• Kurā dienā zvaigznes tev sola veiksmi? Horoskops no 21. līdz 27. novembrim

    Horoskopi
    Ieva
    Ieva
    21. novembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Astroloģisko prognozi tuvākajām dienām iesaka astroloģe RITA MUIŽNIECE.

    Auns

    Dzīves ritenis uzņems patiešām straujus apgriezienus. Iespējami būtiski notikumi vai sen gaidītas pārmaiņas. Tikai ņem vērā: lai tavā dzīvē ienāktu kaut kas jauns, tam vispirms jāatbrīvo vieta. 

    Būsi vērīga pret līdzgaitniekiem, kolēģiem un sabiedrotajiem. Vairāk ļausi, lai strādā citi, nekā darīsi pati – te labi noderēs tava prasme deleģēt pienākumus un sadalīt atbildību.

    Var būt sajūta, ka attiecībās viss rit savu rāmo un paredzamo gaitu, taču… tikai līdz brīdim, kad neizrunāto pārpratumu un sakrāto emociju maisam gals nāks vaļā. Laiks beidzot atklāti izrunāties!

    • Veiksmīgs  26. un 27. novembris.

    Vērsis

    Bieži iesi cilvēkos, satiksies, ciemosies, runāsies. Lai gan kontaktu nodibināt būs viegli un sarunas raisīsies labi, var būt grūtības vienoties un atrast kompromisus, jo uzskati būs ļoti atšķirīgi. 

    Saskarsies ar problēmām, kuru risinājums ilgstoši iestrēdzis un nekādi nekustas no vietas. Pieredzes un pārliecības trūkums var būt traucējošie faktori, tāpēc ieteicams meklēt atbalstu.

    Attiecību joma šajā nedēļā būs tā, kas sniegs visvairāk prieka, baudas un patīkamu pārsteigumu. Ja esi brīva, būs daudzsološas iespējas iepazīties, var būt pat atzīšanās mīlestībā.

    • Veiksmīgs 21. un 25. novembris.

    Dvīņi

    Neapstājies pie sasniegtā! Vēl pirms sper pēdējo soli kāda liela projekta īstenošanā, droši ielūkojies nākotnē. Piemērots laiks, lai vienotos par atbildību, lomām un pienākumiem, iztiekot bez pārpratumiem. 

    Darījumu cilvēkiem jāsēžas pie lielā sarunu galda un jāsaliek trekni punkti uz i. Vērts ieklausīties pieredzējušu cilvēku viedoklī, lai gūtu idejas, kā īstenot iecerēto.

    Veiksmīgi turpināsies tie savstarpējo attiecību stāsti, kuros jau šodien valda sapratne, mīlestība un uzticība. Pavadīsi piepildītu laiku mīļotā cilvēka apskāvienos. Brīvajām var nākties izvēlēties. 

    • Veiksmīgs 22. un 23. novembris.

    Vēzis

    Gaidāmais radošās enerģijas pieplūdums sola, ka nedēļa būs aktīva, piedzīvojumiem un izjūtām bagāta visās dzīves jomās. Būsi ļoti pievilcīga, piesaistīsi pretējā dzimuma uzmanību ar skatienu vien.

    Gatavojies spraigiem procesiem darbā – pienākumu būs vairāk nekā iespēju tos visus izpildīt. Naudas lietās jābūt īpaši akurātai – neskaiti citu naudu, labāk paseko līdzi savējai.

    Spilgtu emociju netrūks! Visi brīvie Vēži, šis ir jūsu laiks – izbaudiet no sirds! Acumirklīga iemīlēšanās, visu pārņemoša kaisle – ļauj sev to visu izdzīvot, lai izjūtu viļņi nēsā tevi augšā lejā.

    • Veiksmīgs 24. un 25. novembris.

    Lauva 

    Lai gan šajā nedēļā viss ritēs pēc plāna un bez aizķeršanās, tev tomēr būs grūti atslābināties un ļauties dzīves ritējumam. Uzmanīgi jārīkojas ar naudu, nepalielini savus tēriņus.

    Spēja koncentrēties un mērķtiecība būs tavi sabiedrotie. Ar savu jaudīgumu pārsteigsi kolēģus un sadarbības partnerus. Ļaujies drosmīgām un košām idejām, iesaisties pārdrošos projektos, bet  neatstāj darbus pusdarītus!

    Neatrunājies ar nogurumu un citiem pienākumiem, bet ļaujies romantiskām izjūtām. Ja attiecības sākušās nesen, emocionālā pacēluma vilnis dos iespēju vienam otru iepazīt tuvāk.

    • Veiksmīgs 26. un 27. novembris.

    Jaunava 

    Iespējamas situācijas, kad ātri vajadzēs pieņemt svarīgus un drosmīgus lēmumus, saglabāt pārliecinošu un drošu pozīciju. Svarīgi būs rīkoties precīzi atbilstoši noteikumiem, tas krietni atvieglos dzīvi.

    Šaubas un nedrošība var atturēt paust tavu patieso viedokli sarunā vai uzstāties plašākai auditorijai. Ieteicams atrast laiku, lai varētu pabūt ar sevi mierā un klusumā un pārdomāt visu, kas neskaidrs.

    Tevī plūdīs spēcīga un kaislīga enerģija – dalies tajā ar mīļoto. Brīvajām Jaunavām jāiet cilvēkos, būs labas iespējas iepazīties ar ģimeniski noskaņotu partneri.

    • Veiksmīgs 21. un 26.  novembris.

    Svari 

    Būsi cilvēku, notikumu un jaunu ideju ielenkumā. Paņem no tā sev vērtīgo! Emocijas ņems virsroku pār prāta loģiskajiem apsvērumiem, bet šonedēļ vari tām ļaut virzīt domas un notikumus.

    Veiksmes, izdošanās un perspektīvu iespēju pilna nedēļa tavai izaugsmei. Ar savu iedvesmu un gribasspēku būsi spējīga pat kalnus pārvietot. Spēsi ietekmēt svarīgu procesu norisi. Nepalaid garām izdevības, kas klauvē pie tava loga!

    Attiecību jomā nedēļas nogale būs spraiga gan vārdos, gan darbos. Piepaceltā tonī mēģināsi atrisināt visus jautājumus, kas jau krietnu laiku atstāti novārtā.

    • Veiksmīgs 22. un 23. novembris.

    Skorpions 

    Pienākumus šajā nedēļā paveiksi ļoti ātri, tādēļ gana daudz uzmanības varēsi veltīt rūpēm par sevi, savu labsajūtu un skaistumu. Ideāls laiks friziera, kosmetologa, masiera apmeklējumam.

    Veiksmīgs fons finanšu darījumiem – vienošanās, ieguldījumi, pirkšana un pārdošana ies no rokas. Par savām idejām un plāniem ir vērts runāt ar vadību vai sadarbības partneriem.

    Daudz laika un enerģijas paņems rūpes par mājokļa labiekārtošanu un sadzīvi. Aktuāli var kļūt jautājumi par remontu vai varbūt pat par dzīvesvietas maiņu. Galvenais – ņem vērā arī partnera viedokli.

    • Veiksmīgs 24. un 25. novembris.

    Strēlnieks

    Aktuāls kļūs laika menedžments. Jāpārskata visi notikumi, satikšanās un izklaides pasākumi, kuros tev jāpiedalās. Izvērtē prioritātes un – vēl būtiskāk – savus resursus.

    Vari sākt vai turpināt īstenot savas idejas. Tam tev pietiks gan enerģijas, gan aizrautības un pārliecības, turklāt visvairāk vērtīgā un paliekošā varēsi paveikt nevis darbdienās, bet nedēļas nogalē.

    Attiecībās ar pašiem tuvākajiem valdīs kaislīgas emocijas. Vietā un nevietā svaidīsies ar asiem vārdiem, kurus var nākties nožēlot, kādas attiecības tāpēc var piedzīvot pat kritisko mirkli – būt vai nebūt.

    • Veiksmīgs 26. un 27. novembris.

    Mežāzis

    Mierīga nedēļa, piemērota sadzīviskiem rutīnas darbiem. Bez īpaši liela enerģijas patēriņa izdosies realizēt visu ieplānoto. Vairāk uzmanības velti pašam svarīgākajam cilvēkam uz zemes – sev. Ļauj sev atpūsties un pabūt klusumā.

    Svarīgi būs pierādīt sevi darbā. Pamainot pieeju un darba metodes, vari strauji pavirzīties uz priekšu iesāktajos darbos. Attiecībās ar vadību jābūt pacietīgai – ieklausies, pieraksti, apdomā.

    Tuvinieki atsaucīgi uzklausīs tavas idejas un ierosinājumus par brīvdienu plāniem. Tiesa, atpūtas garšu līdz galam izbaudīt traucēs nepabeigta darba sajūta.

    • Veiksmīgs 21. un 27. novembris.

    Ūdensvīrs

    Parūpējies par to, lai pašai un tuvākajiem šī būtu jauka un neaizmirstama nedēļa. Aicini kopā radus vai draugus, lai kopīgi atcerētos kopīgus piedzīvojumus.

    Lēmumus pieņemsi intuitīvi. Jutīsi, ar ko ir vērts sadarboties, lai īstenotu ilgstošus projektus. Paļaujies uz savu spēku! Var saasināties savstarpējās komunikācijas tonis ar kādu ietekmīgu personu. Atturies no emocionāliem lēmumiem

    Ja esi atradusi savu īsto partneri, gaidāmas sirsnības, siltuma un saldkaislas baudas piepildītas dienas un naktis. Būsi gatava visu savu laiku pavadīt kopā ar mīļoto cilvēku.

    • Veiksmīgs  22. un 23. novembris.

    Zivis 

    Pievērs uzmanību detaļām, rīkojies daudz rūpīgāk nekā parasti, pieņem lēmumus apdomīgāk. Īpaši piesardzīgai jābūt pie auto stūres, lai izvairītos no bīstamām situācijām.

    Nāksies iesaistīties svarīgos un atbildīgos procesos, tomēr izšķirošus lēmumus pagaidām nepieņemsi. Jebkurā saspringtā un neskaidrā situācijā paņem pauzīti, aizskaiti līdz desmit un tikai tad sāc rīkoties. Tavu darbu atzinīgi novērtēs.

    Prieku un piepildījuma sajūtu sagādās sievišķīgi pirkumi. Tavs vīrietis tevi lutinās un visādi mēģinās iepriecināt. Kopīgi varat piedzīvot neaizmirstamu sajūtu gammu. 

    • Veiksmīgs 24. un 25. novembris.


     

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē