• Kurā dienā zvaigznes tev sola veiksmi? Horoskops no 13. līdz 19. augustam

    Horoskopi
    Santa.lv
    Santa.lv
    12. augusts, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Astroloģisko prognozi tuvākajām dienām iesaka astroloģe RITA MUIŽNIECE.

    Auns

    Pacietību, pacietību un vēlreiz pacietību! Jāprot paklusēt, kad tas ir nepieciešams, jāpiebremzē pārāk ātrais temps un jāmēģina dienas vadīt pēc vairāk vai mazāk konkrēta plāna.

    Neatlaidīga un mērķtiecīga rīcība būs panākumu atslēga profesionālajā jomā. Meklē jaunus ceļus pie potenciālajiem sadarbības partneriem. Atradīsi risinājumus pat tādām situācijām, kas līdz šim šķitušas bezcerīgas.

    Vari pagriezties uz papēža un aiziet nezināmā virzienā, ja nesaņemsi tik daudz uzmanības, kā esi cerējusi. Uzplaiksnīs senas jūtas, vari no jauna iemīlēties skolasbiedrā vai bijušajā partnerī. 

    • Veiksmīgs 17. un 18. augusts.

    Vērsis

    Pieaugs pārliecība pašai par sevi, par saviem darbiem un dzīves lielajiem plāniem. Saņemsi ģimenes atbalstu. Lielisks laiks, lai mazliet pamainītu ikdienas dzīves kārtību.

    Noskaidrosies situācija, un līdz ar to spēsi pieņemt lēmumus attiecībā uz savu ideju tālāko virzību. Jāķer iedvesmas mirkļi. Svarīgi būs uzturēt ļoti labas attiecības ar tuvākajiem kolēģiem. 

    Rūpēsies, lai tavam mīļotajam cilvēkam netrūktu ne tavu pieskārienu, ne praktiska atbalsta. Domstarpības var partnera vēlme rīkoties vienīgi savās interesēs. Izgaismosies attiecībās līdz šim noklusinātas tēmas. 

    • Veiksmīgs 14. un 19. augusts.

    Dvīņi

    Rīkosies ar vērienu – tā, lai visa pasaule to zina un pamana tevi. Viegli veidosies kontakti ar līdz šim nezināmiem cilvēkiem. Komunikācijā ar apkārtējiem būsi emocionāla un strauja. Mācies nodalīt darba dzīvi no mājas dzīves.

    Pieņemsi izaicinājumus, būsi gatava mesties iekšā jaunos piedzīvojumos. Jābūt vērīgai komunikācijā ar nesen iepazītiem cilvēkiem. Beidzot vari pieķerties kādas jau pa pusei piemirstas ieceres īstenošanai. 

    Biežāki var kļūt sadzīviski strīdi, viens otram lūkosiet pierādīt savu taisnību, taču līdz kopsaucējam, kas apmierinātu abas puses, tik drīz nenonāksiet.

    • Veiksmīgs 13. un 14. augusts.

    Vēzis

    Sakāpinātas emocijas, saspringtas domas var darīt tevi tramīgu. Produktīvs darbs būs tikai tad, ja uz priekšu virzīsies maziem solīšiem. Svarīgi būs atrast laiku tikai sev, lai sasmeltos mieru.

    Koncentrēti un mierīgi spēsi paveikt tikai tos darbus, par kuriem tev ir pilnīga pārliecība. Vērts pārskatīt savus pienākumus, jo, iespējams, starp tiem ir arī kas tāds, kas tev nemaz nebūtu jādara.

    Izdosies vienam otru no sirds uzklausīt un satuvināties, pārliecināties, ka jūtas ir patiesas. Kāds notikums palīdzēs atvērt sirdis un atrast kompromisu līdz šim sarežģītā jautājumā.

    • Veiksmīgs 15., 16. un 17. augusts.

    Lauva

    Piemērots laiks, lai padomātu par saviem talantiem un spējām. Daudz domāsi, analizēsi un vērtēsi savu rīcību. Visu notiekošo izvērtēsi ļoti reālistiski, analizējot, cik noderīgi tas tev būs nākotnē. 

    Nav ieteicams iesaistīties nekādos naudas darījumos, slēgt sadarbības līgumus, veidot finansiālas attiecības ar līdz šim nezināmiem cilvēkiem. Katrs solis jāsper ļoti apdomīgi.

    Ja par savām vēlmēm klusēsi un neizteiksi tās skaidri un saprotami, tavs sirds cilvēks par tām arī neko neuzzinās. Ja esi brīva, visi tev izteiktie piedāvājumi, rūpīgi jāpārdomā, pirms teikt jā vai nē.

    • Veiksmīgs 17. un 18. augusts.

    Jaunava

    Nogurums mīsies ar pacilātības un enerģijas uzplūdiem, tas ietekmēs tavu notikumu uztveri. Tavas darba spējas var kļūt vājākas, tāpēc svarīgi paņemt kādu brīvdienu vai vismaz nedēļas nogalē kārtīgi atpūsties.

    Nav ieteicams iesaistīties neskaidros projektos, sākt tādus darbus, kuru paveikšanas iespējas vēl miglā tītas. Atceries: par nesaprātīgiem lēmumiem var nākties dārgi maksāt.

    Dzīve var uzjundīt kādu svarīgu, steidzami risināmu situāciju, kas saistīta ar pagātnē neatrisinātiem jautājumiem. Iespējama pārdomas rosinoša satikšanās ar cilvēku, kuru reiz labi pazini. 

    • Veiksmīgs 15. un 19. augusts.

    Svari

    Baudīsi mākslu un kultūru. Var pārņemt sajūta, ka zemeslode griežas tik ātri, ka nav iespējams izsekot līdzi visam notiekošajam. Svarīgi neatstāt novārtā attiecības ar tuviniekiem, viņiem būs ļoti vajadzīga tava uzmanība.

    Šis laiks piemērots tam, lai vēlreiz pārliecinātos par savām izdarītajām izvēlēm un par sava atalgojuma atbilstību veicamajiem pienākumiem. Galvenais – spēt pareizi novērtēt cilvēkus, kuri ir ap tevi.

    Izmanto katru brīdi, kad vari būt kopā ar savu mīļoto cilvēku, velti viņam nedalītu uzmanību. Brīvajām viegli veidosies kontakti ar līdzīgi domājošiem cilvēkiem.

    • Veiksmīgs 13. un 14. augusts.

    Skorpions

    Baudīsi savas dzīves košās krāsas, būsi labā noskaņojumā, un tev būs pilnīgi vienalga, ko par tevi saka un domā apkārtējie. Enerģiju un laiku tērēsi vienīgi tam, kas tev pašai šķiet svarīgs.

    Darāmā nebūs daudz, taču uzdevumi var būt diezgan nopietni. Tev būs jāizsaka viedoklis jautājumā, par kuru tev ir maz saprašanas, taču izmisumā tāpēc nekritīsi. Pārliecība par sevi palīdzēs sasniegt labus  rezultātus.

    Kaislīgi baudīsi mīlestību. Attiecībās esošajām šis būs ideāls laiks romantiskām brīvdienām tikai divatā. Brīvās aktīvi meklēs iespējas iepazīt tuvāk kādu nesen satiktu cilvēku.

    • Veiksmīgs 16. un 17. augusts.

    Strēlnieks

    Atkalsatikšanās un draudzēšanās laiks. Meklēsi kontaktus ar sen neredzētiem tuvākiem un tālākiem radiniekiem un citiem ļaudīm, kurus sen neesi sastapusi.

    Mazāk praktiskas darīšanas, vairāk filozofēšanas, ideju apspriešanas un mākoņu stumdīšanas. Droši liec lietā savu neierobežoto fantāzijas lidojumu, saki visu, kas vien ienāk prātā. Spēsi ietekmēt lielus procesus ar vārda spēku vien.

    Pēc tavas klātbūtnes ilgosies, tev teiks daudz mīļu vārdu. Mēģini arī tu atrast laiku, lai nesteidzīgi varētu būt kopā ar mīļoto. Labs laiks, lai dotos izbraucienā kopā ar kādu sev īpašu cilvēku.

    • Veiksmīgs 17., 18. un 19. augusts.

    Ūdensvīrs

    Pienācis īpaši veiksmīgs laiks tavam uznācienam prožektoru gaismā, taču tam arī diezgan nopietni jāsagatavojas. Ļoti svarīgi būs pareizi novērtēt cilvēkus sev līdzās, īpaši tos, kas var būt noderīgi profesionālajā ceļā.

    Panākumus gūsi, ja ap tevi ir kolēģi un sadarbības partneri, kuriem vari uzticēties. Kopīgi apspriesti un pieņemti lēmumi būs veiksmīgāki nekā tie, kurus pieņemsi vienatnē.

    Savam izredzētajam sniegsi visu – laiku, uzmanību, emocijas, dāvanas. Būsi gatava parādīt un pierādīt savas jūtas un nodomus. Jaunas satikšanās notiks negaidīti, zināmu ļaužu kompānijā.

    • Veiksmīgs  13. un 15. augusts.

    Zivis

    Īstais laiks, lai atbrīvotos no visa tā, kas tavā dzīvē ir kā piektais ritenis. Tiec vaļā no lietām, kuras savā ikdienā vairs neizmanto, darbiem, kas izsūc spēkus un cilvēkiem, kuri tikai bojā tev omu.

    Jāizvērtē pilnīgi visi par un pret gan esošajos, gan no jauna piedāvātajos projektos. Komunikācijā jābūt īpaši manīgai, jo tev aiz muguras var tikt sperti tādi soļi, kas būs pretrunā taviem uzskatiem.

    Savā dzīvē esošos cilvēkus uzlūkosi ar nedaudz citām acīm – bez rozā brillēm. Viegli spēsi atklāt maldīgus solījumus un melus. Brīvās dos priekšroku randiņiem bez solījumiem.

    • Veiksmīgs 15. un 16. augusts. 

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē