• Kurā dienā zvaigznes tev sola veiksmi? Horoskops no 13. līdz 19. februārim

    Horoskopi
    Santa.lv
    Santa.lv
    13. februāris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Astroloģisko prognozi tuvākajām dienām iesaka astroloģe RITA MUIŽNIECE.

    Auns

    Viss, ko darīsi, izdosies tad, ja pietiekami iedziļināsies arī detaļās. Tāpat arī jāprot atšķirt, kas ir un kas nav svarīgi, īpaši rūpīgi pievēršoties visam, kas sola labus rezultātus nākotnē.

    Galvā nāks vērtīgas un spožas idejas, vari sākt iedzīvināt pat visdrosmīgākās ieceres. Aktīvi izstrādāsi darbības plānus un spersi lielus soļus, lai tos sāktu īstenot. Veiksmīga būs sadarbība ar jaunākiem cilvēkiem.

    Gaidāmi sirsnības un mīļuma pilni brīži kopā ar otro pusīti. Svarīgi būs vērīgi ieklausīties mīļotajā, nepalaižot garām nevienu niansi viņa teiktajā. Neko nedrīkst sasteigt!

    • Veiksmīgs  17. un 18. februāris.

    Vērsis

    Pirms ķeries pie kā jauna, mēģini pabeigt iesāktos darbus. Labi veiksies viss, kas saistīts ar finanšu piesaistīšanu. Gan darbam, gan pašsajūtai par labu nāks došanās ārpus ierastās vides.

    Darbu, plānu un ideju būs pilna galva un pilnas rokas. Ar sen nepieredzētu mērķtiecību mēģināsi sasniegt visu iecerēto, ignorējot kolēģu un sadarbības partneru komentārus un ieteikumus.

    Neuzmanība un nevērība būs klupšanas akmens arī privātajā dzīvē. Tiklīdz jūti, ka kaut kas nav īsti labi, atrodi iespēju atklāti un no sirds izrunāties. Brīvajām iespējama daudzsološa iepazīšanās.

    • Veiksmīgs 18. un 19. februāris.

    Dvīņi

    Šonedēļ domāsi lēnāk, rīkosies apdomīgāk. Vairāk pievērsīsies savai personīgajai izaugsmei un iekšējai pasaulei un mēģināsi ar līkumu apiet sarežģītas situācijas, kurās kaut kas jārisina.

    Pamazām taps skaidras vadlīnijas kādā iesāktā projektā. Ar konkrētu lēmumu pieņemšanu gan ies daudz grūtāk, jo būs pārāk daudz spēcīgu emociju. Darba lietās tava stiprā puse būs konstruktīva komunikācija.

    Personīgajā dzīvē būsi atturīga un vērojoša, gan vārdus, gan emocijas paturēsi pie sevis, līdz nonāksi pie konkrētiem secinājumiem. Brīvajām jātiek skaidrībā par savām vēlmēm. 

    • Veiksmīgs 13. un 16. februāris.

    Vēzis

    Lielākoties gribēsi netraucēti baudīt mājas siltumu un omulību, taču brīžos, kad patiesi iedegsies par kādu ideju, kļūsi pat pārāk aktīva, tava iekšējā enerģija virzīs tevi rīkoties nepārdomāti. 

    Ikdienišķās situācijās, risinot dažādus jautājumus, dominēs nevis konstruktīvs, bet vairāk emocionāls fons. Vispirms rīkosies un tikai pēc tam domāsi. Neļauj savai aktivitātei pāraugt agresijā.

    Mīlas lietās tevi mocīs nemiers – gribēsi vienu, pieprasīsi kaut ko citu, bet saņemsi vēl citu. Nesaspringsti tik ļoti, ļaujies dzīvei un nepalaid garām baudas, ko tā tev piedāvā.

    • Veiksmīgs 14. un 15. februāris.

    Lauva 

    Bieži apmeklēsi saviesīgus pasākumus, dosies ciemos, tavā redzeslokā var parādīties interesanti, atraktīvi cilvēki. Raugi, lai pārāk liela daļa tavas enerģijas neaiziet tikai izpriecās vien.

    Iepriekšējo darbu labie rezultāti mudinās sasniegt vēl vairāk. Ļoti labs laiks, lai iesāktu vai pabeigtu kaut ko vērienīgu. Sabiedrībā sevi prezentēsi ļoti izteiksmīgi, taču pārcensties arī nevajadzētu.  

    Attiecībās iespējamas sadzīviskas ķildas un sīkas nesaprašanās – darīsi prātīgi, ja tādās reizēs pirmā piekāpsies. Ja esi vēl brīva, kādā pasākumā iespējama daudzsološa iepazīšanās.

    • Veiksmīgs 17. un 18. februāris.

    Jaunava 

    Izcelsies ar savu rīkotājas un organizatores talantu, iedvesmosi apkārtējos. Domāsi racionāli, lēmumus pieņemsi strauji, paļaujoties tikai uz savu viedokli, neiesaistoties diskusijās.

    Vari saņemt labas atsauksmes un novērtējumu no vadības puses. Ieteicams pievērsties tiem darbiem un projektiem, kas ir ilgtermiņa, neuztraucoties par to, ka darba augļi nebūs baudāmi tik drīz.

    Attiecībās ar mīļoto dominēs romantisks noskaņojums. Pavadi laiku kopā ar cilvēkiem, ar kuriem jūties labi, mēģini sasmelties tik daudz mīlestības un prieka, lai pietiek līdz pat pavasarim.

    • Veiksmīgs 18. un 19. februāris.

    Svari

    Tavā dzīvē var atgriezties cilvēki, ar kuriem attiecības palikušas nepabeigtas, vai arī aktuālas var kļūt situācijas, kas savulaik nav līdz galam sakārtotas. Taču tev būs gana daudz enerģijas, lai ar to visu veiksmīgi tiktu galā. 

    Aktīvi jāmeklē iespējas gūt papildu ienākumus. Profesionālajā ceļā var būt izaicinājumi – svarīgi būs jau laikus izvērtēt, vai tev pietiek zināšanu un pieredzes, lai tos pieņemtu, jo risks var neattaisnoties. 

    Attiecībās ar mīļoto tieksies pēc teju nesasniedzama ideāla, daudz prasīsi no sava partnera, un tas attiecībās var radīt sarežģījumus.

    • Veiksmīgs 13. un 17. februāris.

    Skorpions  

    Panākumiem piepildīts laiks, īpaši tiem, kuri skaidri zina sava izvēlētā ceļa virzienu. Veiksmīga nedēļa jebkuras sadarbības nostiprināšanai, attiecību sakārtošanai, dzīvesvietas labiekārtošanai.

    Darbā iespējamas pozitīvas izmaiņas, var iezīmēties daudzsološas perspektīvas. Būs daudz enerģijas un arī daudz plānu, taču jārēķinās arī ar skaudīgiem skatieniem un rosīgiem konkurentiem. 

    Risks un drosme neattaisnosies mīlas lietās. Brīvajām nevajadzētu mesties piedzīvojumos ar maz pazīstamiem partneriem. Jārēķinās ar provokācijām. Domā vispirms, rīkojies pēc tam.

    • Veiksmīgs 14., 15. un 16. februāris.

    Strēlnieks

    Tavu dzīvesprieku nedaudz var apslāpēt nepieciešamība pēc kārtības un noteiktas struktūras. Nekādu ilūziju, nekādu fantāziju, tikai reāli vārdi un darbi! Ieklausies vērtīgos padomos un seko tiem!

    Jutīsi un redzēsi labas iespējas profesionālajā ceļā. Saņemsi atzinīgus vārdus un novērtējumu, vari pietuvoties sava sapņa īstenošanai. Tikai piesargies, lai panākumi tevi pārāk neapžilbina.

    Attiecībās būs mazāk romantikas un pārgalvības, vairāk – pragmatisma, plānošanas un stabilitātes. Labvēlīgs laiks tām, kuras nolēmušas noenkuroties un pievērsties tam vienam, īstajam cilvēkam.

    • Veiksmīgs 17. un 18. februāris.

    Mežāzis

    Var pārņemt sajūta, ka atrodies notikumu pašā viducī. Iespējams, būs jāpieņem kāds svarīgs lēmums vai jāsper nozīmīgs solis, jutīsies kā krustcelēs. Pārliecība par savu izvēli arī garantēs izdošanos.

    Darbā vari tikt pie paaugstinājuma vai noslēgt veiksmīgu darījumu, noskaņojumu uzlabos jauni, patīkami kolēģi. Veiksme gaidāma arī naudas lietās, ja pie tā līdz šim mērķtiecīgi strādāts.

    Attiecībās satraucoši notikumi nav gaidāmi, ja vien nesāksi rakņāties pagātnes notikumos, salīdzinot, kas kā ir bijis un kā vēl varētu būt. Laiks bildinājumiem, kopīgiem nākotnes plāniem!

    • Veiksmīgs 19. februāris.

    Ūdensvīrs

    Pienācis laiks atpūsties, paņemt mazāku vai lielāku pauzīti. Ceļojums vai izbraukums tev ļaus atvilkt elpu no saspringtā darba ritma, cilvēki, kurus satiksi, tevi iedvesmos.

    Veiksies visi tie darbi, kas tiek veikti mijiedarbībā vai sadarbībā. Tām, kuras vēl tikai meklē sadarbības partnerus, ir īstais laiks uzrotīt piedurknes un enerģiski rīkoties. Galvenais – lai tevi pamana!

    Harmonisks laiks personīgajā dzīvē. Brīvajām gaidāmas galvu reibinošas mīlas ainas, bet tām, kas jau ir attiecībās, –jauns bagātīgu emociju vilnis. Var būt bildinājumi un brīnišķīgi solījumi.

    • Veiksmīgs  13. un 14. februāris.

    Zivis 

    Bieži mainīsi domas, plānus un ieceres. Ar līdzcilvēkiem var veidoties diezgan sarežģītas attiecības – grūti būs gan citu tuvumā, gan vienatnē. Meklē līdzsvaru sevī un jaunus prieka avotus!

    Ja tev ir skaidrs, ko vēlies mainīt, vari doties uz sarunām ar vadību. Meklē iespējas gūt jaunus panākumus – arī tādās vietās un tādos veidos, kādus vispār nespēj iedomāties. 

    Attiecību jomā gaidāma nemierīga nedēļa, īpaši tad, ja attiecības kļuvušas trauslas, – tādiem pāriem šis var būt pārsteigumu pilns laiks. Abiem būs jāpiestrādā, lai attiecības ievirzītu jaunā kvalitātē.

    • Veiksmīgs 14. un 15. februāris.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē