iespējām iepazīties.

    • Veiksmīgs 28. un 31. marts.

    Strēlnieks

    Vieglā solī dosies cauri notikumiem ar dažādām grūtību pakāpēm. Viss, kas notiks, notiks uz labu. Izsijāsies prioritātes, un tam, kas tev nav svarīgi, turpmāk varēsi netērēt enerģiju.

    Darāmā nekļūs mazāk, taču izdosies ieviest zināmu kārtību un skaidrību visā, kur esi iesaistījusies. Ja saplānosi savu laiku un ikdienas darbus, tas palīdzēs izvairīties no saspīlētām emocijām un trauksmes.

    Uzmanības no pretējā dzimuma netrūks, tomēr ieteicams noņemt rozā brilles un neklausīties brīnumainos solījumos, īpaši, ja tiem neseko darbi. Svarīgākais būs spēja paļauties uz otru cilvēku.

    • Veiksmīgs 26. un 30. marts.

    Mežāzis

    Tavā dzīvē lēnām šķirsies vaļā jauna un skaista lapa, ja vien nenobīsies un ļausi priekam ienākt tavā ikdienā. Izdosies atrisināt un palaist vaļā kādas pagātnes nebūšanas vai nesakārtotas attiecības.

    Iegūsi atbildes uz vairākiem neskaidriem ar darbu saistītiem jautājumiem, atrisināsi problēmas. Var rasties nepieciešamība pēc jaunām zināšanām vai cilvēka, kuram tādas ir.

    Privātajā dzīvē gaidāmi patīkami notikumi, izdosies tikt pie tādām sajūtām, kādas skatītas vien romantiskā kino. Izpaudies brīvi, dari un runā to, kas tev patīk vislabāk, neslēp savu patieso dabu.

    • Veiksmīgs 27. un 28. marts.

    Ūdensvīrs

    Gaidāma viegla, priekiem un baudām piepildīta nedēļa. Visvairāk tev rūpēs pašas labsajūta un fiziskā kondīcija. Īstais laiks izstrādāt sev fizisko aktivitāšu plānu un nekavējoties sākt to īstenot.

    Ikdienas ritmā lielas pārmaiņas nav paredzamas, vari iesaistīties diskusijās un apspriedēs, tomēr lēmumus pieņem, vadoties vien pēc savām izjūtām – kāds padomdevējs var mēģināt tevi ietekmēt savās interesēs.

    Cieti un nelokāmi iesi sava lēmuma virzienā. Svarīgākais tev būs tavs mīļotais cilvēks, kopā ar viņu baudīsi mājas mieru, it nemaz neuztraucoties par ballīšu un burziņu trūkumu.

    • Veiksmīgs  29. un 30. marts.

    Zivis 

    Nelielies ar savām idejām un plāniem, labāk padomā, vai tev pietiek zināšanu un enerģijas, lai īstenotu iecerēto. Var mainīties attieksme pret cilvēkiem, ar kuriem attiecības balstījās vien uz izdevīgumu.

    Stresa situācijās svarīgi būs nekrist panikā, bet palūkoties uz notiekošo it kā no malas – pārliecināsies, ka visu iespējams darīt arī citādi, nekā esi paradusi. Laiks kalt lielus plānus!

    Ieklausies dziļāk savā izredzētajā, rūpīgāk pavēro viņa darbus. Iespējams, ir pienācis laiks dziļām un atklātām sarunām, lai beidzot izrunātu visu, kas gribēts pateikt, bet nav pateikts.

    • Veiksmīgs 31. marts.

     

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē