• Kurā dienā zvaigznes tev sola veiksmi? Horoskops no 25. līdz 31. jūlijam

    Horoskopi
    Ieva
    Ieva
    25. jūlijs, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Astroloģisko prognozi tuvākajām dienām iesaka astroloģe RITA MUIŽNIECE.

    Auns

    Piebremzēsi ar dažādām aktivitātēm un darbiem, mazāk interesēsies par to, kas notiek plašajā pasaulē, daudz vairāk uzmanību pievēršot tam, kas notiek ar tevi pašu un taviem tuvajiem cilvēkiem. 

    Profesionālajos ceļos būsi izlēmīga un tieša, taču ne pārgalvīga. Vairāk atļausi rīkoties citiem, pati uzņemoties to, kas saistīts ar vienošanos un risinājumu meklēšanu. Pieraksti idejas, kas ienāk prātā!

    Lai gan ar mīļoto cilvēku pavadīsi daudz laika, tomēr ap jums nemitīgi būs arī citi, tāpēc viņam var rasties sajūta, ka saņem pārāk maz tavas uzmanības un mīlestības.

    • Veiksmīgs 27. un 28. jūlijs.

    Vērsis

    Būs iespējas izdarīt vērtīgus secinājumus. Jaunās nedēļas sākumā būsi kompromisu un sarunāšanas lielmeistare, mācēsi nogludināt visus asumus – tas ieteicams, ieplānojot būtiskākās sarunas.

    Darba lietās svarīgs būs emocionālais kontakts, spēja vienoties un veidot ilgtermiņa attiecības – tas viss tev arī ļoti labi izdosies. Arī cīnoties par savu taisnību un labumu, pamanīsies panākt tieši to, ko vēlies. 

    Attiecībās ieteicams padomāt ne tikai par partnera, bet arī par savu labsajūtu un interesēm. Nestabilās vai pavisam jaunās attiecības var iestāties pārdomu pauze. 

    • Veiksmīgs 25. un 26. jūlijs.

    Dvīņi

    Nedēļa būs piesātināta ar emocijām, skaļiem vārdiem, mazliet ekstravagantu rīcību. Iespējams, tevi pavadīs neizpratnes pilni skatieni. Galvenais – dodies droši uz priekšu un īsteno iecerēto!

    Darba dzīvē visu noteiks tavas emocijas. Ja rīkosies azartiski un mērķtiecīgi, izdarīsi ļoti daudz. Jaunās nedēļas sākumā var būt tramīgas attiecības ar kolēģiem un klientiem. 

    Pavisam aizmirsīsi par jebkādām sadzīviskām lietām un pienākumiem un ļausies piedzīvojumiem, tie var izvērsties arī visai pikanti. Būs viegli iepazīties, koķetēsi ar svešiniekiem.

    • Veiksmīgs 28. un 29. jūlijs.

    Vēzis

    Gribēsi tēmēt augstu gan savās ambīcijās profesionālajā jomā, gan iecerēs personīgajā dzīvē. Saņemsi lielu atbalstu no tuviniekiem, kolēģiem un pat no garāmgājējiem. Atvēli laiku arī tikai sev.

    Darbi ritēs arī bez tavas aktīvas dalības, taču rūpīgi jāvēro sadarbības partneru un klientu rīcība. Īpaši piesardzīgai jābūt attieksmē pret cilvēkiem, kurus vēl īsti nepazīsti.

    Attiecībā ar partneri smelsies pozitīvas emocijas un uzlādēsi baterijas. Jo vairāk kopā darīsiet, jo aizraujošākas un piepildītākas veidosies attiecības, īpaši tad, ja pazīstami esat nesen.

    • Veiksmīgs 29., 30. un 31. jūlijs.

    Lauva 

    Iespējams, noslēgsi kādu būtisku posmu savā dzīvē, pamāsi ardievas cilvēkiem, vietām vai lietām, kas pēdējā mēneša laikā devušas tikai smaguma sajūtu. Uzņemsies atbildību par jauniem pienākumiem.

    Jaudīgs laiks tam, lai attīrītu savu ceļu no šķēršļiem, lai ieskatītos tieši acīs savām bailēm un šaubām un spertu drosmīgu soli pretī sapņu piepildījumam. Pirms iesaisties jaunos projektos, izvērtē, vai pietiks tiem laika.

    Mājās būsi diezgan maz un arī tad, kad tur fiziski būsi, emocionāli un domās, visticamāk, būsi kaut kur tālu prom. Atļaujiet viens otram pabūt vienatnē. 

    • Veiksmīgs 28. un 29. jūlijs.

    Jaunava 

    Mainīgi vēji pūtīs tavā ceļā. Bieži nāksies mainīt plānus un atrašanās vietas. Vari pievērsties atvaļinājuma vai ceļojuma plānošanai. Domā plašāk, rīkojies ar vērienu! 

    Darba lietās nemēģini darīt vairāk, nekā no tevis prasa, neuzņemies to, kas tev nav jādara, saskaņo savu darbību ar citiem. Vēlēšanās visu vari izdarīt saviem spēkiem var beigties ar pamatīgu sagurumu un bez cerētajiem rezultātiem.

    Jaunavām, kas ar savu ceļabiedru vēl nav satikušās, šī nedēļa var būt ļoti vērtīga domām un pārdomām par to, ko tad īsti vēlies. Vēro cilvēkus sev apkārt un izdari secinājumus!

    • Veiksmīgs 25. un 26. jūlijs.

    Svari 

    Var atklāties, ka tev ir jāpaveic vesela kaudze nepabeigtu vai piemirstu darbu. Kāds cilvēks izrādīs neapmierinātību un gaidīs no tevis noteiktu rīcību. Nedēļas notikumus izplānot nebūs iespējams. 

    Jārēķinās ar negaidītiem notikumu pavērsieniem, tavas gaitas var ietekmēt kāda augstu stāvoša persona. Ja jūti, ka kādai sadarbībai vai darba procesam trūkst dzīvības, iespējams, ir laiks to pārtraukt. 

    Mīlas dzīvē kaislību netrūks. Noturīgas attiecības bagātināsi ar romantiku un seksuāliem piedzīvojumiem, jaunās attiecībās piedzīvosiet emocijām piesātinātus kopības mirkļus.

    • Veiksmīgs 27. un 28. jūlijs.

    Skorpions 

    Būs grūti atrast harmoniju sevī, atrodoties kustīgā un skaļā ļaužu pulkā. Jārēķinās, ka būs daudz tikšanos, sarunu, kopā būšanu, iešanu un darīšanu.

    Lielisks laiks, lai aktīvi virzītu pasaulē savas idejas. Acis mirdzēs aizrautībā par kādu krāšņu ideju, tai arī jāseko, tās vārdā jākustina rokas, kājas un smadzenes. Nebaidies lūgt padomu pieredzējušiem cilvēkiem. 

    Tām, kuras ir brīvas un patiešām alkst atrast savu sirds cilvēku, šī nedēļa var izrādīties diezgan veiksmīga. Attiecībās esošajām būs viegli sarunāties un vienoties par to, kas katram svarīgs.

    • Veiksmīgs 29., 30. un 31. jūlijs.

    Strēlnieks

    Šīs nedēļas darbdienas vēl paies, smagi strādājot, bet brīvdienās atļauj sev no sirds atpūsties. Iespējamas brīnišķīgas satikšanās ar labiem draugiem vai cilvēkiem, kas krietnu laiku nav satikti.

    Darba jomā var būt lieli sastrēgumi, visi pienākumi sajuks lielā kaudzē. Tie, kas robežas nejutīs un apstāties nepratīs, var iedzīvoties pamatīgā izdegšanas sindromā. Sargā sevi, lūko nesasteigt darāmo. 

    Būsi ieinteresēta partnera vēlmēs un uzmanīgāka nekā parasti. Vari pamanīt uzvirmojam sevī privātīpašnieciskas jūtas, greizsirdību, vēlmi kontrolēt savu izredzēto.

    • Veiksmīgs 26., 27. un 28. jūlijs.

    Mežāzis

    Svarīgi izvēlēties savā tuvumā tikai tādus cilvēkus un iesaistīties tikai tādās norisēs, kas iedvesmo un vairo enerģiju. Nedēļa paies dinamiski, nemitīgi būs jākontaktējas ar cilvēkiem.

    Darba lietās var gadīties tādi šķēršļi, kas pirmajā acumirklī šķiet nepārvarami, tomēr, mazliet padomājot un pārplānojot, ātri vien atradīsi risinājumu un rezultātā pat būsi ieguvēja

    Kopības sajūta, sirsnīgas sarunas, gari, siltuma pielieti vakari – tas viss tuvinās jūs un padarīs attiecības ciešākas un mudinās aizdomāties par to, kāda nozīme tavā dzīvē ir cilvēkam, kas ir tev blakus.

    • Veiksmīgs 25. un 26. jūlijs.

    Ūdensvīrs

    Rīkosies konservatīvi, būs grūti mainīt pieņemtus lēmumus un plānus, var būt emociju izvirdumi. Mieru, drošu patvērumu un harmoniju atradīsi pie saviem vecākiem vai pie bērniem.

    Darba lietās kaislības sitīs augstu vilni, iespējamas nesaskaņas ar kolēģiem vai klientiem, visticamāk tās būs par naudu. Spalvas ies pa gaisu, taču tas ļaus ātrāk tikt pie skaidrības kādā būtiskā jautājumā.

     Attiecībās ar mīļoto cilvēku valdīs sapratne, ja vien spēsit pieņemt viens otra garastāvokļus un izpausmes. Atklātas sarunas par katra domām un vēlmēm palīdzēs novērst nesaskaņas.

    • Veiksmīgs 25. un 26. jūlijs.

    Zivis 

    Mierīgs un laimes pieliets laiks. Ieplāno satikšanās ar draugiem, paviesojies tur, kur sen jau neesi bijusi, izrunājies ar cilvēkiem, kas allaž šķituši sarunas vērti.

    Veiksmīgs laiks tiem, kuri darbojas radošās jomās un ir no sirds aizrāvušies ar savu darbu. Sarunās ar darba devēju, vai kādu nozīmīgu amatpersonu būsi pārliecinoša un atstāsi ļoti labu iespaidu.

    Ja esi brīva, iespējama satikšanās ar cilvēku, kas atvērts baudām un kaislībām. Attiecībās esošās Zivis var būt iniciatores neparastiem baudas ceļojumiem un piedzīvojumiem. Iekrāso savu ikdienu!

    • Veiksmīgs 24. jūlijs.

     

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē