• Kurā dienā zvaigznes tev sola veiksmi? Horoskops no 23. līdz 29. maijam

    Horoskopi
    Santa.lv
    Santa.lv
    22. maijs, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Astroloģisko prognozi tuvākajām dienām iesaka astroloģe RITA MUIŽNIECE.

    Auns  

    Gaidāma viegla un vienkārša nedēļa, īpaši, ja visu darīsi tā, kā iepriekš plānots. Paredzama bieža kopā būšana ar draugiem, paziņām, radiem. Var atklāties kāds rūpīgi glabāts noslēpums.

    Iespējamas būtiskas izmaiņas darbā – varbūt no nemīlamas vietas aiziesi uz citu – sirdij tuvu – vai arī sāksi strādāt brīvākā režīmā. Atļauj sev spert vēl platāku soli tuvāk savām iecerēm.

    Brīvās baudīs brīvības un bezrūpības vējus, un arī precētās labāk jutīsies ārpus mājām kopā ar līdzīgi domājošiem draugiem. Jābūt gatavai risināt domstarpības, izlīdzināt nesaprašanās.

    • Veiksmīgs 28. un 29. maijs.

    Vērsis

    Šī nedēļa var sagādāt pilnu grozu raibu notikumu. Būsi pārņemta ar kādu savu aizraušanos vai hobiju, lūkosi uzlabot brīvā laika kvalitāti un nebaidīsies pieņemt lēmumus, kas ietekmēs tavu nākotni.

    Profesionālajā ceļā būsi parūpējusies par tik lielu stabilitāti, ka nekas nespēs to ietekmēt un iztraucēt. Komunikācijā ar jauniem sadarbības partneriem vai klientiem jābūt vērīgai finanšu lietās.

    Brīvajām var pavērties ļoti labas iespējas iepazīties, un tas var būt uz ilgu laiku. Vari nonākt izvēles priekšā, baudīt pielūdzēju cīņu par tavu uzmanību.

    • Veiksmīgs 23. maijs.

    Dvīņi

    Gaidāma viegla, idejām un piedzīvojumiem bagāta nedēļa. Vari baudīt dzīvi, ļauties domu lidojumam, kaldināt atvaļinājuma plānus. Lēmumus pieņem nesteidzoties!

    Vienatnē strādāt būs vieglāk, jo mazāk būs jārēķinās ar citu viedokļiem un vēlmēm, tomēr, darbojoties komandā, gūsi lielākus panākumus. Lielisks laiks grandioziem plāniem – gan domām par tiem, gan arī īstenošanai!

    Uz saviem izredzētajiem un arī tiem, kas vēl tikai virmo pie uzmanības apvāršņa, lūkosies aizdomīgi un kritiski. Var aizsākties romantiskas attiecības formālā vidē, iespējams dienesta romāns.

    • Veiksmīgs 23., 24. un 25. maijs.

    Vēzis

    Nedēļa paies, nemitīgi griežoties ritenī kā vāverei. Būs daudz pienākumu gan mājās un ģimenē, gan darbā. Nodoms visu saplānot un rūpīgi turēties pie plāna ātri cietīs fiasko.

    Darbā kā no pārpilnības raga birs gan jaunas idejas, gan iespējas iesaistīties dažādos projektos. Tas dos jaunu iedvesmu un pārliecību par sevi, taču arī samazinās darba kvalitāti. Esi vērīga pret būtisko!

    Ģimenes dzīvē gaidāms kāds nozīmīgs notikums, kas prasīs gan nopietnas sarunas, gan pulka emociju. Saspringta komunikācija un jūtīgu attiecību fons mudinās partneri ieraudzīt citā gaismā.

    • Veiksmīgs 26. un 27 maijs.

    Lauva

    Nāksies pielāgoties ne vienai vien neparedzamai un nepierastai situācijai. Tavus plānus ietekmēs citi cilvēki – gan savējie, gan sveši. Vieglāk būs, ja cieši neturēsies pie viena rīcības varianta.

    Finanšu darījumi kļūs aktīvāki, naudas enerģija – jūtamāka. Vari veikt lielākus pirkumus, ieguldīt naudu. Vienmēr prasi padomu cilvēkiem, kas vairāk pieredzējuši, izpēti visas iespējas.

    Mīlas dzīve kļūs daudz košāka un izteiksmīgāka, ja spēsi atvērties un ļauties visam, ko šī nedēļa tev piedāvās. Jaunās attiecībās vari pazaudēt galvu spēcīgas seksuālās pievilcības dēļ.

    • Veiksmīgs 28. un 29. maijs.

    Jaunava

    Pirms vulkāna izvirduma allaž zeme mazliet nodreb. Arī tev šajā nedēļā, šķiet, zeme zem kājām būs nemierīga, gaisā virpuļos pārmaiņu vēji. Apstākļi spiedīs rīkoties neparasti, pieņemt drosmīgus lēmumus.

    Būs situācijas, kas liks izkāpt no komforta zonas. Vari nonākt neierastā vidē, satikties ar pārsteidzošiem cilvēkiem, rīkoties citādi, nekā parasti. Tas viss tevī modinās jaunu redzējumu uz lietām.

    Attiecībās var būt paaugstināts jūtīgums, pārāk emocionāli reaģēsi uz partnera vēlmēm, darbiem un pat skatieniem. Svarīgākais – spēt nogludināt visus nelīdzenumus.

    • Veiksmīgs 23. un 28. maijs.

    Svari

    Nedēļa būs piepildīta ar emocijām un notikumiem. Biežāk tiksies ar draugiem. Dari visu iespējamo, lai sirds varētu gavilēt gan par paveikto, gan par cilvēkiem, kurus satiec.

    Nemēģini izdarīt pēc iespējas vairāk, bet gan atbildīgi un kvalitatīvi paveic jau iesāktos darbus un projektus. Var būt sajūta, ka darba devējs tevi vēro un vērtē – pacenties radīt par sevi labu iespaidu.

    Viegls un patīkams laiks attiecībās. Varēsi izrunāties par jautājumiem, kas jau labu laiku neliek mieru. Svarīgi būs saprast, cik daudz pati esi gatava darīt harmonisku attiecību labad.

    • Veiksmīgs 24. un 25. maijs.

    Skorpions

    Sajutīsi jaudu tajā, ko dari, savās idejās un dzīvē vispār. Daudz laika pavadīsi kopā ar draugiem un arī ar nejaušiem paziņām, kas tevi atbalstīs un iedvesmos.

    Jāliek lietā kontakti – gan zināmi, gan jauni. No katra, kas saistīts ar tavu profesionālo darbību, smelies gan zināšanas, gan pieredzi. Iedvesmojies, bet neizmanto un nekopē citus!

    Ģimeniskās sadzīviski jautājumi maz interesēs, domāsi un runāsi vien par lielām un nozīmīgām lietām. Jaunās attiecībās nāksi ar savu vēlmju un standartu sarakstu – ja izredzētais spēs to pieņemt, iespējams gana jaudīgs attiecību turpinājums.

    • Veiksmīgs 26. un 27. maijs.

    Strēlnieks

    Gaidāma piepildīta un veiksmīga nedēļa. Daudz laika pavadīsi mājās kopā ar ģimeni un tuviniekiem, tomēr tev pietiks arī enerģijas un laika daudz kam citam.

    Liela nauda – lielas iespējas! Ja nolemts investēt laiku un naudu vērienīgas idejas īstenošanā, ir īstais laiks to darīt! Tikai ielāgo: lai notiktu lielas lietas, uzmanība jāvelta arī sīkumiem.

    Lai gan pratīsi savu uzmanību proporcionāli sadalīt starp vairākām jomām, tomēr dzīvesbiedram tās var tikt mazāk. Brīvajām var rasties iespējas no vairākiem izvēlēties labāko, taču arī šī izvēle prasīs laiku.

    • Veiksmīgs 28. un 29. maijs.

    Mežāzis

    Lai kurp dotos, lai uz kuru pusi raudzītos, viss tev izdosies lieliski, tikai var izrādīties, ka enerģijas rezerves ir pārāk mazas. Tāpēc jāizvērtē, kur un kā lietderīgāk ieguldīt savu laiku un enerģiju.

    Darbā jābūt gatavai sastapties ar dažādiem izaicinājumiem un piedāvājumiem un arī jāspēj izvērtēt, kas tev ir tiešām vajadzīgs. Uzņemies tikai to, ko patiešām spēj paveikt.

    Mājās iespējamas domstarpības, taču tās sniegs jaunas atklāsmes un impulsu tam, lai turpmāk rīkotos citādi. Brīvajām – vērošanas un vērtēšanas laiks, bet no jebkādām saistībām vairīsies.

    • Veiksmīgs 25. un 26. maijs.

    Ūdensvīrs

    Var pārņemt sajūta, ka nekas tāds liels un būtisks nenotiek, vien mazas korekcijas plānos, tomēr šie sīkumi var izrādīties nozīmīga procesa sastāvdaļa un veicināt lielas pārmaiņas.

    Ap tevi būs daudz ļaužu, var rasties liela interese par tavu darbu un idejām. Jo lielākam skaitam cilvēku būs iespēja novērtēt tavu veikumu, jo labāk. Parādi sevi un to, ko proti!

    Nesēdi mājās, jo tieši ārpus mājām dzīve pulsēs intensīvi un sulīgi. Gribēsi visur iesaistīties. Vari risināties notikumi, kas parādīs to, kas tev patiesi ir vērtīgs un kam esi gatava veltīt visu savu laiku.

    • Veiksmīgs 23., 24. un 25. maijs.

    Zivis

    Cerības, gaidas un plāni sastapsies ar patiesajām iespējām to visu īstenot. Notikumi būs pamācoši, varēsi gūt jaunu pieredzi un atziņas. Neej citu cilvēku vēlmju pavadā, bet rīkojies tā, kā jūt tava sirds.

    Darbā iespējami šķēršļi un neparedzamas situācijas, kas var radīt apjukuma un neskaidrības sajūtu, bet ir svarīgi nekrist izmisumā un ļaut visam ritēt savu gaitu.

    Mīlas dzīve virmos neatkarīgi no tā, cik daudz uzmanības tai veltīsi. Iespējamas nejaušas, pēkšņas kaislīgu noslēpumu pilnas satikšanās. Ģimenes dzīvē laiks izrauties no ikdienas ierastajiem toņiem!

    • Veiksmīgs 26. un 27. maijs.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē