• Kurā dienā zvaigznes tev sola veiksmi? Horoskops no 16. līdz 22. janvārim

    Horoskopi
    Santa.lv
    Santa.lv
    16. janvāris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Astroloģisko prognozi tuvākajām dienām iesaka astroloģe RITA MUIŽNIECE.

    Auns

    Šī nedēļa būs jauniem notikumiem un jaunām emocijām piepildīta. Teju visās dzīves jomās gaidāmi pārmaiņu vēji. Nostiprini attiecības ar cilvēkiem, kas sirdij tuvi, taču kādu laiku nav bijuši tavā tuvumā. 

    Jātiecas sasniegt, panākt, iegūt, tomēr būtiski ir arī sekot līdzi saviem enerģijas un spēka resursiem. Mērķtiecība vēl nenozīmē, ka tev jānesas ar galvu sienā. Naudas lietās vērts būt mazliet viltīgai.

    Emociju uzvirmojums var dienas gaismā izcelt līdz šim nekustinātus jautājumus, tomēr tie neizšūpos pamatus zem kājām. Vērts lūgt padomu vairāk pieredzējušiem cilvēkiem.

    • Veiksmīgs  20. un 21. janvāris. 

    Vērsis

    Būsi gatava ielaist savā dzīvē jaunu pieredzi un jaunas izjūtas, uzsākt pārmaiņas, turklāt tās iespējamas vairākās jomās. Pilnīgi visu pagūt būs grūti, tomēr enerģijas būs gana daudz, lai lielāko daļu iecerētā paveiktu.

    Ieteicams parunāties ar kolēģiem un sadarbības partneriem, palūkoties uz citu cilvēku pieredzi, salīdzināt, izpētīt, apgūt jaunas prasmes un zināšanas.

    Noturīgās attiecībās viss ritēs lēnām un rāmi, bet, ja attiecības vēl tikai veidojas, tajās iespējami brāzmaini vēji. Lai neizprovocētu partnera dusmas, labāk nepaust savu viedokli, bet uzmanīgi ieklausīties.

    • Veiksmīgs 16. un 22. janvāris.

    Dvīņi

    Turpināsi izvērtēt gan savus panākumus, gan mērķus, turklāt nerimstoši tēmēsi sasniegt vēl un vēl vairāk. Te gan jāliek aiz auss sakāmvārds – lēnām brauksi, tālāk tiksi. Nesasteidz un neuzņemies pārāk daudz!

    Augstu tiks novērtētas tavas prasmes sevi parādīt un pierādīt. Pateicoties tām, spēsi izgriezt pogas kolēģiem un konkurentiem un gūt panākumus. Tikai nekļūsti augstprātīga!

    Attiecībās iespējami neparedzami notikumi. Mēģini pieņemt lietas un situācijas tādas, kādas tās ir, necenšoties neko mainīt vai ietekmēt. Jaunas attiecības veidosies uz abpusēja izdevīguma nots. 

    • Veiksmīgs 16. un 20. janvāris.

    Vēzis

    Visi zemeslodes atlanti sadosies rokās, lai iekustinātu kādu lēmumu vai procesu tavā dzīvē, kas jau ilgāku laiku ir apstājies. Ja pieņem lēmumu, dodies uz priekšu neatskatoties. 

    Iesaistīsies diskusijās, būsi gatava pierādīt un parādīt savu varēšanu. Labas iespējas arī tikt pie lielā kumosa, ja vien mācēsi sevi atbilstoši pasniegt. Uzvarēt spēsi tikai taisnīgā cīņā ar godīgiem paņēmieniem. 

    Var pietrūkt ģimeniska siltuma un mierīgas kopā būšanas, jo gaidāma bieža viesošanās, satikšanās ar dažādiem cilvēkiem. Brīvajām var rasties cerīga fantāzija, ka beidzot satikta īstā mīla.

    • Veiksmīgs 17. un 18. janvāris.

    Lauva 

    Gaidāms dinamisks laiks. Izdarot savas izvēles, ņem vērā pieredzi, aprēķinus un faktus. Tavā ceļā var būt situācijas, kur ar emocionālu pieeju nebūs iespējams gūt panākumus.

    Saasināta konkurence, saspīlēta cīņa par vietu zem saules. Šis ir ļoti svarīgs posms iesāktajā ceļā, tādēļ neapstājies, tici saviem spēkiem un dodies tik uz priekšu. Visā, ko darīsi, ļoti svarīga būs kvalitāte un dziļums!

    Emocionāli dzirksteļojošs fons un sakāpinātas emocijas būs gan noturīgās attiecībās, gan pāriem, kas pavisam uzmanīgi vēl meklē ceļu viens pie otra. Ļauj notikumiem ritēt savu gaitu.

    • Veiksmīgs 16., 17. un 18. janvāris.

    Jaunava 

    Būsi gatava uzņemties lēmēja lomu teju visās dzīves jomās. Pārliecinoši turēsies pie sava viedokļa un darīsi visu iespējamo, lai viss ritētu tā, kā ērtāk tev. Izdosies īstenot ieplānoto, taču vari justies nogursi. 

    Svarīgi būs prasmīgi un pārdomāti organizēt savas darbdienas, lai ar mazāku piepūli sasniegtu labākus rezultātus. Panākumi būs atkarīgi tikai no tavas aktivitātes, labi veiksies savā biznesā. 

    Attiecības var parādīties jaunā gaismā – kādai varbūt nokritīs rozā brilles, cita beidzot samierināsies ar realitāti. Jānovērtē otra cilvēka ieguldījums arī ikdienas sīkumos. 

    • Veiksmīgs 17. un 22. janvāris.

    Svari

    **  Līdzcilvēki var iedvesmot tevi kādam nozīmīgam solim, bet var arī ietekmēt tavu noskaņojumu negatīvi un provocēt strīdus, pēc kuriem būs grūti atrast kopīgu valodu. Pulka enerģijas aizies saimnieciskos darbos. 

     *** Vari saņemt priekšlikumu, kas sākotnēji mulsinās, taču pārdrošu ideju īstenošana var beigties ar pārsteidzoši labiem rezultātiem. Darba devējam vai sadarbības partneriem labāk pretim nerunāt. 

    *** Iespējamas sadzīviskas ķildas, pārpratumi par maznozīmīgiem notikumiem un vārdiem. Sapratni atgūt palīdzēs tava spēja iejusties otra ādā un lielāka atklātība vienam pret otru.

    Veiksmīgs 16., 20. un 21. janvāris.

    Skorpions  

    Emocionāli viegls un piepildīts laiks, šajā vieglumā ar lielāko prieku dalīsies ar mājiniekiem. Rūpīgi jāizvērtē un jāizvēlas, kam vairāk un kam mazāk pievērst savu uzmanību. 

    Finansiāli veiksmīga nedēļa, var būt labi peļņas rādītāji. Būs jāņem vērā arī kolēģu un sadarbības partneru viedoklis, tomēr nedrīksti, pielāgojoties citiem, pazaudēt savu redzējumu un mērķus.

    Vairāk un ciešāk būsi kopā ar mīļoto cilvēku, dāvājot viņam savu uzmanību un rūpes. Jaunās attiecībās var būt noslēpumaina neskaidrības garša, taču nevajag par to raizēties – lai notikumi rit savu gaitu! 

    • Veiksmīgs 17., 18. un 19. janvāris.

    Strēlnieks

    Var pārņemt sajūta, ka tava dzīve ir pārāk haotiska un gribētos tajā ieviest vairāk skaidrības un kārtības. Ļoti produktīvs un dinamisks laiks, tikai neaizmirsti atvēlēt laiku arī pašai sev. 

    Tavu darbu – gan perfekti, gan pavirši paveikto – augļi būs redzami jau pavisam drīz, tāpēc ļoti svarīgi ir visu apdomāt, pirms rīkojies. Gaidāma aktīva konkurence un cīņa par vietu zem saules.

    Privātās attiecībās var uzbangot pārspīlētas emocijas, iespējama asa vārdu un viedokļu apmaiņa. Jaunas pazīšanās veidosies grūti, jo šai dzīves jomai šonedēļ atvēlēsi pārāk maz uzmanības.

    • Veiksmīgs 20. un 21. janvāris.

    Mežāzis

    Tava neatlaidība, pārliecība par saviem spēkiem un sajūta, ka vari visu, liks atvērties jaunu iespēju durvīm. Svarīgi būs atrast laiku arī atpūtai un veselības nostiprināšanai.

    Ja vien tas būs iespējams, strādāsi lielākoties vienatnē. Un, lai arī tev varbūt šķitīs, ka visu zini un proti, tomēr ir vērts ieklausīties pieredzējušu cilvēku viedoklī. Labi rezultāti būs visam tam, ko darīsi ar iedvesmu. 

    Brīvajām iespējama daudzsološa satikšanās. Tām, kuras jau ir attiecībās, nekādi pārsteigumi nav gaidāmi, tomēr neaizmirsti, ka mīļotais gaida no tevis uzmanības apliecinājumus.

    • Veiksmīgs 21. un 22. janvāris.

    Ūdensvīrs

    Aktīva un piedzīvojumiem piepildīta sabiedriskā dzīve var gan ieraut vieglprātīgā nevērības vilnī, gan iepazīstināt ar cilvēkiem, kas būs vērtīgi un noderīgi profesionālajā ceļā.

    Varēsi likt lietā savu pieredzi un zināšanas kādā specifiskā jomā vai jautājumā – tas palīdzēs gūt veiksmi un panākumus. Ceļā uz mērķi nebaidies iziet ārpus ierastās vides un pašas noteiktajām robežām.

    Attiecībās ar mīļoto cilvēku vairies no kategorisma un ietiepības, savus nelokāmos principus šonedēļ skaļi nepaud. Labāk parunājiet par savām izjūtām, vēlmēm un iespējām paieties vienam otra virzienā.

    • Veiksmīgs  16. un 19. janvāris.

    Zivis 

    Jutīsi enerģijas un iedvesmas pieplūdumu. Būs gan vēlēšanās, gan iespēja savā dzīvē kaut ko būtiski izmainīt. Ļaujies jaunu notikumu plūsmai, bet atrodi arī laiku sirdij tuviem cilvēkiem.

    Lai gan darbā var nākties saskarties ar problēmām, darīsi prātīgi, ja šonedēļ tām veltīsi pēc iespējas mazāk uzmanības, pievēršoties tam, kas uzmundrina un iepriecina. Izmanto katru iespēju patīkami pavadīt laiku.

    Gribēsies vairāk laika pavadīt vienatnē, mazāk uzmanības pievērsīsi partnera un ģimenes locekļu grūti piepildāmajām vēlmēm, un tas attiecībās var radīt sarežģījumus.

    • Veiksmīgs 18. un 19. janvāris.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē