• Kurā dienā zvaigznes tev sola veiksmi? Horoskops no 16. līdz 22. maijam

    Horoskopi
    Santa.lv
    Santa.lv
    16. maijs, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Astroloģisko prognozi tuvākajām dienām iesaka astroloģe RITA MUIŽNIECE.

    Auns  

    Tevi gaida pulka emociju un izaicinājumu. Panākumus gūsi, pateicoties savai fantastiskajai komunikācijas prasmei. Nedēļas nogalē no vienkāršas vārdu apmaiņas var samilzt milzu domstarpības.

    Vērienīgi plāni un lieli darbi.  Uzrunāsi cilvēkus, lai kopīgi veidotu tālejošus un apjomīgus nākotnes projektus. Svarīgi būs jau uzreiz noskaidrot visu, kas nav zināms vai saprotams.

    Bieži izvēlēsies rīkoties tā, kā vēlas vai iesaka otrs cilvēks, bez šaubīšanās atliekot otrajā plānā savas vēlmes. Jaunas attiecības var veidoties, piedaloties sportiskās aktivitātēs. 

    Veiksmīgs 19. un 20. maijs.

    Vērsis 

    Darbdienas paies rutinētā gaisotnē, toties brīvdienās varēsi pacelt degunu pret saulīti un ļauties jaukiem pārsteigumiem. Īstais laiks, lai izvērtētu pēdējā laikā aizsākto un palūkotos uz to kritiski.

    Var nākties labot iepriekš pieļautas kļūdas. Iespējams, atklāsies patiesie iemesli, kāpēc kāds darbs vai projekts nerit gana raiti. Jābūt pacietīgai, darot ikdienišķos darbus.

    Baudīsi mīlas dzīves sniegtos labumus – rūpes, gādību un intīmu tuvību. Ģimeniskajām gaidāms kāds romantisks pasākums, bet nesen uzsāktās attiecībās uzsvars būs uz seksuālu tuvību.

    Veiksmīgs 21. un 22. maijs.

    Dvīņi

    Daudz laika veltīsi sadzīviskām lietām un procesiem, gādāsi par siltu noskaņu mājās, lutināsi savus tuvos cilvēkus. No pienākumiem brīvajos brīžos pievērsīsies savai iekšējai pasaulei.

    Darba dzīvē vari nonākt krustcelēs, un solis pa labi vai pa kreisi var izrādīties nozīmīgs tālākajā notikumu gaitā. Mēģini nepieņemt lēmumus, kaismīgu emociju vadīta, bez apspriešanās ar uzticamiem cilvēkiem.

    Mīlas dzīvē iepūtīs pārpratumu un neskaidrību vēji. Jābūt ļoti vērīgai un jāmāk jau laikus apturēt strīdu un nesaskaņu vilciens, citādi sekas var būt grūti labojamas. 

    Veiksmīgs 16., 19. un 20. maijs.

    Vēzis

    Jutīsies brīvi un atraisīti, runāsi daudz, atklāti un no sirds, paužot savas kvēlās emocijas. Tevī ieklausīsies, un tevi pamanīs, īpaši jau cilvēki, kas pieraduši tevi redzēt klusu un atturīgu.

    Darbā būsi atsaucīga un pretimnākoša, lielus sasniegumus varbūt arī nebgūsi, toties būs sakārtotas attiecības ar kolēģiem, kādu iepazīsi no jauna vai atradīsi kopīgas intereses.

    Briedīsi kādam lielam solim mājas dzīvē – remontam vai varbūt jaunas mājvietas iegūšanai. Neļauj citiem sevi ietekmēt, atceries, ka tu pati esi noteicēja pār savas dzīves krāsām. 

    Veiksmīgs 17. un 18. maijs.

    Lauva 

    Bieži gremdēsies atmiņās un lidināsies fantāzijās. Lai gan sirdī ilgosies pēc klusuma un miera, tomēr daudz laika nāksies veltīt saviesīgiem pasākumiem. Rīkosies impulsīvi un dažkārt pat neparedzami.

    Lai gan līdzšinējā darba dzīves ritmā nekādus lielos šķēršļus nemanīji, šī nedēļa var izcelt kādu zemūdens akmeni. Jābūt vērīgai un gatavai rīkoties nekavējoties. Var nākties pieņemt neērtus lēmumus. 

    Brīvās būs ļoti izvēlīgas. Ilgtermiņa attiecībās iespējamas dziļi emocionālas un atklātas sarunas, kas mīlošus pārus vedīs tuvāk vienu otram, veicinās sapratni.

    Veiksmīgs 19. un 20. maijs.

    Jaunava 

    Gaidāma diezgan trauksmaina un nemierīga nedēļa. Galva būs pilna ar domām, plāniem, mērķiem, kamēr pati būsi aizņemta ar ikdienas rutīnas darbiem. Svarīgi būs atstāt par sevi labu iespaidu un tikt pie jaunām peļņas iespējām. 

    Darbā no tevis var prasīt jaunas prasmes un zināšanas. Var būt sajūta, ka zobrats uz zobrata nesaliekas un ritējums nenotiek, tomēr ir vērts turpināt iesākto, lai pēc laika varētu baudīt darba augļus.

    Attiecībās būsi jūtīga, ilgosies pēc atbalsta un kāda konkrēta cilvēka klātbūtnes. Var būt domstarpības ģimenes budžeta jautājumos.

    Veiksmīgs 21. un 22. maijs.

    Svari 

    Šī nedēļa kaut kādā ziņā var būt ļoti īpaša. Jutīsi izmaiņas attiecībās ar citiem, tomēr, neskatoties uz ikdienas skrejošo ritmu, svarīgi atrast laiku, ko veltīt tikai sev. 

    Darba dzīve būs intensīva, bez iespējām kaut ko atlikt uz rītdienu, turklāt nepieļaujot kļūdu un pārpratumu iespējas. Biežāk iespējama neiecietīga, impulsīva rīcība. Nekautrējies lūgt padomu citiem!

    Kamēr tavā sirdī nebūs miera un harmonijas, tikmēr grūti būs to sagaidīt arī no partnera. Pirms vērtē mīļotā cilvēka rīcību, palūkojies uz sevi un pajautā sev, cik sirsnīga un iejūtīga esi pati.

    Veiksmīgs 16., 19. un 20. maijs.

    Skorpions 

    Šajā nedēļā gaidāmi pārsteigumi, daudz smieklu un ritmiskas dzīvības pulsēšanas asinīs. Brīvdienās varēsi baudīt dzīvi tieši tā, kā to esi iedomājusies savos košākajos sapņos

    Zināsi, ko vēlies un kā to iespējams panākt. Piemērots laiks jaunām idejām, kreatīviem risinājumiem. Pietiks enerģijas un drosmes visu darīt pašai, tomēr labāk būs, ja daļu pienākumu uzticēsi arī citiem.

    Mīlošs partneris tevi jutīs un harmoniski pielāgosies tava emocionālā stāvokļa maiņām. Brīvās pēc ciešām mīlas saitēm neilgosies, vien koķetēs un jokosies, tā piesaistot sev uzmanību.

    Veiksmīgs 17. un 18. maijs.

    Strēlnieks

    Atļausi sev pacelt acis pāri pienākumu kaudzei, biežāk satiksies ar draugiem, pabūsi ārpus ikdienas skrējiena un darīšanām, ielaidīsi savā dzīvē vairāk viegluma un paļāvības.

    Kolēģus un sadarbības partnerus apbursi ar savu šarmu un brīvību. Pierādīsi sev un citiem, ka daudz var paspēt arī neskrienot, atliek tikai pareizi saplānot laiku un uzticēt daļu darāmā kādam citam.

    Attiecībās svarīga būs emocionālā inteliģence un spēja vienam otru sajust arī bez vārdiem. Ja tas izdosies, varēsi pilniem malkiem baudīt kaislības, maiguma un seksualitātes kokteili.

    Veiksmīgs 19. un 20. maijs.

    Mežāzis

    Šajā nedēļā gana daudz ikdienišķu un jau zināmu pienākumu mīsies ar lieliski pavadītu laiku sev tīkamu cilvēku sabiedrībā. Var būt kāda atkalsatikšanās pēc ilgāka klusuma perioda.

    Darba lietās jutīsies savu zināšanu un spēju pašos augstumos. Veiksmīga šī nedēļa gaidāma tām, kas pašas organizē savu profesionālo dzīvi. Ja esi darba ņēmēja, var pārsteigt priekšnieka neoma un papildus prasības.

    Mājās tev gribēsies savu kārtību un pietiekami daudz sava laika, ko vari izmantot tikai pēc saviem ieskatiem. Jaunas satikšanās iespējamas sabiedriskās aktivitātēs. 

    Veiksmīgs 21. un 22. maijs.

    Ūdensvīrs

    Izteikta motivācija  un darba spars mīsies ar vēlmi laiskoties siltajos saules staros. Plānus var mainīt kāds nozīmīgs cilvēks – viņa vārds vai ierašanās.

    Darba pienākumi sagādās daudz prieka, jo šajā nedēļā tos varēsi pildīt tieši tā, kā vēlies, pati plānojot savu laiku un ieviešot elastīgu grafiku. Var nākties risināt problēmas kolēģu vai sadarbības partneru vietā. 

    Emocionālu viļņošanos var radīt vajadzība meklēt kompromisus saistībā ar sadzīviskiem jautājumiem. Brīvās var nonākt izvēles priekšā, taču, visticamāk, izvēlēsies turpināt brīvo lidojumu.

    Veiksmīgs 16. un 20. maijs.

    Zivis 

    Rūpīgi padomā, pirms ko saki. Lai gan emociju būs daudz un karstas, tomēr vērts izvairīties no principiālām diskusijām, neiesaistīties konfliktu risināšanā. Lieliska nedēļa, lai savilktu kopā nepadarīto darbu galus.

    Darbosies ar lielu jaudu. Izdosies paveikt savus tiešos pienākumus un vēl paķert klāt kaut ko no nepabeigtajiem darbiem. Īpaši labi veiksies, darbojoties komandā.

    Brīvās Zivis mīlas alkas var ievilināt saistībās, kas tikai kaitinās, bet nebūs tavu sapņu piepildījums, tāpēc svarīgi turēt acis atvērtas, saskatīt zīmes, vērot cilvēku rīcību.

    Veiksmīgs 21. un 22. maijs.

     

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē