• Kurā dienā zvaigznes tev sola veiksmi? Horoskops no 20. līdz 26. jūnijam

    Horoskopi
    Ieva
    Ieva
    20. jūnijs, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Astroloģisko prognozi tuvākajām dienām iesaka astroloģe RITA MUIŽNIECE.

    Auns  

    Svarīgs būs fizisks un emocionāls kontakts ar tiem cilvēkiem, ar kuriem būsi kopā svētkos. Nepārforsē ar svinēšanu! Pēc svētkiem ieteicamas dažas atelpas dienas, jāatgūst spēki un enerģija.

    Būsi aktīva un neatlaidīga darījumu jomā. Prātā var ienākt kāda koša ideja par to, kā tikt pie papildu līdzekļiem. Svarīga būs atklāta komunikācija ar darba devēju. 

    Rūpīgi vērtēsi katru sava mīļotā soli, un jaunās attiecībās tas var radīt mulsumu, kāds pielūdzējs pat var mest plinti krūmos. Ilgstošās attiecībās lēnītēm jāmet malciņa klāt rāmi gailošajai ugunij. 

    • Veiksmīgs 25. un 26. jūnijs.

    Vērsis 

    Lai gan bieži var būt sajūta, ka nav ne spēka, ne iedvesmas, šajā laikā var atvērties radošās enerģijas čakra – jāļaujas tai! Jāatļauj sev dzīvot vieglāk – tā, lai plīvo mati un gavilē dvēsele.

    Par savām veiksmēm un panākumiem būsi lepna un gandarīta, tomēr nevajadzētu ieslīgt patmīlībā. Tad var samazināties darba spējas. Nozīmīgākie darbi jāpaveic līdz nedēļas nogalei. 

    Attiecībās būsi iniciatore un aktīva organizētāja. Jaunās attiecībās ir jābūt ieinteresētai, jārunā, jājautā, lai izprastu izredzētā būtību. Sarežģītākās situācijās palīdzēs tava dzīves gudrība. 

    • Veiksmīgs 22. jūnijs.

    Dvīņi

    Ļausi sev dzīvot viegli, būt brīvai un mazliet bezrūpīgai. Mēģini izvairīties no piņķerīgām, pārpratumu un stresa pilnām situācijām, kā arī no negatīvi noskaņotiem cilvēkiem. 

    Profesionālajā jomā vairāk būs jāvēro, kāda ir notikumu gaita un iepriekšējo lēmumu rezultāti, nevis pašai aktīvi jāiesaistās. Tikai atceries, ka arī tevi un tavus darbus pašlaik vērtē.

    Mīlas dzīvē var noslēgties kāds būtisks periods, kas bijis ar mīnuszīmi – vai nu atrisināsies kādas domstarpības, vai no savas dzīves kādu izslēgsi. Atvieglojuma sajūta radīs vēlmi baudīt un līksmot. 

    • Veiksmīgs 21. un 22. jūnijs.

    Vēzis

    Gaidāma ļoti aktīva un krāsaina nedēļa. Daudz enerģijas aizies, gatavojoties Līgo svētkiem. Iespējams, pārtērēsies –nopirksi nevajadzīgas un pārāk dārgas lietas. Pirms ko jaunu iegādājies, pajautā sev: kam man to vajag?

    Darbā būsi gatava paveikt ko patiešām drosmīgu, mazliet pat riskējot, taču nebaidīsies par to uzņemties atbildību. Svarīgi savās avantūrās neiesaistīt tuviniekus un kolēģus.

    Maģiskais svētku laiks var izvērsties pārsteigumu pilns arī mīlas dzīvē. Var rasties mulsinoša situācija, kas it kā nobremzē vai aptur līdz šim veiksmīgu attiecību ritējumu.

    • Veiksmīgs 22., 23. un 24. jūnijs.

    Lauva 

    Būsi priecīga un aizrautīga, pulcināsi ap sevi interesantus cilvēkus. Ko labu un neparastu tev var dāvāt iepazīšanās ar nejaušu pretimnācēju. Svētkos nevajag visu uzņemties vienai – aicini citus palīgā!

    Jo mazāk būs atbildības un darba, jo labāk jutīsies. Ja tas ir iespējams, izmanto iespēju strādāt no mājām. Viegli padosies tie darbi, kuri tev sagādā prieku, pārējiem būs grūti saņemties.

    Mīlestības un kaislību virpulis. Baudīsi kopā būšanu, atpūtu un romantiku. Brīvajām jābūt gatavām uz garu pielūdzēju rindu, kurā, iespējams, būs nostājies arī tas, kuru gaidi visu mūžu. 

    • Veiksmīgs 25. un 26. jūnijs.

    Jaunava 

    Uzvirmos spēka vilnis, tevī atgriezīsies ticība sevi. Iespējams, ka uzņemsies papildus pienākumus un vēl lielāku atbildību. Lielisks laiks, lai īstenotu to, ko sirds kāro, vai piepildītu kādu savu sapni.

    Būs tendence uzņemties visu pašai – mēģināsi būt visām pudelēm par korķi, taču tā zaudēsi uzmanību un nepamanīsi būtisko, kas izkristalizēsies tieši šajā nedēļā.

    Mājas un ģimene būs emocionāls patvērums un miera osta. Gādāsi, lai tavi mīļie justos brīnišķīgi. Gaidīsi, lai tavs izredzētais rīkotos tieši tā, kā vēlies, taču labāk vienkārši ļaujies notikumu plūdumam!

    • Veiksmīgs 20. un 25. jūnijs.

    Svari 

    Cīnīsies par savu taisnību un savu vietu. Pateicoties savai degsmei, iespējams, atvērsi jaunu lappusi savā dzīvē. Aizmirsti to, kas pagājis, un ļauj savu ceļu iet cilvēkiem, kuru klātbūtne tev prieku nesagādā.

    Lai gan parasti tev netīk riskēt, šonedēļ nagi niezēs un kājas tramīgi mīņāsies alkās īstenot ko neparastu. Lielisks laiks, lai dzīvē ieviestu kaut ko no jauna, varbūt pat mainītu nodarbošanos.

    Tavas dzīves centrā būs mīlestība. Jaunas aizraušanās, koķetēšana, piedzīvojumi – tas viss brīvajiem un arī ne tik brīvajiem Svariem būs vajadzīga kā zivij ūdens. 

    • Veiksmīgs 20. un 21. jūnijs.

    Skorpions 

    Būsi gatava ieguldīt visu enerģiju un degsmi kādā sirdij tuvā pasākumā. Var būt pat vairākas tādas lietas, tāpēc var rasties sajūta, ka gluži vai uz pusēm jāraujas, lai visu izbaudītu un visur pabūtu.

    Svarīgi būs iedziļināties visā, pievērst uzmanību katram sīkumam. Sarunās ar cilvēkiem jābūt ārkārtīgi vērīgai, dokumenti jālasa kā ar palielināmo stiklu. Var pietrūkt pacietības praktiskiem darbiem. 

    Pietiekami daudz uzmanības jāvelta arī tuvajiem cilvēkiem, iedziļinoties katrā niansē. Vērtīgs būs katrs solis, ko spersi attiecību nostiprināšanas virzienā. 

    • Veiksmīgs 23. un 24. jūnijs.

    Strēlnieks

    Tava spēja mobilizēties var nonākt līdz kritiskai robežai. Īpaši svarīga būs darbu plānošana, bet tā tev izdosies gaužām vāji. Lai nesabirztu miljons mazos gabaliņos, tomēr mēģini noteikt prioritātes.

    Darba lietas no tevis prasīs elastību, spēju pieņemt lēmumus nekavējoties. Var nākties darīt tādus darbus, par kuriem pašai šķiet, ka no tiem sen jau esi izaugusi.

    Ja jutīsi, ka uz partneri nevari paļauties, attiecībās var iezagties vilšanās, var sākties attālināšanās vienam otra. Jautājums par uzticēšanos un paļaušanos virmos gaisā arvien vairāk. 

    • Veiksmīgs 25. un 26. jūnijs.

    Mežāzis

    Būs grūti izdarīt izvēles – gan sīkumos, gan lielās lietās. Grūti klāsies ar uzticēšanos un paļaušanos uz citiem, netiksi vaļā no sajūtas, ka tu pati visu proti labāk nekā pārējie.

    Darba dzīvē ar mazumiņu nesamierināsies, tieksies pēc lieliem uzdevumiem un tos arī saņemsi. Nedēļas grūtākais uzdevums būs ar visu, ko esi apņēmusies, arī tikt galā. Gribēsies daudz, bet paveikt jaudāsi uz pusi mazāk. 

    Attiecības būs tā joma, kur varēsi izpausties ar vērienu. Vari sagādāt pārsteigumu mīļotajam, apliecinot savas jūtas, noorganizēt ko nebijušu un ļoti romantisku.

    • Veiksmīgs 24. un 25. jūnijs.

    Ūdensvīrs

    Ja vien ļausies notikumu plūsmai, piedzīvosi visu, pēc kā ilgojas tava sirds, būs patiešām fantastiski un burvīgi brīži.  Brīnumi notiek – atliek vien tos pamanīt un nepaiet garām!

    Darba lietās šonedēļ apstākļi būs nepielūdzami – iezīmēsies nepieciešamība visu darīt pašai ar savām rokām. Lai visu paveiktu augstā kvalitātē, atliek vien nomainīt savu attieksmi pret darāmo.

    Attiecībās viss noritēs diezgan lēni, taču tajā ir viens liels pluss – katru niansi, katru mirkli tu varēsi no sirds izbaudīt. Tiesa, ik pa brīdim nāksies arī iedziļināties sadzīviskos jautājumos.

    • Veiksmīgs 20. un 21. jūnijs.

    Zivis 

    Tev patiks būt interesantā sabiedrībā, doties ciemos un pašai uzņemt viesus, taču svarīgi būs īstajā brīdī aiz sevis aizvērt durvis un atrast laiku, lai pabūtu vienatnē.

    Vari kļūt nedaudz apātiska un zaudēt interesi par notikumiem darba jomā, tāpēc vari saņemt aizrādījumus. Toties jaunā darba nedēļa nāks ar ļoti lielu enerģijas devu – izdarīsi visu, ko vajag, pat vēl vairāk.

    Par sevi var atgādināt notikumi no nesenas pagātnes, uzplaiksnīs izbijušas emocijas un neatrisinātas situācijas. Brīvās Zivis no attiecībām vairīsies, tikai vēros un vērtēs savus pielūdzējus.  

    • Veiksmīgs 22., 23. un 24. jūnijs.

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē