• Kurā dienā zvaigznes tev sola veiksmi? Horoskops no 21. līdz 27. maijam

    Horoskopi
    Santa.lv
    Santa.lv
    20. maijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Astroloģisko prognozi tuvākajām dienām iesaka astroloģe RITA MUIŽNIECE.

    Auns

    Piemērots laiks jauniem sākumiem. Savas idejas vari celt saulītē, īstenot sen iecerēto. Kādi notikumi var pavērsties tā, kā to negaidīji. Tas sākumā var izsist tevi no līdzsvara, bet dos arī jaunu dzīves sparu.

    Svarīgi pašai sev precīzi noformulēt mērķus, apzināties savus zināšanu resursus. Ir vērts atskatīties atpakaļ, paanalizēt savu rīcību. Būs lieliskas iespējas sevi izteiksmīgi parādīt plašai auditorijai.

    Pārmaiņas un uzlabojumi būtu nepieciešami arī tavā mīlas dzīvē, taču visās citās dzīves jomās šonedēļ spilgtu krāsu un notikumu būs tik daudz, ka tam neatliks laika. 

    • Veiksmīgs 23. un 27. maijs.

    Vērsis

    Daudz tavas enerģijas prasīs plānošana un sava laika strukturēšana. Izdarīsi secinājumus, pieņemsi lēmumus, domāsi soli uz priekšu. Būtu ideāli atrast laiku arī kādam atelpas brīdim, ko vari veltīt tikai sev.

    Kontaktēšanās un vienošanās būs šīs nedēļas atslēgas vārdi. Noderīgi izrādīsies kontakti, kas izveidoti jau sen. Ja tas ir aktuāli, vari nostiprināt sadarbību ar ārvalstu partneriem.

    Mīlas dzīvei vērtīgākie mirkļi būs tie, kurus pavadīsi pavisam intīmā gaisotnē, bez bērniem, mammām, suņiem un citām liekām acīm. Brīvajām iespējams dienesta (vai kūrorta)  romāns – izbaudi to!

    • Veiksmīgs 21. un 22. maijs.

    Dvīņi

    Gaidāma jauka nedēļa. Ideāls laiks atvaļinājumam vai dažādiem atpūtas un izklaides pasākumiem. Galvenais – attiecies pret atpūtu radoši un nebaidies izmēģināt ko jaunu!

    Jātiecas pēc jaunām zināšanām, jāizmanto iespējas gūt pieredzi, tā pavisam drīz var izrādīties nepieciešama. Īpaši veiksmīgs un panākumiem bagāts laiks, ja tev ir savs ģimenes bizness, var būt patīkami pārsteigumi.

    Romantisko attiecību jomā var sākt pūst jauni un svaigi vēji, var notikt kas vēl nebijis un neparasts. Brīvajām acis mirdzēs, jo iespēju iepazīties būs daudz, turklāt tās parādīsies arvien biežāk. 

    • Veiksmīgs 22., 23 un 24. maijs.

    Vēzis

    Baudīsi savus panākumus. No malas var izskatīties, ka esi uzzinājusi veiksmes formulu, tomēr lielākā daļa tavu sasniegumu būs grūta darba rezultāts. Var nākties atkārtoti darīt jau iepriekš paveikto, labot kļūdas. Garastāvoklis būs svārstīgs.

    Par darba pienākumiem negribēsies daudz domāt, tomēr no tiem būs maz iespēju izvairīties. Iespējami konflikti attiecībās ar kolēģiem. Jābūt gatavai rīkoties citādi.

    Pret savu izredzēto būsi laipna un mīļa, iepriecināsi savu mīļoto ar pikantiem pārsteigumiem. Brīvajām vairāk gribēsies pabūt vienatnē nekā meklēt iepazīšanos ar kādu.

    • Veiksmīgs 25. un 27. maijs.

    Lauva 

    Mierīga un patīkama nedēļa, īpaši tad, ja pieņemsi esošo situāciju un nemeklēsi jaunus izaicinājumus vai piedzīvojumus. Mēģini nepārstrādāties, pietiekami daudz uzmanības velti attiecībām ar tuviem cilvēkiem.

    Daudzsološi kārtosies darījumi. Pieņemsi lēmumus, kas var būtiski ietekmēt finanšu plūsmu gan tuvākā, gan tālākā nākotnē. Vērtīgākās zināšanas būs tās, kuras nekavējoties nostiprināsi praksē.

    Attiecības ar mīļoto cilvēku caurvīs savstarpēja sapratne un saskaņa, tomēr var ieskanēties arī  neuzticēšanās un greizsirdības notis. Ja nespēsiet ieklausīties otrā, strīds garantēts.

    • Veiksmīgs  23. un 27. maijs.

    Jaunava 

    Var rasties sajūta, ka visa pasaule sadevusies rokās tieši tavas labsajūtas labad. Svarīgi palikt pie saviem uzskatiem, taču nepieprasīt, lai tos atbalsta pilnīgi visi līdzcilvēki. Uzmanības centrā izvirzīsies sadzīviski jautājumi. 

    Nezaudē modrību, esi klāt visos nozīmīgajos notikumos, iesaisties diskusijās, ierosini jauninājumus. Tikai tad, ja rīkosies drosmīgāk un neatlaidīgāk nekā līdz šim, tiksi soli tuvāk panākumiem. 

    Var rasties daudz jautājumu pašai sev par to, kas tieši pašlaik notiek tavā attiecību dzīvē. Brīvajām var rasties vēlme savas jūtas slēpt no visiem apkārtējiem.

    • Veiksmīgs 21. un 22. maijs.

    Svari

    Rūpīgi izvērtē un kā ar nazi pārgriez saites ar cilvēkiem, kas pēdējā laikā parādījuši, ka viņiem nevar uzticēties. Savā tuvumā atstāj tikai tos, par kuriem esi pārliecināta – uz viņiem vienmēr vari paļauties.

    Pilnībā uz kaut ko vienu sakoncentrēties neizdosies. Mēģināsi cītīgi strādāt pie jau iesāktajiem projektiem, tomēr acis nemitīgi lūkosies jaunu iespēju virzienā. Var sakārtoties kādi ieilguši procesi.

    Nedalīta uzmanība izvēlētā cilvēka virzienā. Lūkosi pēc iespējam pavadīt brīvo laiku tikai divatā, īpaši pievēršoties aktīvai atpūtai, piedzīvojumiem, pārgājieniem.

    • Veiksmīgs 22., 23 un 24. maijs.

    Skorpions  

    Aizraujoši notikumi kopā ar līdzīgi domājošiem cilvēkiem. Ilgosies vairāk būt ārpus mājām, dabā, brīvībā. Tavu uzmanību saistīs tikai izklaidējoši un atslābinoši pasākumi.

    Naudas jautājumi var radīt satraukumu un neskaidrības, tāpēc darba pienākumi var palikt novārtā. Labs laiks, lai par savām idejām runātu ar plašāku auditoriju, meklētu jaunus kontaktus, tad var parādīties arī jauni peļņas avoti. 

    Īstais laiks lieliem solījumiem un jauniem, reibinošiem piedzīvojumiem. Plašajai pasaulei vēl neredzamā izskatā var izdīgt jaunas mīlestības asni. Paturi tos tālāk nost no svešām acīm.

    • Veiksmīgs 25. un 27. maijs.

    Strēlnieks

    Nedaudz var apstāties daži iesāktie procesi, mainīties ierastais dzīvs ritējums. Vērtīgi būtu visās dzīves jomās uz jau iesākto paskatīties no citas puses, izanalizēt līdzšinējo ceļu, pamainīt pieeju.

    Enerģija atgriezīsies ar divkāršu spēku, būsi gatava čakli strādāt, paveikt visu uzdoto un sakārtot jau iepriekš padarīto. Never vaļā jaunas durvis, kamēr nav aizvērtas iepriekšējās. 

    Attiecības, kas izturējušas laika pārbaudi, šajā nedēļā uzplauks no jauna, sniedzot daudz baudas. Pavadiet laiku divatā, dodieties piedzīvojumos. Neskaidrās attiecībās turpināsies izvērtēšanas laiks.

    • Veiksmīgs 23., 24. un 27. maijs.

    Mežāzis

    Kopējo noskaņu noteiks tas, kādi cilvēki būs tev līdzās. Viņi tev gan sniegs prieku un līksmību, gan arī brīžam kaitinās. Labs laiks atpūtai kopā ar īpašiem cilvēkiem.

    Gribēsi būt visām pudelēm par korķi – palīdzēt, iesaistīties, paveikt to, ko citi nav izdarījuši. Prātīgāk būtu pakāpties maliņā, uzticot darbu citiem. Lai arī būsi aizņemta ar ikdienišķiem procesiem, domās tieksies pēc idejām mākoņu augstumā. 

    Ilgstošās un noturīgās attiecībās esošajām seksuāli un romantiski piesātināts laiks – plaša emociju gamma, kopīgi piedzīvojumi. Jaunas iepazīšanās gan nenotiks raiti. 

    • Veiksmīgs 21., 22. un 25. maijs.

    Ūdensvīrs

    Daudz uzmanības veltīsi praktiskām lietām, mājai un saimniekošanai. Atbildīgs laiks gaidāms profesionālajā jomā. Uzsāktais prasīs no tevis pārliecību un lielu drosmi.

    Piesātināts darbu grafiks, turklāt ne mazākais sīkums nepaliks nepamanīts tavai ērgļa acij. Paralēli lielajiem plāniem, nāksies pievērsties arī mikrovides uzlabošanai darbā.

    Aktuāls kļūs jautājums par savstarpēju uzticēšanos un paļaušanos. Ja tu kaut ko ieņemsi galvā, neredzēsi ne sarkano gaismu luksoforā, ne stop zīmi pirms krustojuma. Tas var radīt lielākus vai mazākus satricinājumus attiecībās ar mīļoto.

    • Veiksmīgs  22. un 23. maijs.

    Zivis 

    Būs daudz plānu un ideju, bet arī daudz šaubu par savu rīcību, pietrūks pašpārliecinātības. Atvelc elpu, ļauj intuīcijai pačukstēt priekšā pareizo virzienu, notici, ka viss notiks tā, kā tam jānotiek.

    Pa galvu rosīsies spilgtas idejas. Tās tevi iedvesmos, mudinās kustēties aktīvāk, sākt kaut ko darīt un, iespējams, doties arī tādos virzienos, par kuriem agrāk tikai sapņoji. Taupi enerģiju!

    Būsi tik ļoti aizņemta ar praktiskas dabas jautājumu risināšanu, ka atliks pavisam maz laika un jaudas pilnvērtīgai kopā būšanai ar mīļoto. Novērtē un izbaudi brīžus, kad esat divatā vien!

    • Veiksmīgs 25. un 27. maijs.

     

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē