• Kurā dienā zvaigznes tev sola veiksmi? Horoskops no 25. aprīļa līdz 8. maijam

    Horoskopi
    26. aprīlis, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Pixabay
    Astroloģisko prognozi tuvākajām dienām iesaka astroloģe RITA MUIŽNIECE.

    Auns  

    *** Jauna enerģija raisīsies ar tādu sparu kā pumpuri pavasarī. Var pārņemt sajūta, ka pasaule visu savu labvēlību dāvā tieši tev. Izmanto šo laiku maksimāli!

    *** Lielisks laiks, lai spertu būtisku soli uz priekšu. Ja darbā kaut kas neapmierina, runā atklāti – droši saki kolēģiem, partneriem un darba devējam, ko īsti vēlies un sagaidi. Vari sākt īstenot kādu sen lolotu ideju.

    ** Jo apņēmīgāk ķersies pie to jautājumu sakārtošanas, kas liek tev kreņķēties, jo ātrāk varēsi baudīt prieku un bezrūpību. Nemet līkumu problēmām, dari visu, lai jau rīt kļūtu priecīgāk ap sirdi.

    Veiksmīgs 1., 2. un 3. maijs.

    Vērsis

    *** Rīkosies pārliecinoši, apzinoties, cik liela nozīme ir ātrumam un precizitātei. Pārdomāta rīcība visās dzīves jomās būs tavu panākumu atslēga. Daudz laika pavadīsi cilvēkos.

    ** Darba dzīvē garlaicīgi nebūs – var nākties mainīt plānus, izvēlēties neparastus situāciju risinājumus. Lai cik piesātinātas būtu tavas darbdienas, turi acis vaļā, lai nepalaistu garām jaunas iespējas.

    *** Mīlas dzīve ritēs mierīgi un būs teju kā miera osta un glābiņš, kur patverties no brāzmainās ikdienas. Jaunās attiecībās var būt kāda situācija, kas būtiski ietekmēs attiecību tālāko gaitu.

    Veiksmīgs 25. aprīlis, 4. un 5. maijs.

    Dvīņi

    ** Saule apspīdēs visus tavus ceļus, labi veiksies viss, kam vien ķersies klāt. Svarīgi būt nepazaudēt savu nostāju un viedokli. Esi piesardzīga, izvēloties cilvēkus, kuriem uzticies, un vidi, kurā pavadi daudz laika.

    *** Lielisks laiks, lai piedalītos dažādos pasākumos, konferencēs, semināros, pilnveidotu savas biznesa ieceres. Lolo savus sapņus, visas idejas pieraksti un meklē iespējas tās realizēt.

    *** Skatieni, satikšanās, sarunas un kopā būšana. Ilgstošās attiecībās vari uzzināt par savu partneri ko nezināmu un pārsteidzošu, it kā iepazīt atkal no jauna.

    Veiksmīgs 26., 27. un 28. aprīlis., 6., 7. un 8. maijs.

    Vēzis

    *** Gūsi iedvesmu, iemantosi ticību saviem spēkiem. Uzmundrinās kāds tuvs cilvēks vai viņa rīcība, un tas būs gana jaudīgs impulss. Atrodi laiku saviem vecākiem!

    *** Būsi ļoti aktīva un aizrautīga. Nedēļu dienas paies skrējienā, tomēr, ja tev nebūs precīza mērķa, tad skrējiens var vien radīt iluzoru sajūtu, ka dari daudz, tomēr izdarīto darbu saraksts garāks nekļūs.

    *** Mīlas liesmiņa kvēlos lēni un mierīgi līdz mirklim, kad kāds, iespējams, cilvēks no pagātnes, to uzjundīs daudz spēcīgāku. Viegli iekrist apmāna lamatās, tādēļ acis un ausis jātur atvērtas.

    Veiksmīgs 29. un 30. aprīlis. 1. un 8. maijs.

    Lauva

    *** Ap tevi būs līksmi un interesanti cilvēki. Apmeklēsi saviesīgus un sabiedriskus pasākumus, dosies ciemos un visur lūkosi paspīdēt un izcelties starp citiem. Netērē enerģiju bezjēdzīgām aktivitātēm!

    ** Darbā var gadīties neveiklas situācijas un pārpratumi – darba devējs vai partneris var tevi nesaprast. Mēģini jau laikus apjaust, ka savu viedokli labāk paturēt pie sevis, nevajag to uzspiest citiem.

    ** Mīlas dzīvē iespējami nelieli pārpratumi, var būt arī vilšanās sajūta. Viens no otra gaidīsiet vairāk, gribēsiet panākt neiespējamo, tomēr nopietni strīdi nav gaidāmi.

    Veiksmīgs 28. aprīlis, 1., 2. un 3. maijs.

    Jaunava

    ** Sevī un apkārtējos pamanīsi katru sīkumu. Var būt nervozs noskaņojums un pārāk jūtīga attieksme pret visu notiekošo. Būs sajūta, ka esi visu notikumu epicentrā un apkārtējo uzmanība koncentrējusies tikai uz tevi.

    *** Darba jomā var būt daudz problemātisku un piņķerīgu situāciju, kas prasīs neadekvāti daudz laika, atstājot pavisam maz iespēju pievērsties lielajām un svarīgajām lietām.

    *** Mīlas dzīve būs gana mierīga – kā jūra bezvējā. Brīvajām un noskumušajām tas radīs vieglu smeldzi, bet tām, kurām ir stabilas attiecības, šis miers dos spēku un iedvesmu.

    Veiksmīgs 25. aprīlis, 4., 5. un 6. maijs.

    Svari

    *** Spēsi ieraudzīt daudzas mazas nianses, kas dienu no dienas ietekmē tava darba rezultātus un to, kā jūties. Izvērtē, kas no tā, ko ikdienā dari, nāk tev par labu, bet kas – gluži otrādi – traucē un apgrūtina.

    ** Droši piedalies sarunās, izrādi iniciatīvu, stiprini siltas un draudzīgas attiecībām ar sabiedrotajiem. Skaidra un atklāta valoda palīdzēs gūt labu novērtējumu un atzinību. Gaidāma lielāka skaidrība naudas jautājumos.

    ***  Romantiskā dzīves puse būs piepildīta un mierīga. Tām, kurām tas ir aktuāli, piemērots laiks domāt par ģimenes pieaugumu vai vismaz to plānot.

    Veiksmīgs 26., 27. un 28. aprīlis, 6. un 7. maijs.

    Skorpions

    *** Iespējami lieli un skaļi notikumi tavā dzīvē. Izkustēsies sen loloti procesi, dzīves ritms kļūs straujāks. Personīgajās attiecībās viss nokārtosies itin kā pēc burvju nūjiņas mājiena.

    ** Darbi var nedaudz bremzēties, plānu īstenošana aizķersies nesaprotamu kavēkļu tīklos. Necenties aizsniegties līdz neaizsniedzamajam, taču palauzīt galvu par to, kā to paveikt, ir vērts.

    ***  Baudīsi pavasari gluži kā medusmēnesi. Romantikas netrūks ne precētajām, ne brīvajām. Būsi gatava uz visu, ko vien tev piedāvās mīļotais cilvēks, piemēram, doties neplānotā ceļojumā.

    Veiksmīgs 29. un 30. aprīlis, 1. un 8. maijs.

    Strēlnieks

    *** Optimisms gluži vai līs pāri malām. Būsi pozitīva un atvērta, viegli gūsi panākumus visās tev svarīgajās dzīves jomās. Ieteicams uzmanību vairāk koncentrēt uz jau iesāktajiem darbiem.

    ** Ļoti dinamisks laiks profesionālajā jomā. Jauni pavērsieni un izaicinājumi kārdinās un iedvesmos. Būs jāpieņem drosmīgi lēmumi, kas ietekmēs nākotni. Var būt maza rīvēšanās ar kolēģiem.

    ** Attiecībās ar mīļoto cilvēku var parādīties tādas tēmas un jautājumi, kas prasīs nopietnu attieksmi un skaidrus risinājumus. Jābūt gatavai pavērsieniem un jaunām vēsmām attiecību dzīvē.

    Veiksmīgs 27., 28. aprīlis, 2. un 3. maijs.

    Mežāzis

    *** Līdz šim neatlaidīgi virzījies uz kalna virsotni un iekaroji jaunas teritorijas, bet tagad būs iespēja atvilkt elpu un pavērot, kā tas viss īstenojas dzīvē. Jāatpūšas gan fiziski gan emocionāli.

    ** Lielākais izaicinājums būs spēt deleģēt savus pienākumus kolēģiem un partneriem, turklāt izdarīt to diplomātiski, nesabojājot attiecības. Izvēlies īsto intonāciju!

    *** Jo atklātāk runāsi un rīkosies, jo vairāk uzmanības apliecinājumu saņemsi. Uzrunātas un ar skaistiem vārdiem aplaimotas var tikt arī aizņemtās – notikumu attīstība gan būs tevis pašas ziņā.

    Veiksmīgs 25. aprīlis, 3., 4. un 5. maijs.

    Ūdensvīrs

    *** Būsi pozitīvi noskaņota, priecīga, mazliet vieglprātīga – kā no laimes noreibusi – un piepildīsi visu apkārtni ar savu liego šarmu. Viegli veidosi jaunus kontaktus, flirtēsi un būsi gatava dzīves priekiem.

    *** Profesionālajā jomā iespējami iedvesmojoši pavērsieni. Šķitīs, ka tiešām visi sadevušies rokās, lai tas par ko kriti un cēlies, tagad iemirdzētos jaunā gaismā, parādot jaunas perspektīvas.

    *** Var satikties acu skatieni ar kādu, uz kuru lūkojies jau kopš agras jaunības. Tām, kuras vēl nav satikušas savu īsto, iespējams, tas izdosies tieši šonedēļ. Ļaujies brīnumam!

    Veiksmīgs 26., 27. un 28. aprīlis, 7. un 8. maijs.

    Zivis

    *** Jutīsies mierīga un nosvērta. Šai atslābinātajai attieksmei pret notiekošo gan līdzi var nākt sīkumainība. Lielos soļus nedaudz piebremzējusi, piestāsi, lai ielūkotos detaļās.

    ** Iespējams, nāksies pārskatīt jau iesāktos darbus un projektus, kādu no tiem pat pārtraukt un atcelt. Varbūt arī krasi mainīsies attiecības ar cilvēkiem, ar kuriem kopā strādā.

    *** Privātajās attiecībās viss turpināsies bez lielam izmaiņām, ja vien nenokaitināsi partneri ar saviem daudzajiem jautājumiem un vēlmi iedziļināties visos sīkumos. Labāk pavēro pati sevi ar kritisku aci.

    Veiksmīgs 29., 30. aprīlis, 1. un 7. maijs.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē