• Kurā dienā zvaigznes tev sola veiksmi? Horoskops no 2. līdz 8. aprīlim

    Horoskopi
    Ieva
    Ieva
    1. aprīlis, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Astroloģisko prognozi tuvākajām dienām iesaka astroloģe RITA MUIŽNIECE.

    Auns

    Lielisks noskaņojums, pulsējošs dzīvesprieks un neremdināma enerģija. Svarīgi noteikt sev skaidrus mērķus, pārdomāt ceļu, kā tos sasniegsi, un noteikt sev prioritātes, atsakoties no mazsvarīgā.

    Idejas plauks kā bērzu pumpuri pavasara saules staros. Vērtīgi būtu tās apspriest ar kolēģiem un partneriem. Par stabilu finanšu plūsmu gādās pārdomāti lēmumi un atbildīgi paveikti darbi.

     Jaunas attiecības šūposies kā laiva lielos viļņos, jutīsi nedrošību, jo fons būs neparedzami mainīgs. Nostiprināsies tās attiecības, kurās abiem partneriem ir kopīgi mērķi un vienoti uzskati.

    •  Veiksmīgs 3. un 4. aprīlis.

    Vērsis

    Veic revīziju ne vien savā drēbju skapī, bet arī galvā – tiec vaļā no visa vecā un nevajadzīgā, lai atbrīvotu vietu jaunajam. Arī uz cilvēkiem un procesiem tavā dzīvē mēģini palūkoties ar pavisam citādu skatienu.

    Tev uzticēs daudz, iespējams, pat vairāk, nekā tu spēsi paveikt vai kam emocionāli biji gatava. Ja runāsi atklātu valodu, tas būs ļoti noderīgi visām iesaistītajām pusēm. Jāmeklē jauni risinājumi.

    Mīlas dzīvē aktualizēsies tēma par spēju un vēlmi ieklausīties otrā, būt mijiedarbībā un garīgi bagātināt vienam otru. Svarīgāk par visu šķitīs būt vajadzīgai un saprastai.

    • Veiksmīgs 5. un 6. aprīlis.

    Dvīņi

    Svarīgās dzīves jomās pieņemsi nozīmīgus lēmumus un spersi arī lielus soļus, lai tos īstenotu. Liela nozīme būs naudai – būs izteikta vēlme vairāk saņemt un vairāk arī tērēt, meklēsi jaunas peļņas iespējas.

    Ar pārliecību dodies tik uz priekšu, pierādi, ka esi profesionāle savā jomā, ka tev ir labas zināšanas un pieredze. Var būt situācijas, kurās varēsi pārliecināties par sadarbības partneru un kolēģu patiesajiem nolūkiem. 

    Daudz laika pavadīsi ar mīļoto cilvēku, taču jaunās attiecībās nesasteidz lēmumus – visu rūpīgi pārdomā, vienlaikus izbaudot to, ko tev sniedz dzīve.

    • Veiksmīgs 7. un 8. aprīlis.

    Vēzis

    Saņemsi daudzus interesantus piedāvājumus un priekšlikumus. Svarīgi būs mācēt saskatīt, kuri no tiem ir patiesa vērtība, nevis bez domāšanas pieņemt visus pēc kārtas. Var piepildīties kāds sapnis.

    Tieksies sevi parādīt no vislabākās un atbildīgākās puses, noderēs tava spēja pielāgoties un drosme pieņemt nepopulārus lēmumus. Sperot nozīmīgu soli, domā ne tikai par savu privāto labumu, bet arī par apkārtējiem.

    Nesenas iepazīšanās un pavisam svaigas satikšanās attīstīsies ļoti strauji un intensīvi. Arī stabilas attiecības būs kaisles piepildītas, netrūks pozitīvu emociju.

    • Veiksmīgs 2. un 8. aprīlis.

    Lauva 

    Lēniem un drošiem soliem virzīsies savu mērķu un ieceru īstenošanas virzienā. Būs iedvesma turpināt aizsākto, taču iespējami arī pārbaudījumi, ar kuriem jātiek galā ātri un kvalitatīvi.

    Vari saņemt vērtīgus priekšlikumus savas profesionālās darbības turpināšanai, paplašināšanai vai uzlabošanai. Jauninājumi ļaus palūkoties uz līdzšinējo rīcību pavisam citādi.

    Lai gan iespēju iepazīties un satikties reālajā dzīvē šobrīd gandrīz nav, virtuāli gan var būt jaunas iepazīšanās vai sastapšanās ar sen aizmirstu mīļoto. Nepieņem steidzīgus lēmumus, ļaujies notikumu plūsmai. 

    • Veiksmīgs 3. un 4. aprīlis.

    Jaunava 

    Atradīsies risinājums kādam jautājumam, kas ilgstoši sapinies nesaprašanās un neskaidrību mezglos. Turi galvu augšā, skaties tikai uz priekšu un pārliecinoši dodies pretim iecerētajam. Tev izdosies!

    Īstais laiks darbam ar dokumentāciju! Jānoskaņojas lieliem un nopietniem soļiem, jānostiprina pamati nozīmīgiem projektiem. Ar visu lielākoties nāksies tikt galā pašai, bez citu atbalsta.

    Mīlestību un uzticību pārbaudīs dažādas ikdienišķas situācijas, vari saņemt pastiprinātu interesi no pretējā dzimuma puses. Atrodi laiku, lai ieskatīties savu sajūtu dziļākajos kambaros.

    • Veiksmīgs 4. un 5. aprīlis.

    Svari

    Laiks paskatīties uz sevi it kā no malas, izvērtēt savas darbības visās dzīves jomās. Pavisam lēni, taču pārliecinoši kādā no tām jāvirzās uz pārmaiņu pusi. Nesasteidz lēmumus, tomēr arī pārāk ilgi tos neatliec. 

    Iespējams, apsvērsi iespēju mainīt darbavietu vai nodarbošanos. Tomēr pārmaiņām nevajadzētu būt kardinālām –pievērsies jomai, kurā tev ir jau noslīpētas zināšanas un daudzu gadu pieredze. 

    Pārsteigumu, miera un mīlestības laiks romantiskajā dzīves jomā. Stabilas attiecības kļūs vēl noturīgākas, savukārt jaunās attiecībās viens par otru iegūsiet vērtīgas atklāsmes. 

    • Veiksmīgs 6. un 7. aprīlis.

    Skorpions

    Tev būs iespējas parādīt un izcelt savu personību un caur to arī savu profesionalitāti. Nostiprināsies tavas attiecības ar kādiem īpašiem cilvēkiem. Svarīgi būs saglabāt robežu starp draudzību un pienākumu. 

    Pateicoties veiksmīgām idejām, radīsi risinājumus iesprūdušām un piņķerīgām situācijām. Neuzņemies pārlieku lielu risku, tomēr dodies uz priekšu, neatkāpies pie baiļu sliekšņa.

    Ja esi ilgstošās attiecībās, var veidoties situācija, ka partneris jūtas ar kaut ko neapmierināts un grib ar tevi no sirds izrunāties. Neatliec šo sarunu, uzklausi un rīkojies, pirms nav par vēlu.  

    • Veiksmīgs 2. un 8. aprīlis.

    Strēlnieks

    Katrā nodarbē, kam pievērsīsies, iedziļinies, izzini un rīkojies pēc labākās sirdsapziņas, ar plaši atvērtu sirdi. Nopietns un atbildīgs darbs mīsies ar izteiktu vajadzību pēc atpūtas.

    Tev būs svarīgi, lai tavu ieguldījumu arī atbilstoši novērtē. Vari lūgt paaugstinājumu, algas pielikumu vai darba apstākļu uzlabošanu. Vien rēķinies, ka var palielināties arī atbildības nastu.

    Aktuāli var kļūt sen izdzīvoti mīlas stāsti, tie rosinās domas un izjūtas, var rasties vēlme atkal satikties. Skaidrība ieviesīsies attiecībās, kas metušas nesaprašanās līkločus. Jārunā atklāta valoda. 

    • Veiksmīgs 2., 3. un 4. aprīlis.

    Mežāzis

    Tavas radošās izpausmes pārsteigs tevi pašu. Daudz tavas uzmanības būs nepieciešams gan profesionālajai, gan mājas dzīvei, un tas var radīt emocionālu un fizisku diskomfortu.

    Piemērots laiks, lai kaut ko mainītu profesionālajā dzīvē, uzsāktu ko vēl nebijušu. Izvēlies tikai vienu – pašu svarīgāko – mērķi un dari visu iespējamo, lai to realizētu. Tev pietiks tam gan laika, gan resursu.

    Pretējā dzimuma pievērstā uzmanība tevi pat nedaudz mulsinās. Saņemsi mīlestības apliecinājumus un romantiskus ielūgumus. Kāds no tiem gan var izrādīties maldu pilns, tomēr baudīt ir vērts.

    • Veiksmīgs. 4. un 7. aprīlis.

    Ūdensvīrs

    Būsi gatava kalnus gāzt. Vari rēķināties ar jaudīgu enerģijas pieplūdumu un rāmu emocionālo fonu. Lēniem, taču pārliecinošiem soļiem dosies pretim kvalitatīvām pārmaiņām dzīvē.

    Lieliskie darba rezultāti un novērtējums būs kā dopings jauniem izaicinājumiem un negaidītiem risinājumiem jau esošajos darbos. Kā vienu pabeigsi, tā jaunam ķersies klāt. Netērē enerģiju niekos un svešu kļūdu labošanā.

    Sirdis vienos kopīgi nākotnes plāni. Par tiem jārunā un jāsapņo skaļā balsī. Jāatrod laiks atklātām sarunām. Droši apliecini savas jūtas – tā pavērsi jaunus mīlestības ceļus.

    • Veiksmīgs 7. un 8. aprīlis.

    Zivis 

    Parādīsies daudzas iespējas, emocijas mutuļos, taču veiksmīgas būs tikai rūpīgi apdomātas darbības. Iemācies pateikt nē, izvērtē, kas tev patiešām ir vajadzīgs un kur ir vērts ieguldīt savu laiku.

    Iedegsies uz naudas pelnīšanu, turklāt darīsi to patiešām aizrautīgi. Nesper pārlieku lielus soļus, neatsakies no mazajiem ikdienas darbiem, arī tajos ir vērtīgs saturs. Jāieklausās zinošu cilvēku viedoklī.

    Nesasteidz notikumus. Ja attiecībās rodas domstarpības, tās uzreiz jāizrunā. Nesen veidotas attiecības var uzņemt negaidītus apgriezienus. Izbaudi tās, bet nepieņem konkrētus lēmumus.

    • Veiksmīgs 8. aprīlis.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē