• Kurā dienā zvaigznes tev sola veiksmi? Horoskops no 23. līdz 29. aprīlim

    Horoskopi
    Ieva
    Ieva
    22. aprīlis, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Astroloģisko prognozi tuvākajām dienām iesaka astroloģe RITA MUIŽNIECE.

    Auns

    Darāmā tik daudz, ka var pietrūkt enerģijas. Svarīgi visu saplānot tā, lai vienlīdz kvalitatīvu uzmanību varētu veltīt gan profesionālajai sfērai, gan ģimenei, atrodot laiku arī sev.

    Iespējas parādīsies tavā ceļā kā koši pavasara ziedi – būs interese par tavu profesionālo sniegumu, mudinājumi iesaistīties projektos. Darba sarunām nopietni jāgatavojas, jāiedziļinās niansēs, jāpārdomā katrs vārds.

    Kopā ar pavasari būs pamodusies arī tava seksuālā enerģija. Viegli veidosi jaunus kontaktus, baudīsi jaunas iepazīšanās burvību. Attiecībās esošajām jāsargā sava mīlestība.

    • Veiksmīgs 25. un 27. aprīlis.

    Vērsis

    Emocionāli saspringts periods, jāseko līdzi katram savam solim, katrai darbībai, lai neizdarītu ko lieku. Rūpīgi jāplāno laiks, noteikti paredzot arī stundas, ko pavadīsi kopā ar ģimeni un vienatnē ar sevi. 

    Orientēsies uz strādāšanu komandā. Kopā strādājot, idejas raisīsies vieglāk, darbi ies raitāk uz priekšu. Nedāļā citiem savas spožās idejas. Vari nonākt kādas nozīmīgas un piņķerīgas izvēles priekšā. 

    No mīļotā cilvēka saņemsi sapratni un atbalstu, tomēr tas var nebūt bezgalīgi, ja neņemsi vērā arī viņa intereses. Jaunās attiecībās būsi ieturēta un emocijās skopa. 

    • Veiksmīgs 23., 24. un 25. aprīlis.

    Dvīņi

    Darbosies aizrautīgi, savā rīcībā vari kļūt mazliet haotiska, tomēr skaidri zināsi, ko vēlies sasniegt. Būsi nepārtrauktas informācijas plūsmā, kur ļoti svarīgi atšķirt vērtīgo no maldiem.

    Nereti jutīsies kā glābšanas laiva kolēģu vai sadarbības partneru neizdarību jūrā. Īstajā laikā un lielā ātrumā pratīsi atrisināt citu sastrādātās nebūšanas. Rūpējoties par citu glābšanu, neatstāj novārtā sev svarīgo!

    Būsi īsta lielmeistare iepazīšanās jomā. Jaunas attiecības apvīs kaislību un baudas plīvurs. Arī ilgstošās attiecībās valdīs pavasarīga noskaņa, gaidāma tīkama atpūta divatā.

    • Veiksmīgs 26. un 27. aprīlis.

    Vēzis

    Būsi par sevi pārliecināta, pret citiem izturēsies pat mazliet augstprātīgi, tomēr ar to tikai iegūsi. Nebaidīsies skaļi paust arī citiem netīkamu viedokli. Meklēsi un nostiprināsi kontaktus nākotnes projektiem. 

    Ceļš pa karjeras kāpnēm būs izaicinājumu pilns. Svarīgi būs objektīvi novērtēt savu kvalifikāciju un jaudu, kā arī spēt pamanīt sabiedrotos un pielāgoties mainīgām situācijām. 

    Var pārņemt sajūta, ka tev īpaši nekas nav jādara un viss notiek pats no sevis, tomēr taviem tuvajiem cilvēkiem varbūt šķiet pavisam citādi. Sadzīviski konflikti bieži var sabojāt noskaņojumu.

    • Veiksmīgs 27., 28. un 29. aprīlis.

    Lauva 

    Domas lidos brīvi, darbi veiksies labi. Būtiski rīkoties pēc plāna, nevis ķert un grābt visu pēc kārtas, radot haosu ap sevi. Kāds no taviem hobijiem var kļūt par peļņas avotu.

    Darba dzīvē jutīsies kā amerikāņu kalniņos – var parādīties jauni izaicinājumi un pārbaudījumi, būs arī jāturpina intensīvi strādāt pie jau iesāktā. Daļu pienākumu vari uzticēt citiem, taču nezaudē kontroli.

    Ilgstošās attiecībās var gadīties strīdi un pārpratumi, taču mīlestības enerģija visu ātri sadziedēs. Brīvajām iespējama iepazīšanās, kas līdzšinējo dzīvi sagriezīs kājām gaisā. 

    • Veiksmīgs 24. un 25. aprīlis.

    Jaunava 

    Grūti būs koncentrēties uz kaut ko vienu, īpaši brīžos, kad no visām debespusēm nāks informācija, kas var būt arī pretrunīga. Nenāksies viegli pieņemt lēmumus, kur nu vēl īstenot tos.

    Darba lietās būs nepieciešama pārliecība par sevi, savām zināšanām un varēšanu. Kritisku aci novērtē savu veikumu. Paturi prātā: lai sagaidītu labus rezultātus, arī ieguldījumam jābūt apjomīgākam.

    Brīvajām gaidāms prieka un piepildījuma laiks mīlas dzīvē. Attiecībās esošajām paredzama emocijām piesātināta nedēļa, var atklāties kaut kas līdz šim nezināms. Svarīgi noskaidrot visas nianses! 

    • Veiksmīgs 23., 24. un 25. aprīlis.

    Svari

    Intensīva darba laiks, turklāt tiksi ierauta arī līdzcilvēku aktīvo darbību un nebeidzamo vajadzību dzirnavās. Tomēr jutīsies mierīga un par sevi pārliecināta, tāpēc viegli tiksi ar visu galā.

    Var nākties saskarties ar kolēģu un konkurentu skaudību, vari saņemt arī darba devēja vai citas svarīgas personas kritiku, tev liks labot savas un citu kļūdas.

    Mājas dzīve prasīs rāmu noskaņojumu, partneris gribēs no tevis saņemt nedalītu uzmanību. Iespējami arī strīdi, taču tie nāks tikai par labu. Šis laiks var iemācīt vienam ar otru vairāk runāt un vienam otru labāk dzirdēt.

    • Veiksmīgs 25., 26. un 27. aprīlis.

    Skorpions

    Jābūt atvērtai visam, ko dzīve piedāvā. Šajā nedēļā, visticamāk, nekas nenotiks pēc tava plāna, taču tieši tas vērs vārtus drosmīgākai rīcībai. Lieliskas iespējas parādīt sevi no labākās puses. 

    Darāmā būs daudz, svarīgi būs saglabāt vēsu prātu un pieņemt pārdomātus lēmumus, īpaši attiecībā uz finansēm. Ņem vērā vadītāja vai pieredzējuša partnera pieredzi un ieteikumus.

    Mīļotais var pārsteigt ar negaidītu informāciju. Tā var izraisīt pozitīvas emocijas, bet, iespējamas arī atklāsmes, kas radīs dusmas un nesaprašanos. Jaunās attiecībās notikumi risināsies kā uz trausla ledus. 

    • Veiksmīgs 28. un 29. aprīlis.

    Strēlnieks

    Baudīsi savu darbu augļus un priecāsies par dzīvi. Pulcināsi ap sevi idejām un zināšanām bagātus cilvēkus. Lielisks laiks, lai sāktu īstenot dzīvē kādu sen lolotu ideju.

    Izteiksmīga un pamanāma būsi tu pati, un tāds būs arī tavs veikums. Ar pārliecību un azartu bruģēsi drošus nākotnes ceļus. Vari likt lietā savas organizatores prasmes, uzņemties liela pasākuma rīkošanu.

    Brīvajām sirds būs atvērta jaunām iespējām. Mācēsi spoži flirtēt un veidot kontaktus. Nenosaki sev robežas, jo jau rīt tās būs pavisam citas. Ilgstošās attiecībās no jauna jāiededz kaislību liesma.

    • Veiksmīgs 28. aprīlis.

    Mežāzis

    Jutīsi sevī ieplūstam jaunu jaudīgu enerģiju, tomēr var būt sajūta, ka ticība sev ir nedaudz apdzisusi. Informāciju un notikumus, iespējams, uztversi saasināti, un tas var izraisīt domstarpības ar līdzcilvēkiem.

    Veiksies tām, kuras strādā finanšu sektorā vai kuru darbs saistīts ar nekustamajiem īpašumiem. Lietišķās sarunās īpaši cītīgi jāpārrunā viss, kas saistīts ar naudu un atbildības jomām.

    Uzklausi mīļotā cilvēka aicinājumus vairāk laika pavadīt kopā! Mīlestības apliecinājumi un romantika satuvinās sirdis. Jaunās attiecībās tev būs vēlēšanās ieviest savus noteikumus.

    • Veiksmīgs 23., 24. un 25. aprīlis.

    Ūdensvīrs

    Neparasta un diezgan sarežģīta nedēļa. Nepaguvusi pabeigt vienu darbu, jau steigšus pievērsīsies kaut kam jaunam. Neplānoti daudz laika var paņemt nepabeigti vai nekvalitatīvi paveikti pienākumi.

    Atbildīgos procesos jābūt vērīgai un stingrai, vērtējot gan savu, gan citu devumu. Svarīgi būs koncentrēt uzmanību uz kaut ko vienu. Sargies pieļaut neuzmanības kļūdas aprēķinos un dokumentācijā!

    Mīlestība pārsteigs un darīs laimīgas pat tās, kuras līdz šim tai īsti neticēja vai negribēja noticēt. Ļauj savai sirdij būt atvērtai! Jaunas satikšanās var notikt neparastā gaisotnē un formātā.

    • Veiksmīgs 25., 26. un 27. aprīlis.

    Zivis 

    Būtiskākais būs attiecības ar tev vissvarīgākajiem cilvēkiem. Piezvani, parunājies, painteresējies! Vērts paņemt mazu atvaļinājumu, lai izvēdinātu galvu no ikdienas kreņķiem un rūpēm.

    Būs jāpapūlas, lai parādītu savas zināšanas un prasmes, lai izcīnītu savu vietu zem panākumu saules. Kāds no kolēģiem vai sadarbības partneriem var spēlēt dubultu spēli – runāt vienu, bet darīt pavisam pretēji.

    Rāma un mierīga attiecību dzīve, spēsi izbaudīt tieši tos apstākļus, kādos pašlaik atrodies. Jo vairāk laika un uzmanības varēsi veltīt sev, jo sirsnīgākas kļūs attiecības ar mīļoto cilvēku.

    • Veiksmīgs 28. un 29. aprīlis.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē