• Kurā dienā zvaigznes tev sola veiksmi? Horoskops no 14. līdz 20. novembrim

    Horoskopi
    Ieva
    Ieva
    14. novembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Astroloģisko prognozi tuvākajām dienām iesaka astroloģe RITA MUIŽNIECE.

    Auns

    Tev var būt sajūta, ka iespējams ir viss, ka tavās rokās ir visas kārtis, lai dzīves svarīgākos notikumus iegrieztu sev tīkamā virzienā. Uzdrīkstēšanās ļaus izdarīt īstās izvēles.

    Darbā būs jāprot ne tikai precīzi formulēt un paust savu viedokli, bet arī īstajā brīdī paklusēt. Liela nozīme būs tavai līdzšinējai pieredzei un lojalitātei. Jāiedziļinās informācijā, ko saņemsi.

    Tuvība un kopā būšana ar sirds cilvēku tev būs īpaši svarīga. Pēc tās tieksies tik ļoti, ka sākumā vari pat nepamanīt, cik uzstājīgi un prasīgi viņš izturas, bet ar laiku tas var sākt nogurdināt.

    • Veiksmīgs  17., 18. un 19. novembris.

    Vērsis

    Būsi tieša un asa savos izteikumos. Tas var ietekmēt emocionālo noskaņu gan mājās, gan darbā. Mēģini saglabāt mieru un izvairīties no konfliktiem, lai nesabojātu attiecības ar tuviniekiem.

    Var atrisināties kāda situācija, kurā ilgstoši bijušas neskaidrības. Var atklāties arī vairākas būtiskas lietas, darbi vai procesi, kam pievērsts par maz uzmanības. Svarīgi būs visu labi saplānot.

    Iespējami strīdi ar mīļoto, viens no otra prasīsiet teju neiespējamo. Jaunās attiecībās var iestāties mulsa klusuma pauze. Uzmanības centrā izvirzīsies jautājumi, par kuriem jārunā atklāti.

    • Veiksmīgs 16. un 20. novembris.

    Dvīņi

    Paļausies vien uz saviem spēkiem, kamēr kolēģi un līdzcilvēki dzīvos itin kā citā realitātē. Strādāšana kopā ar viņiem no tevis prasīs lielu saņemšanos. Neieslīgsti detaļās un dari to, kas tev jādara! 

    Jāpievērš pastiprināta uzmanība darījumiem, īpaši tiem, kas noslēgti nesenā pagātnē vai vēl tikai gaida lielā zīmoga  uzlikšanu. Vari pamanīt vai saņemt jaunus sadarbības piedāvājumus.

    Mīlas dzīvē valdīs miers un saskaņa, taču tikai līdz brīdim, kamēr nesāksiet dalīt sadzīves pienākumus un katra ieguldījumu tajos. Brīvās var doties mīlestības meklējumos pāri robežai. 

    • Veiksmīgs 14., 18. un 19. novembris.

    Vēzis

    Koncentrēsies uz kaut ko vienu, tomēr visā tavā rīcībā būs jūtama paļaušanās uz dzīves plūdumu. Tas ļaus atslābt un izdzīvot visu tā, kā tam jānotiek. Nebaidies paust vārdos visu, ko jūti!

    Pratīsi darba devējiem un sadarbības partneriem sevi parādīt no labākās puses. Uzmanības centrā būs naudas lietas, iespējamas neparedzamas un negaidītas izmaiņas, var pavērties jaunas sadarbības iespējas. 

    Turēsies patīkamā un drošā attālumā no jebkādiem attiecību karuseļiem un emocionālo sprādzienu radīta haosa savākšanas. Ja mīļotajam cilvēkam acis mirdzēs, arī tu jutīsies laimīga.

    • Veiksmīgs 16. un 17. novembris.

    Lauva 

    Pamanīsies dziļi iebraukt ne savā laukā, ne savā mežā – citi tevi bieži aicinās par palīgu un atbalstītāju. Ja nespēsi atteikt, drīz vien klāt būs bezspēks un nogurums. Svarīgi izvērtēt, kam velti savu uzmanību.

    Nav vērts uzņemties jaunus pienākumus, lai gan piedāvājumi var šķist gana vilinoši. Labāk pievērsies darbiem un pienākumiem, kas aktuāli šodien. Lielisks laiks profesionālu attiecību veidošanai un nostiprināšanai.

    Jāprot arī tuvākajam cilvēkam darīt zināmu savu emocionālo stāvokli un pateikt, kurā brīdī tevi labāk atstāt vienu, bet kad nepieciešama viņa klātbūtne.

    • Veiksmīgs 15. un 16. novembris.

    Jaunava 

    Mēģini apvaldīt savas emocijas un turēties pie tā, kas pašai ir būtiski. Spēcīga līdzcilvēku ietekme var būtiski ietekmēt notikumu gaitu, svarīgi nezaudēt modrību.

    Profesionālajai dzīvei jaudīgs laiks, taču augstas virsotnes un senlolotus mērķus izdosies sasniegt tikai tad, ja pašos pamatos būs kārtība un miers. Jākoncentrējas uz attiecībām ar ietekmīgiem vai tev svarīgiem cilvēkiem.

    Kā verdošs ūdens katlā uzburbuļos kādas neizrunātas un jutīgas tēmas attiecībās. Būsi atvērta to risināšanai un sakārtošanai. Negaidīta satikšanās ar bijušo mīļoto var sagrozīt galvu. 

    • Veiksmīgs 19. un 20.  novembris.

    Svari 

    Tavā ceļā var būt kādi šķēršļi, tie apturēs tavu steidzīgo ikdienas skrējienu un samazinās nesamērīgi lielo slodzi. Jāizvērtē savi spēki un varbūt jāatsaka kādam piedāvājumam, lai dāvātu sev atpūtas mirkli. 

    Ja vēlies ātru rezultātu, vari justies vīlusies, jo šonedēļ ātri nenotiks nekas. Būs vajadzīga pacietība un vairākkārtēja atskatīšanās uz padarītā kvalitāti. Nepaļaujies uz maz zināmu cilvēku solījumiem.

    Svarīgākais būs klausīties un arī sadzirdēt savu mīļoto. Ja darīsi tikai tā, kā pašai labpatīk, tad arī stabilās attiecībās var iezagties pa kādam strīdam un pārpratumam.

    • Veiksmīgs 14. un 20. novembris.

    Skorpions 

    Šīs nedēļas  lielais izaicinājums būs prasme būt harmoniskā mijiedarbībā ar apkārtējiem. Šīs nedēļas būtiskākie procesi notiks ārpus tuvāko un uzticamāko cilvēku loka, tādēļ esi uzmanīga – turi acis un ausis vaļā.

    Lielisks laiks, lai ģenerētu idejas un uzdrīkstētos tās īstenot. Idejas plūdīs kā no pārpilnības raga, tomēr, lai tās neizklīstu pa plašo pasauli, labāk dalies ar tām pēc iespējas mazāk.

    Kā sniegs no skaidrām debesīm pēkšņi var izmainīties attiecības ar kādu cilvēku, kas līdz šim bijis drauga vai kolēģa statusā. Jaudīgs emociju vilnis iedegs acīs liesmiņas.

    • Veiksmīgs 15. un 16. novembris.

    Strēlnieks

    Tava uzmanība šaudīsies uz visām pusēm, meklējot īsto naudas aku un medus podu. Uzmanību koncentrēsi uz to, kas ilgtermiņā vērtīgs un paliekošs, bet īstas pārliecības par savu izvēli nebūs.

    Darāmā būs ļoti daudz, no tevis tiks prasīta arī ļoti atbildīga un precīza rīcība. Jāseko līdzi katrai savai darbībai, lai līdz minimumam samazinātu kļūdu iespējamību, un tad tavu darbu pamanīs un atbilstoši novērtēs.

    Mīlas dzīvē gribēsies, lai būtu vairāk piedzīvojumu, tevi saistīs spilgtas, spēcīgas personības. Attiecībās esošajām būs nepieciešams vairāk brīvības, un tā jādod arī otram.

    • Veiksmīgs 17., 18. un 19. novembris.

    Mežāzis

    Tavu prātu nodarbinās lielākoties praktiskas dabas jautājumi – mājokļa labiekārtošana un citas sadzīviskas lietas vai vērienīga valsts svētku atzīmēšana. Aktuāls būs viss, kas saistīts ar finansēm.

    Vari uzņemties jaunus pienākumus vai uzsākt kādu jaunu projektu. Tikai ņem vērā: pastāv gana liela iespēja, ka darbā ne viss ritēs tieši tā, kā tu esi iecerējusi.

    Sirsnīga kopā būšana būs tieši tas, kas tev šonedēļ vajadzīgs. Lai justos mierīga un apmierināta, gribēsi saņemt uzmanību un dzirdēt iedrošinošus vārdus. Jaunās attiecībās – negaidītas atklāsmes un atzīšanās.

    • Veiksmīgs 19. un 20. novembris.

    Ūdensvīrs

    Ja tev ir mērķis un skaidrība, kā to sasniegt, šajā nedēļā jābūt gatavai šajā procesā ieguldīt divtik daudz laika un enerģijas. Viegli veidosi jaunus kontaktus, labi jutīsies kopā ar sen pazīstamiem cilvēkiem.

    Vari saņemt tādus piedāvājumus, par kuriem skaidri sapratīsi – ar tavu pieredzi un zināšanām ir daudz par maz. Taču nenokar degunu, jo tiem drīz var sekot citi – tev piemērotāki.

    Ja esi attiecībās, atvēli mīļotajam pietiekami daudz laika un uzmanības, īpaši jau nedēļas nogalē. Brīvajām šobrīd prāts nenesīsies uz jaunu attiecību uzsākšanu un pat ne uz domām par tām.

    • Veiksmīgs  14. un 20. novembris.

    Zivis 

    Tev netrūks aizrautības un azarta, ļausies spontānām idejām, iesaistīsies avantūrās un nezināmajā. Acis mirdzēs tam, kas vēl nekad nav mēģināts. Daudzsološas iepazīšanās ar neparastiem cilvēkiem.

    Piedzīvojumu un brīvības kāri diezgan jūtami var ierobežot procesi darbā. Tiesa, prasmīgākās un izveicīgākās Zivis arī tur pamanīsies apvienot patīkamo un lietderīgo. Var pavērties lieliskas iespējas savam biznesam

    Ja esi attiecībās, tavā dzīvē var atgriezties pagātnes situācijas, kas tev reiz jau liegušas izbaudīt harmoniju un mīlestību. Svarīgi būs par visu atklāti izrunāties.

    • Veiksmīgs 15. un 16. novembris.

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē