• Kurā dienā zvaigznes tev sola veiksmi? Horoskops no 19. līdz 25. martam

    Horoskopi
    Santa.lv
    Santa.lv
    18. marts, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Astroloģisko prognozi tuvākajām dienām iesaka astroloģe RITA MUIŽNIECE.

    Auns

    Teju viss, kam ķersies klāt, izdosies kā ar debesu svētību. Pārliecināsies, ka esi uz īstā ceļa visās savas dzīves nozīmīgajās jomās. Vienīgi mazliet jāpiebremzē ar grandiozu projektu sākšanu.

    Pārdomu un šaubu brīžos jāņem vērā tas, ko iesaka pieredzes bagāti ļaudis. Šis nav laiks, kad skriet uz visām debespusēm – no daudzajiem vilnošajiem piedāvājumiem jāizvēlas viens. 

    Dzīvīguma pilns laiks arī mīlas lietās. Sirds atplauks kā košs zieds pavasara saulē. Taču tava mīlestība var piedzīvot arī pārsteigumus un domstarpības, partnera vēlmes būs strauji mainīgas.

    • Veiksmīgs  24. un 25. marts.

    Vērsis

    Sakārtosies kāda situācija, kas ilgu laiku tevi darīja nemierīgu, turklāt tas var notikt ar tādu cilvēku palīdzību, no kuriem atbalstu negaidīji. Būs jāpielāgojas izmaiņām ikdienas ritmā.

    Profesionālajā jomā iespējamas diezgan lielas pārmaiņas, bet veiksmīgas tās būs tad, ja tas ir bijis patiešām pārdomāts solis. Bruņojies ar pacietību un dodies uz mērķi ar augsti paceltu galvu. 

    Mīlestība  prasīs teju vai nedalītu uzmanību, mīļotais cilvēks gribēs būt kopā ar tevi arvien biežāk. Brīvajām būs pulka pielūdzēju, taču pašai īsti nebūs skaidrs, ko vēlies izbaudīt un piedzīvot.

    • Veiksmīgs 19. un 22. marts.

    Dvīņi

    Būs gan enerģija, gan optimisms. Tās idejas un plānus, par kuriem domāts ilgi un gari, tagad vari sākt īstenot. Panākumus vari gūt visās jomā, vien pašai jābūt gana vērīgai.

    Veiksmīga un darbīga nedēļa, daudz izdosies izdarīt. Pirms pieņemt lēmumus, svarīgi tos apdomāt, izvērtēt un izpētīt no visām pusēm, lai neiznāk iebraukt kādā maldu grāvī. Uzmanīgi ar svešu cilvēku solījumiem! 

    Valdīs miers un saticība, attiecības ar mīļoto cilvēku būs tā dzīves joma, kur notikumi ritēs savu gaitu, nekādu papildu uzmanību neprasot. Tikai noteikti atrodi laiku, ko pavadīt tikai divatā.

    • Veiksmīgs 22. un 23. marts.

    Vēzis

    Gluži vai maģiska nedēļa, kad var piepildīties pašas kvēlākās vēlēšanās un iegribas. Turklāt tas notiks it kā tāpat vien – bez piepūles un cīniņa.

    Apstākļi mudinās apgūt jaunas zināšanas un smelties pieredzi. Ierastajos procesos pamēģini pavisam citu pieeju, rīkojies radošāk un drošāk. Izmanto visas iespējas parādīt savu profesionālo sniegumu.

    Noskaņojums mainīsies teju ik stundu, emocijas mutuļos, un, ja tām ļausies, būs viegli gan iepazīties, gan strauji iemīlēties, un tas var notikt gan ar brīvajām, gan attiecībās esošajām. Neapdomīgi soļi var sašūpot attiecību pamatus.

    • Veiksmīgs 20. un 21. marts.

    Lauva 

    Lielākos pārsteigumus sagaidīsi no cilvēkiem, kas tavā ikdienā vairs aktīvi  nepiedalās. Arī palīdzību un atbalstu vari saņemt no tās puses, kur to gaidi vismazāk un pat neiedomājies palūgt.

    Darba devējs vai sadarbības partneris tev no visas sirds uzticēsies, gādās par jauniem, atbildīgiem darba uzdevumiem. Ja vien nepārspīlēsi ar gatavību uzņemties pilnīgi visu, ar darbiem lieliski tiksi galā.

    Veltīsi nedalītu uzmanību savam izredzētajam. Arī stabilas attiecības gribēsi padarīt vēl ciešākas. Jaunās savienībās jūtas uzplaiksnīs neiedomājamā ātrumā, bet tikpat ātri var arī noplakt.

    • Veiksmīgs 24. un 25. marts.

    Jaunava 

    Gaidāms, ka notikumi risināsies pēc mierīga un paredzama scenārija – bez lielām izmaiņām gan profesionālajā, gan personīgajā dzīvē. Lielisks laiks, lai atgrieztos pie reiz aktuāliem hobijiem.

    Par saviem darbiem un panākumiem gribēsies runāt skaļi, tieksies pēc novērtējuma un aplausiem. Visdrīzāk gan to sagaidīsi no ģimenes, nevis kolēģiem. Pamēģini jaunus risinājumus, citu pieeju!

    Lai attiecības nostiprinātos, jāvelta tām vairāk uzmanības, biežāk jāiepriecina mīļotais cilvēks. Iespējams, nāksies pārskatīt kādu līdz šim pieņemtu lēmumu par attiecībām.

    • Veiksmīgs 19. un 23. marts.

    Svari

    Ieklausies savā sirdsbalsī, intuīcijā un izjūtās! Šoreiz mazsvarīgs būs līdzcilvēku viedoklis, jo īstā atbilde ir vien tevī pašā. Viegli iepazīsies ar jauniem un noderīgiem cilvēkiem.

    Profesionālā dzīve prasīs pavisam citādu skatu uz notiekošo, darba devēji no tevis gaidīs nozīmīgāku sniegumu un jaunus risinājumus. Nebaidies eksperimentēt un riskēt, un rezultāti būs lieliski!

    Gaidāma maza tīrīšana emociju pagultē. Pavisam raibs laiks tiem, kuri jau ir attiecībās, tomēr pagaidām vēl neuzskata tās par pietiekami nopietnām. Nekļūdīgi atšķirsi, kuram pret tevi ir patiesas jūtas.

    • Veiksmīgs 19. un 20. marts.

    Skorpions  

    Iespējami būtiski notikumi mājas dzīvē, vajadzēs sakārtot naudas lietas. Šķetinot sadzīviskus jautājumus, var rasties sajūta, ka tava brīvība ir ierobežota, taču jau drīz vien varēsi justies daudz vieglāk.

    Darba procesu izbaudīsi no matu galiņiem līdz papēžiem. Daudzās situācijās tieši tavi lēmumi un zināšanas sniegs risinājumu. Izbaudīsi to, ka tieši tev vaicā padomu, tomēr vērtīgākās idejas neizdāļā citiem.

    Uzvirmos kaislības attiecībās, kas savu laiku jau nodzīvojušas, iespējama apjomīga emociju vētra – ilgstošas attiecības, kurās ir neizrunātas tēmas, var pat izirt.

    • Veiksmīgs 19., 20. un 21. marts.

    Strēlnieks

    Saule iespīdēs tavā logā un vilinās ārā no mājām arvien biežāk. Ar saviem sirds cilvēkiem vari pārrunāt idejas un domas, kāds tevi iedvesmos uz darbību, kurai ilgi nevarēji saņemties.

    Pienākums pārbaudīs tavu atbildības izjūtu un koncentrēšanos uz mērķi. Domas gan klaiņos turpu šurpu, kamēr darāmais stāsies rindā. Tevi gaida kāds nozīmīgs lēmums – to pieņemot, atceries: svarīgākais ir ilgtermiņa izdevīgums.

    Var būt situācijas, kad jāizdara izvēle starp mīlestību un izklaidi. Apdomā, kā būtu, ja tās apvienotu, jo tad būs arī iespējas vairāk būt kopā ar izredzēto.

    • Veiksmīgs 24. un 25. marts.

    Mežāzis

    Pārsteigsi ne tikai citus, bet arī pati sevi. Atklāsi sevī jaunus talantus, atradīsi interesantu hobiju vai uzsāksi sportiskas aktivitātes. Aizraujoši piedzīvojumi garantēti, īpaši, ja spēsi iziet ārpus ierastajiem rāmjiem.

    Nāksies strauji pielāgoties dažādām situācijām, pieņemt lēmumus nekavējoties. Tomēr tiem jābūt arī gudriem un izsvērtiem, citādi vari piedzīvot zaudējumus. Var pavērties vilinošas karjeras perspektīvas.

    Alksi papildu uzmanības un mīlestības pierādījumu, lai sirdī varētu justies droši un mierīgi. Ieteicams vairāk laika pavadīt kopā ar ģimeni.

    • Veiksmīgs 19. un 24. marts.

    Ūdensvīrs

    Tavu pašsajūtu būtiski ietekmēs finansiālā situācija. Svaru kausi gan slieksies uz to, kā vairāk nopelnīt, nevis to, kā samazināt tēriņus. Cilvēki tevi gluži vai ieskaus ar dažādām idejām. 

    Neatlaidīgi lūkosies pēc jauniem ienākumu avotiem, apsvērsi idejas par nodarbošanās maiņu vai profesionālās darbības paplašināšanu. Neiztērē spēkus meklējumos – iespējams, viss, kas tev nepieciešams, ir pavisam tuvu!

    Nesen iepazīts cilvēks var pamudināt paskatīties uz dzīvi nedaudz citām acīm vai radīt interesi par vēl nebijušu aizraušanos. Ilgstošās attiecībās būs maz laika otram.

    • Veiksmīgs  19. un 20. marts.

    Zivis 

    Šīs nedēļas notikumi var likt uz dzīvi paskatīties citām acīm. Pievērs uzmanību sev, savam imidžam un pašsajūtai, jo tev var rasties iespējas parādīt sevi – svarīgi, lai tas būtu no vislabākās puses.

    Uz paveikto vajadzētu paraudzīties it kā nedaudz no malas, lai novērtētu, kā tev kas izdodas un kas darāms, lai veiktos vēl labāk. Liela vērtība būs analītiskai pieejai un  konstruktīvai domāšanai.

     Aizraujoši notikumi gaidāmi attiecībās, kas nesen sākušas veidoties. Viens no otra gan vairīsieties, gan tieksieties. Kaislības sitīs augstu vilni – sargies, lai tajās neiegrimsti par dziļu!

    • Veiksmīgs 21., 22. un 23. marts.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē