• Kurā dienā zvaigznes tev sola veiksmi? Horoskops no 13. līdz 19. jūnijam

    Horoskopi
    Santa.lv
    Santa.lv
    13. jūnijs, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Astroloģisko prognozi tuvākajām dienām iesaka astroloģe RITA MUIŽNIECE.

    Auns  

    Gaidāma piedzīvojumiem un notikumiem bagāta nedēļa. Iespējams, negaidīti satiksies ar kādiem sen neredzētiem mīļiem cilvēkiem. Brīvdienās jānoliek darbi pie malas un no sirds jāatpūšas.

    Profesionālajā dzīvē var būt sajūta, ka kaut kas stāv uz vietas vai īsti nenotiek tā, kā gribētos. Lai tiktu soli uz priekšu, ir vērts paspert divus soļus atpakaļ un atcerēties, kas ir bijis iepriekš, kā rīkojies agrāk.

    Vari pārāk aizrauties ar varas pozīcijām, ar sava viedokļa uzspiešanu. Arī tavs partneris negribēs piekāpties, tāpēc viedokļu cīņas var turpināties līdz pagurumam.

    • Veiksmīgs 15. un 16. jūnijs.

    Vērsis 

    Gaidāms, ka būs tik daudz tikšanos un notikumu, ka visam var nepietikt spēka un jaudas. Bieži mainīsies noskaņojums, būsi viegli ietekmējama. Nogurums būs liels, toties jaunā nedēļa nāks ar jaunu iedvesmu.

    Biznesa pasaulē šis laiks būs labvēlīgs ieguldījumiem, bet ne tēriņiem. Katram darbam, kam ķersies klāt, jālūko ieraudzīt pievienoto vērtību nākotnē. Jādomā par sava darbalauka paplašināšanu. 

    Attiecībās ies karsti, varbūt būs jāpieņem kādi konkrēti lēmumi attiecībā uz kopīgajiem plāniem. Biežāki konflikti izgaismos principiāli nozīmīgus attiecību jautājumus. 

    • Veiksmīgs 17., 18. un 19. jūnijs.

    Dvīņi

    Nedēļa būs bagāta ar cilvēkiem un sarunām. Arī pati vēlēsies biežāk izteikties un skaļāk runāt, pievēršot sev uzmanību. Ļoti uzmanīgi izvēlies vārdus un izteicienus!

    Darījumu pasaule prasīs lokanu muguru un veiklu mēli. Ja tev tādas ir – panākumi garantēti! Naudas lietās jābūt sevišķi acīgai, īpaši, ja runa par lielām summām, kuru izcelsme īsti nav zināma. 

    Mazāk par visu vēlēsies kašķēšanos un kreņķēšanos mājas dzīvē, bet, ja tāds emocionālais fons būs ārpus mājas, tad no tā būs grūti izvairīties arī mājās. Brīvdienās gaidāmas visspēcīgākās kaislības.

    • Veiksmīgs 16. un 17. jūnijs.

    Vēzis

    Enerģijas būs gana, taču to vēlēsies veltīt sev un saviem tuvajiem, nevis darba pienākumiem un mājas darbiem. Klejojot pa savu iedomu mākoņiem, būtu vērts ieskicēt arī precīzākus nākotnes nodomus.

    Prātā var sākt rosīties domas par jauniem projektiem, idejām, mērķiem. Vari sper lielu soli uz priekšu, tikai jāpatur prātā, ka iespējami strīdi ar darba devēju vai nozīmīgu sadarbības partneri. 

    Mājas dzīvē, visticamāk, nebūs nekādu satricinājumu un pārsteigumu. Var nāktie atteikties no saviem plāniem par labu mīļotajam cilvēkam. Brīvajām jāspiež starta poga. 

    • Veiksmīgs 13. un 14. jūnijs.

    Lauva 

    Gaidāma diezgan liela spriedze, jo pavisam maz būs iespēju darīt to, ko vēlies, un ļauties vasaras reibinošajiem aromātiem. Svarīgākais tev būs pienākumi pret ģimeni un atbildība pret darba devēju.

    Attiecībās ar kolēģiem un sadarbības partneriem augstu vērtēs tavu pašaizliedzīgo darbošanos kopīga mērķa vārdā. Prieku sagādās iespēja doties ārpus ierastās vides un satikt jaunus cilvēkus.

    Mīlas dzīve tev būs kā patvērums un laimes aka. Baudīsi kopā būšanu, apmīļošanu un lutināšanu. Brīvās un koķetās Lauvas sabiedriskos pasākumos būs kā no saites norāvušās. 

    • Veiksmīgs 16. un 17. jūnijs.

    Jaunava 

    Jutīsi vieglumu, prieku un pacilātību. Pietiks laika, gan lai izklaidētos, gan lai pierādītu savas prasmes profesionālajā jomā. Gaidāmas sirsnīgas tikšanās ar draugiem, radiem un citiem tuviem cilvēkiem.

    Profesionālajā dzīvē iespējamas pārmaiņas, ja vien pati ļausi tām notikt – ja izmantosi iespējas rīkoties citādi, nekā ierasts, šķērsot šaubu un pārliecības trūkuma radītās barjeras. 

    Draugu lokā, tuvu cilvēku kompānijās iespējama kāda satikšanās, kas var izmainīt tavu līdzšinējo attiecību statusu. Attiecībās, kas tikai veidojas, piedzīvosi spēcīgas emocijas.

    • Veiksmīgs 17., 18. un 19. jūnijs.

    Svari 

    Būsi atvērta piedzīvojumiem, gatava doties tur, kur acis rāda, alksi izbaudīt visu, ko dzīve piedāvā. Var būt kāda satikšanās, kas atsauks atmiņā senākus laikus, agrāk piedzīvotas emocijas. 

     Profesionālajā jomā jābūt aizrautīgai un aktīvai – jāpiedalās, jāiesaistās, jāizrāda iniciatīva. Panākumi būs atkarīgi no tā, cik oriģinālus risinājumus piedāvāsi. Uzdrīksties sekot impulsiem! 

    Mīlas dzīvē turpināsies rīvēšanās un ķīvēšanās. Daudz laika paies, stumdot domas un vārdus uz dažādām debespusēm, bet jēgas tam nebūs, kamēr nekļūsi pilnīgi atklāta pati pret sevi.

    • Veiksmīgs 17. un 18. jūnijs.

    Skorpions 

    Turpinās laiks, kad vari rīkoties ar pilnu jaudu, virzoties uz iecerētā mērķa pusi. Būs izteikta vēlēšanās sevi parādīt vēl spožākā gaismā, palepoties ar savām zināšanām, izcelt savus talantus.

    Lieliska nedēļa tām, kas spēkus velta savam personīgajam biznesam. Izcelsies ar neordināriem risinājumiem. Atrodi iespējas tikties ar cilvēkiem, no kuriem vari mācīties un pārņemt pieredzi. 

    Par mīlas objekta uzmanību būs jāpacīnās, varbūt pat rīkojoties sev neraksturīgi un neierasti. Lepnums palīdzēs izdarīt izvēles, kas ietekmēs arī attiecību tālāko gaitu. 

    • Veiksmīgs 13. un 14. jūnijs.

    Strēlnieks

    Iespējamas situācijas, kurās būs jāpieņem tūlītēji lēmumi, ilgi domāt nevarēs. Šonedēļ ļoti izteikta būs tava intuīcija un iekšējā balss. Seko tai, klausi savai sirdij!

    Būtiski būs turēt roku uz pulsa svarīgākajiem procesiem, orientējoties uz ilgtermiņa rezultātiem un panākumiem. Lielo nākotni lai veido šodien pieņemtie lēmumi un paveiktie darbi! 

    Attiecībās būsi sirsnīga un iejūtīga, interesēsies par mīļotā cilvēka pašsajūtu un vēlmēm. Tikpat svarīgi būs tas, cik lielu interesi par tevi izrāda partneris. Ja nenotiks tev pa prātam, emocijas sitīs augstu vilni.

    • Veiksmīgs 16. un 17. jūnijs.

    Mežāzis

    Ja nespēsi atrast īstu motivāciju saviem centieniem, vari sajust nelielu sagurumu, apnikumu un bezspēku. Vairāk uzmanības jāvelta divām lietām – obligātajiem ikdienas pienākumiem un savai veselībai. 

    Lēnīgāks temps var būt arī darba dzīvē, taču tu pati par to īpaši nesatrauksies. Mazliet intriģējoši profesionālajā vidē var risināties attiecības ar pretējo dzimumu.

    Ilgstošas attiecības šajā laikā spēcinās kopā pavadīts laiks, tikšanās ar tuviem ģimenes draugiem, kāds neliels izbrauciens. Jaunās attiecībās būsi pavisam lēnīga – pētīsi, vērosi, ar lēmumiem nesteigsies.

    • Veiksmīgs 17., 18. un 19. jūnijs.

    Ūdensvīrs

    Šonedēļ vērtīgi pabūt citā vidē ārpus visa ierastā. Ilgosies pēc tāliem ceļiem un neredzētām vietām – ja ne realitātē, tad vismaz sapņos un fantāzijās.

    Darba attiecībās esošajām var rasties šaurības un ierobežotības sajūta. Jāmeklē veidi, kā ikdienas ritmā iekļaut kaut ko radošu un neparastu. Veiksmīga nedēļa gaidāma tām, kurām ir savs bizness, – būs iespēja plaši izplest spārnus.

    No partnera sagaidīsi bezrūpību un jautrību, vairīsies no nopietnām sarunām. Ja mīļotais cilvēks, būs noskaņots citādi, starp jums var sākt gruzdēt dumpīga nesaprašanās oglīte.

    • Veiksmīgs 16. un 17. jūnijs.

    Zivis 

    Viss ritēs gludi un līgani, ja vien kādā brīdī no tevis netiks pieprasīts pieņemt konkrētu lēmumu. Gribēsi paslēpties no strīdīgām situācijām, kad jāpauž noteikts viedoklis.

    Profesionālajā dzīvē var pavērties jaunas iespējas, tev atliks vien izkalkulēt, cik katra no tām tev būtu izdevīga. Vairāk jāakcentē savs intelektuālais resurss un izdoma, jāievieš svaigas pārmaiņu šaltis.

    Baudīsi teju vai medusmēneša cienīgu romantiku. Iespējamas slepenas vai pat neatļautas dēkas, kas liks asinīm strauji virmot. Rīkojies saskaņā ar savu sirdi, tomēr nedari pāri sev un citiem.

    • Veiksmīgs 13. un 14. jūnijs.

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē