• Kurā dienā zvaigznes tev sola veiksmi? Horoskops no 18. līdz 24. aprīlim

    Horoskopi
    Santa.lv
    Santa.lv
    18. aprīlis, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Astroloģisko prognozi nākamajām septiņām dienām iesaka astroloģe RITA MUIŽNIECE.

    Auns  

    Dzīvīga, aizraujošiem notikumiem piepildīta nedēļa. Katra satikšanās, katra saruna būs kā dārgumu lāde, kurā lūkosi atrast sev ko noderīgu. Svarīgi būs atrast pareizos vārdus, lai saprastos ar cilvēkiem, kurus sastapsi.

    Pat neparastās un piņķerīgās situācijās pamanīsies salikt kopā savas zināšanas ar uzdrošināšanos, tāpēc rezultāti būs lieliski. Nebremzē sevi, ļauj sev iziet ārpus ierastajām robežām.

    Attiecību dzīve ritēs dubultā intensitātē. Nāksies uzņemt pārmetumu vilni un pieprasījumus pēc uzmanības. Ja ļausies dzīvei, nedēļa var izdoties kaislīga.  

    Veiksmīgs 22. un 23. aprīlis.

     

    Vērsis

    Apņēmīgi un neatlaidīgi strādāsi, lūkosi izpatikt darba devējam, izrādīsi interesi par kolēģu labsajūtu. Svarīgi būs neiekrist galējībās, cenšoties sevi pierādīt un izrādīt.

    Vērtīgākais būs tas, ko redzēsi un dzirdēsi no citiem, ko pārņemsi no citu pieredzes. Esi atvērta visam notiekošajam un mācies no tā! Vari arī ļauties kādai avantūrai, paspert soli uz priekšu nezināmajā.

    Savus plānus mēģināsi saskaņot ar partneri, tomēr tas var nesanākt, jo katram būs savas vēlmes un gaidas. Brīvās uzdos ļoti daudz jautājumu, pirms piekritīs doties uz randiņu.

    Veiksmīgs 18. un 24. aprīlis.


    Dvīņi

    Azarts, piedzīvojumi, jaunas satikšanās. Viegla nedēļa, kurā izdosies gan rezultatīvi pastrādāt, gan veltīt sev dāsnu devu labas atpūtas. Būtiskākais – neiet citu pavadā, bet rīkoties atbilstoši savām izjūtām.

    Tiem Dvīņiem, kas prot strādāt komandā vai pārī, šī nedēļā būs ļoti veiksmīga – mijiedarbībā papildināsiet cits citu. Harmoniski kārtosies attiecības ar vadību.

    Būsi gatava visu izrunāt un apspriest, nogludināt pašus asākos attiecību stūrus. Tikai nepārcenties! Būtiski būs iziet ārpus ikdienības un ierastā ritma. Ja esi brīva, ļauj sev spēlēties!

    Veiksmīgs 18., 19. un 24. aprīlis.

     

    Vēzis

    Nevarēsi vien sagaidīt darba nedēļas noslēgumu, rokas darbam celsies arvien smagāk. Laimīgi būs tie Vēži, kuriem pašlaik ir atvaļinājums. Brīvdienas jāvelta ģimenei, vecākiem.

    Jārīkojas pēc plāna, precīzi un konkrēti. Sarunās ar darba devēju neizplūsti garos paskaidrojumos, savus nodomus parādi ar darbiem. Tver jaunas idejas!

    Fiziski būsi kopā ar saviem tuvajiem, taču emocionāli var būt vēlēšanās pabūt vienatnē. Labākā meditācija būs dārza darbi un mājas tīrīšana. Ieinteresēti acu skatieni satiksies pasākumos brīvā dabā – pārgājienos, talkās, svētkos.

    Veiksmīgs 20. un 21. aprīlis.

     

    Lauva

    Var pienākt brīdis, kad ir pārlieku daudz, par ko domāt un ko darīt, tāpēc iestājas pārrāvums – visas pasaules steiga kļūst nesvarīga, būtiski ir tikai tas, kā pati jūties un ko vēlies.

    Attieksme pret ikdienas darbu var mainīties, taču tevis paveikto darbu kvalitāte būs tikpat augsta. Ar entuziasmu darīsi tikai to, kas pašai sagādā prieku. Būs grūti pieņemt lēmumus.

    Mīlas ceļi būs piedzīvojumiem piebārstīti. Brīvajām gaidāma tik liela piekrišana, ka pat būs grūti izvēlēties kādam par labu. Attiecībās esošās pavirzīsies soli tuvāk kādam kopīgam sapnim.

    Veiksmīgs 22. un 23. aprīlis.

     

    Jaunava

    Būsi aktīva, interesēsies par jauniem hobijiem, jaunām zināšanām, gribēsi piedalīties daudzos pasākumos. Var būt situācijas, kas skaidri parādīs: sekojot sirdsbalsij, tomēr ir vērts ieklausīties arī saprāta balsī.

    Pienākumu gūzma neļaus atvilkt elpu, nepārtraukti nāksies kaut ko izdomāt, atrisināt, pārplānot. Kārtību un paredzamību mīlošajai Jaunavai tas var radīt sprādzienveida emocijas.

    Piedzīvojumi profesionālajā jomā pārņems arī tavu mājas dzīvi, jo kur gan citur ar savām problēmām dalīties, ja ne mājās. Tur arī saņemsi cerēto atbalstu un mierinājumu.

    Veiksmīgs 21. un 24. aprīlis.

     

    Svari

    Svarīgi būs sakoncentrēt savus spēkus un turēt acis vaļā, lai nepalaistu garām labas iespējas. Vari saņemt ziņu, kas būs nozīmīga, lai spertu izšķirīgu soli vai pieņemtu svarīgu lēmumu.

    Iespējami bremzējoši faktori, kas traucēs notikumu attīstībai un ietekmēs jau aizsāktus procesus. Var būt aizķeršanās, kārtojot ikdienišķus jautājumus, vieglāk būs saredzēt iespējas un risinājumus ārpus ierastā robežām.

    Tev ļoti svarīgs būs viss, kas notiek attiecībās, kā jūtas tavi tuvie cilvēki. Dejosi kā bitīte starp ziediem ap tiem cilvēkiem, kas dārgi tavai sirdij.

    Veiksmīgs 18. un 19. aprīlis.

     

    Skorpions

    Būtiskākos procesus būsi sakārtojusi tā, ka tagad varēsi tikai vērot, kā viss rit uz priekšu. Ja gadīsies kādas emocionāli tramīgākās situācijas, tad gan nāksies kļūt čaklākai un aktīvi iesaistīties.

    Darba dzīve ritēs paredzami, mierīgi un skaidri. Jaunās nedēļas sākumā gan var aktualizēties kāds finanšu jautājums, kurā iesaistīti tev nezināmi cilvēki un kur iespējami negaidīti pavērsieni.

    Būs iespējas novērtēt sarkanu augstpapēžu kurpju un košas lūpukrāsas neatvairāmo spēku. Arī tad, ja iepazīties īsti nevēlies, bauda būs noskatīties, kāda ir vīriešu reakcija.

    Veiksmīgs 20. un 21. aprīlis.

     

    Strēlnieks

    Iegriezīsi notikumu virpuli sabiedriskajā dzīvē. Ap sevi pulcināsi vērtīgus cilvēkus, smelsies iedvesmu un ļausies radīšanas impulsam. Tavas idejas gūs atsaucību. Var atjaunoties senas draudzības saites.

    Gribēsi sasniegt, redzēt un piedzīvot vairāk, nekā jaudāsi fiziski. Svarīgi būs objektīvi novērtēt, cik daudz vari paveikt pati, bet kur vajadzētu iesaistīt draugus, lūdzot viņu palīdzību.

    Iedvesmos smaidi un mīlestības apliecinājumi, no tuvajiem cilvēkiem saņemsi atbalstu, taču neaizmirsti dāvāt arī viņiem nedalītu uzmanību, mīlestību un rūpes.

    Veiksmīgs 21., 22. un 23. aprīlis.

     

    Mežāzis

    Gribēsi pagūt izdarīt visu, kas nav paspēts pēdējā mēneša laikā. Jaudas un apņēmības būs gana daudz, arī zināšanu netrūks, tomēr jāraugās, lai pārforsēšana ar apjomu nesamazina kvalitāti.

    Izlēmīgas rīcības laiks – izdosies vadībai radīt ļoti labu iespaidu par sevi un saviem darbiem. Ar skaļiem vārdiem un daudzsološiem apgalvojumiem kaldināsi ceļu uz augstāku amatu vai biznesa idejas īstenošanu.

    Darbdienās būsi līdz ausīm iegrimusi darbos, toties brīvdienās kurināsi prieka un izklaižu ugunskuru – gaidāmas satikšanās ar draugiem, ballītes, svētki.

    Veiksmīgs 20. un 24. aprīlis.

     

    Ūdensvīrs

    Atpūtas, miera un izklaižu laiks. Svarīgi izvēlēties vietas, kas tevi sajūsmina, būt kopā ar cilvēkiem, kas tev patīk, un darīt to, kas vislabāk padodas. Var būt sajūta, ka sapņi piepildās.

    Darbā tava rīcība var atgādināt pārvietošanos pa nātru lauku – kā sper soli, tā dzeļ kājās; kā maini virzienu, tā atkal nokļūsti nātrēs. Ieteicams piestāt un apdomāties, kā rīkoties tālāk, lai atkal nesadzeltos.

    Nepalaid garām iespēju divatā piedzīvot pilnīgas svētlaimes mirkļus. Emocionālais fons mudinās uz atklātību, dienasgaismu var ieraudzīt kāds sens noslēpums.

    Veiksmīgs 18. un 19. aprīlis.

     

    Zivis

    ** Jābūt uzmanīgai ar vēlmēm, jo tās var piepildīties. Var īstenoties pirms ilgāka laika izteikta vēlēšanās, kas radīs zināmu satricinājumu un mainīs attiecības ar kādu no ģimenes.

    *** Darbdienas būs kā svētki, jo visapkārt valdīs viegla, optimistiska gaisotne un flirts. Prasmīgākās Zivis zinās, kā šo gaisotni likt lietā un ar tās palīdzību tikt pie sev tīkamiem risinājumiem.

    ***  Rotaļīgas būs arī attiecības mājās, tomēr te emocijas var kļūt pārlieku sakāpinātas. Nesagaidījusi cerēto, pamanīsies izšļakstīt palielu emociju trauku. Kas ķīvējas, tas, cerams, arī mīlējas.

    Veiksmīgs 20. un 21. aprīlis.

    Koķetērijas spēks.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē