• Kurā dienā zvaigznes tev sola veiksmi? Horoskops no 23. līdz 29. jūlijam

    Horoskopi
    Santa.lv
    Santa.lv
    22. jūlijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Astroloģisko prognozi tuvākajām dienām iesaka astroloģe RITA MUIŽNIECE.

    Auns

    Dzīve var iegriezties jaunās un izteiksmīgās sliedēs. Būs iespēja īstenot kaut ko, pēc kā jau sen kāroji. Īstais laiks ieviest pārmaiņas ikdienas ritmā vai savā ārējā tēlā, pievērsties sportam.

    Darba devējs tevi augstu vērtēs. Tieši tev var tikt uzticēts uzdevums, kas prasīs lielu atbildību un pavērs iespējas gūt vispārēju atzinību. Ja tev ir savs bizness, jāsasparojas drosmīgiem lēmumiem.

    Mīlas dzīvē viss norisināsies pakāpeniski un pārdomāti. Jaunās attiecībās sāksies uzticības pārbaudes laiks. Ļoti noderīgas būs atklātas sarunas gan par dzīves vērtībām, gan nākotnes gaidām.  

    • Veiksmīgs  27. un 29. jūlijs.

    Vērsis

    Iespējamas situācijas, kas nedaudz kaitinās, var būt saķeršanās ar kādu svarīgu cilvēku, uz laiku var izjukt kāda it kā stabila savienība. Vairāk laika jāvelta ģimenei, neaizmirstot arī par savu labsajūtu.

    Darba lietās rīkosies ļoti izlēmīgi un skaidri. Var nākt klāt kāda jauna nodarbe, taču svarīgi nepārvērtēt savas zināšanas un varēšanu. Pamatīgi jāpārdomā, pirms pieņem jaunus izaicinājumus un iespējas, kas var parādīties tavā ceļā.

    Attiecības ar izredzēto būs draudzīgas un mīļas, kopā dosieties uz dažādiem pasākumiem, iepriecināsiet viens otru ar dāvaniņām un maziem pārsteigumiem.

    • Veiksmīgs  23. un 24. jūlijs.

    Dvīņi

    Gaidāma veiksmīga nedēļa, tikai piesargies, ja tavā tuvumā parādās kāds viltvārdis vai liekēdis, šis cilvēks pamanīsies prasmīgi izmantot tavu labvēlību.

    Kaut kā jauna radīšanas un ideju ģenerēšanas laiks. Zināsi, kā savam maciņam piesaistīt naudas līdzekļus un kā ar tiem prasmīgi apieties. Jaudīgākās idejas ieteicams īstenot nevis klusībā, bet mijiedarbībā.

    Brīvajām pielūdzēju netrūks, taču grandiozus nākotnes plānus pagaidām vēl nevajadzētu kaldināt. Iespējama svarīga vai pat liktenīga satikšanās ar kādu cilvēku no pagātnes, kas uzjundīs skaistas atmiņas un emocijas.

    • Veiksmīgs  26. un 27. jūlijs.

    Vēzis

    Var rasties sajūta, ka tava dzīve virpuļo strauji kā karuselis, bet tā vadības pults ir kaut kur pazudusi. Nav vērts satraukties par lietām, kuras tu nespēj ietekmēt, bet par savu naudas plūsmu gan ieteicams vairāk parūpēties. 

    Var būt veiksmīgas sarunas par ilgtermiņa peļņas plāniem, taču nevienu lēmumu nedrīkst pieņemt steigā, īpaši tad, ja tas saistīts ar nepazīstamiem cilvēkiem. 

    Sildīsies mīļotā cilvēka mīlestības siltumā. Vēlams izvairīties no skaļiem sabiedriskiem pasākumiem. Tur satiktie cilvēki var radīt vilšanos, nesapratni un rūgtas pārdomas par dzīves vērtībām.

    • Veiksmīgs 27., 28. un 29. jūlijs.

    Lauva 

    Tava sirds būs plaši atvērta visam, ko dzīve piedāvās. Vēlēsies citiem dāvāt vien to labāko un sirsnīgāko. Būsi uzmundrinošas iedvesmas avots saviem tuvākajiem cilvēkiem. 

    Jābūt vērīgai pret cilvēkiem, ar kuriem saistīti tavi darījumi, – starp viņiem var būt kāds, kura nolūki un plāni radikāli atšķiras no tavējiem. Izvērtē riskus, ieklausies ieteikumos, tomēr rīkojies pēc saviem uzskatiem.

    Ilgosies pēc jauniem pavērsieniem, būsi gatava spert soli prom no ikdienības, ieviest dzīvē jaunas garšas. Brīvajām gaidāmas īsas izpriecas, pēc kurām gan ātri vien vērsīsi skatienu uz citu pusi.

    • Veiksmīgs 23. un 28. jūlijs.

    Jaunava 

    Tava pacietība un tolerance tiks pārbaudīta teju uz katra soļa. Attiecības ar apkārtējiem var kļūt saspīlētas. Jācenšas ātri tikt vaļā no visa negatīvā, cieši pieglaužot sev pozitīvo. 

    Darāmā būs pāri galvai, taču, ja darbosies pēc plāna un veltīsi savu enerģiju tikai tam, kas patiešām svarīgs, izdosies visu paveikt kvalitatīvi. Labāk strādāt vienatnē, jo citu klātbūtne novērsīs uzmanību.

    Attiecībās ar mīļoto cilvēku spraigu emociju fonā var būt grūti ieklausīties otra viedoklī un sadzirdēt svarīgāko vēstījumu. Brīvajām var būt jaunas satikšanās, taču tās šķitīs nesvarīgas.

    • Veiksmīgs  23. un 24. jūlijs.

    Svari

    Var pārņemt neliela apjukuma un apmaldīšanās sajūta. Būs grūti koncentrēties uz kaut ko vienu, tērēsi laiku daudziem maznozīmīgiem sīkumiem. Ja jūti, ka trūkst enerģijas, apstājies un dod tai iespēju atjaunoties.

    Izvairies no pārlieku lielas slodzes, nemēģini sevi pierādīt, uzņemoties arvien jaunus papildu darba uzdevumus. Dari vien to, kas tiešām ir obligāts, objektīvi izvērtē padarīto un savu ieguldījumu tajā.

    Piemērots laiks, lai uzklausītu un saskaņotu viedokļus – tas palīdzēs novērst nesaskaņas turpmākajā dzīves ceļā. Jaunas attiecības veidosies lēnām vai vispār pārtrūks.

    • Veiksmīgs  25. un 26. jūlijs.

    Skorpions  

    Ej cilvēkos, apmeklē pasākumus, esi notikumu epicentrā. Jo lielāka rosība būs ap tevi, jo vairāk uzlabosies noskaņojums. Laiks pārmaiņām ģērbšanās stilā! 

    Liela daļa no tā, ko darīsi, citiem var šķist neefektīvi. Ja vien tas ir iespējams, šonedēļ pievērsies tikai un vienīgi tam, kas tev pašai patīk un interesē. Vēlme pēc pārmaiņām mudinās iesaistīties nelielos radošos projektos.

    Baudīsi uzmanību un bezrūpību. Attiecības, kas pašlaik vēl tikai tiek veidotas, strauji nostiprināsies, ja vien pietiekami bieži būsiet kopā un atradīsiet laiku, lai labāk iepazītu viens otru.

    • Veiksmīgs 28. un 29. jūlijs.

    Strēlnieks

    Atvelc elpu un ļauj sev piedzīvot ko neparastu. Ja esi azartiska, vari iesaistītos ekstrēmākos piedzīvojumos, bet rāmākās var ieviest sev jaunu hobiju. Var rasties iespējas gūt papildu ienākumus.

    Pletīsi spārnus plaši un gozēsies vispārējas uzmanības saulītē. Tevi aicinās piedalīties, izteikt viedokli, uzstāties, turklāt to visu darīsi spoži. Panākumi gaida tās, kuras uzdrīkstēsies rīkoties citādāk, košāk.

    Tavi tuvie cilvēki saņems daudz tavas mīlestības, dāvāsi to viņiem dāsni un nesavtīgi, pat neko neprasot pretī. Atmosfēra mājās noteiks to, cik labi jutīsies ārpus tās.

    • Veiksmīgs 25. un 29. jūlijs.

    Mežāzis

    Gaidāma aizraujoša, notikumiem piepildīta nedēļa. Vari doties nelielā ceļojumā, satikties ar sen neredzētiem cilvēkiem, iesaistīties sabiedriski nozīmīgos pasākumos.

    Darbā var gadīties diezgan piņķerīgas situācijas, kurās tev nāksies rīkoties strauji un izlēmīgi – nezaudē modrību! Iespējams, būs arī jāpieņem lēmumi kādā tev pilnīgi jaunā un nepazīstamā jomā. Var būt kāda vērtīga satikšanās.

    Attiecībās ar tuviem cilvēkiem vajadzēs vairāk uzklausīt, mazāk runāt. Var nākties pieņemt lēmumus, kas ilgstoši gruzdējuši pašos attiecību pamatos. Ļaujies tam, ko sirds saka priekšā!

    • Veiksmīgs  23. un 24. jūlijs.

    Ūdensvīrs

    Mainīgs, notikumiem bagāts laiks gandrīz visās tev nozīmīgajās dzīves sfērās. Neļaujies provokācijām, ej savu izvēlēto ceļu, saglabā pārliecinošu pozīciju, paļaujies tikai uz sevi, ieklausoties iekšējā balsī.

    Ieteicams būtiski samazināt fizisku strādāšanu, akcentējot intelektuālo darbu. Tavas idejas un priekšlikumi izpelnīsies sajūsmu un ovācijas. Pieņemtajiem lēmumiem būs skaļas atbalsis nākotnē.

    Attiecībās gaidāms emocijām piepildīts laiks, katra diena nesīs kādu pārsteigumu un atklāsmi vienam par otru. Partnera bangojošās emocijas var izraisīt pamatīgu kaislību vētru.

    • Veiksmīgs  25., 26. un 27. jūlijs.

    Zivis 

    Var būt sajūta, ka visi dzīves labumi nu ir tieši tev pie kājām un tie visi steigšus jāizmanto, taču tā būs maldīga sajūta. Izvēlies prioritātes, ņemot vērā savas personīgās vēlmes un patikas.

    Pienākumu apjoms mudinās rīkoties ātri, vērtīgs būs līdzcilvēku atbalsts. Nebaidies prasīt padomu par to, kas tev šķiet nezināms un svešs. Var parādīties spoži ideju un projektu aizmetņi.

    Attiecībās ilgosies vien pēc miera un siltuma, bet, ja to nesaņemsi, būsi gatava uz radikāliem soļiem. Brīvās ļausies piedzīvojumiem un romantikai, tomēr vispirms parūpēsies par savām interesēm.

    • Veiksmīgs 26. un 27. jūlijs.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē