• Kurā dienā zvaigznes tev sola veiksmi? Horoskops no 12. līdz 18. septembrim

    Horoskopi
    Ieva
    Ieva
    12. septembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Astroloģisko prognozi tuvākajām dienām iesaka astroloģe RITA MUIŽNIECE.

    Auns

    Nemitīgi būsi visiem vajadzīga – ģimenei, draugiem, radiem. Tevi lūgs palīdzēt, iesaistīties, atbalstīt un parunāties, taču tu pati vairāk par visu alksi pabūt vienatnē, mierā un harmonijā.

    Atrast līdzsvaru starp savu iekšējo pasauli un skaļo ārpasauli šonedēļ var būt īpaši izaicinoši. Būs jāstājas pretī skaļiem un uzstājīgiem cilvēkiem. Darbā saasināsies konkurence, tā tevī modinās sacensības garu.

    Attiecību jomā var būt mazi kašķi un domstarpības, taču spēsi ātri nonākt līdz kompromisam un mierizlīgumam. Nedod solījumus, ja neesi pilnībā droša, ka spēsi tos izpildīt.

    • Veiksmīgs 15. un 16. septembris.

    Vērsis

    Gaidāma veiksmīga un rosīga nedēļa, bet brīvdienās būs svarīgi atgūt enerģiju un sakopot spēkus. Jaunā darba nedēļa var nākt ar pārsteigumiem – kāds alks piesavināties tavus panākumus.

    Ja procesus gudri virzīsi, darbā īpaši jāpiepūlas nebūs. Ne uz mirkli neatslābstot, seko līdzi gan tam, kā notiek procesi, gan līdzcilvēku reakcijai. Kādās formālās attiecībās var notikt nozīmīgs pavērsiens.

    Jaunās attiecībās esošajām šī nedēļa pamatīgi kairinās nervu galus. Izjūtas būs mainīgas, svārstoties no vienas galējības uz otru. Attiecībās esošajām iespējami mazi sadzīviski strīdi. 

    • Veiksmīgs 17. un 18. septembris.

    Dvīņi

    Iespējamas pārmaiņas. Ja savu dzīves vilcienu apzināti esi virzījusi jaunā virzienā, būs sen izloloti notikumu pavērsieni, sen gaidītas satikšanās. Neizlēmīgajām var rasties lielāka skaidrība par to, kurp dodies. 

    Lai gan gribēsies pēc iespējas ātrāk gūt rezultātus, tomēr jābruņojas ar pacietību un jādomā ilgtermiņā. Labas atsauksmes un novērtējumu saņemsi par kādu laiku iepriekš veiktu darbu.

    Gribēsies būt vairāk ārpus mājām, pavadīt laiku kopā ar draugiem, apmeklēt pasākumus. Līdzsvarotās attiecībās partneris tevi sapratīs un ļaus rīkoties tā, kā esi iecerējusi.

    • Veiksmīgs 15. un 16. septembris.

    Vēzis

    Svarīgi būs spēt atteikties no daudzām mazām lietiņām, kur iztērēt savu laiku un enerģiju, mērķtiecīgi novirzot savus resursus kaut kā viena un jaudīga virzienā. Koncentrējies un plāno, tā ātrāk tiksi uz priekšu. 

    Notikumi darba dzīvē mudinās rīkoties un pieņemt lēmumus ātri. Var nākties sastapties ar atšķirīgiem viedokļiem. Tajos vērts ieklausīties, pieņemt tos, saglabājot pašai savu nostāju.

    Attiecībās un romantiskajā jomā vairāk jādara nekā jārunā. Jaunās, un arī ne tik jaunās attiecībās vērts papūlēties, lai noturētu romantisko dzirksteli un uzkurtu to par spožu liesmu.

    • Veiksmīgs 12., 13. un 14. septembris.

    Lauva 

    Baudas un piedzīvojumu laiks tavā dzīvē! Gaidāms, ka notikumi ap tevi būs koši un dinamiski, taču teju vai neiespējami būs paredzēt to gaitu un finālu, tāpēc arī emocijas var būt strauji mainīgas.

    Var nākties pieņemt ar naudu saistītus lēmumus, un tie nebūs ne vienkārši, ne viegli. Rūpīgi jāplāno gan ienākumi, gan izdevumi. Jaunā darba nedēļa sāksies ar jauniem darba uzdevumiem – no tevis gaidīs daudz.

    Piedzīvojumu un nebēdnību piesātināts laiks. Mīlestība modinās tavu jutekliskumu un vēlmi piedzīvot citas – vēl košākas, vēl jaudīgākas – izjūtas, veikt eksperimentus seksā.

    • Veiksmīgs 15. un 16. septembris.

    Jaunava 

    Tavā dzīvē šī nedēļa var iezīmēt kaut kā noslēgumu un jaunu sākumu. Vērts sev uzdot jautājumu: kādēļ esmu tur, kur esmu, un ko tas dod manas personībai izaugsmei un manai labsajūtai?

    Darba pasaulē gaidāma aktīva un aizrautīga konkurence, tev var uzticēt lielāku atbildību. Svarīgi būs neuzņemties svešus pienākumus un ieguldīt savu enerģiju tikai tādos procesos, kas nesīs taustāmus un baudāmus augļus. 

    Attiecību jomā – vērtību pārvērtēšanas laiks. Nesamierinies ar mazumiņu, nepieņem apstākļus, kuros nenotiek izaugsme, neuzņemies rūpes par citu likstām. Izvēlies laimīgu sevi!

    • Veiksmīgs 17. un 18. septembris.

    Svari 

    Esi vērīga un atbalstoša, neatsaki palīdzību, tomēr paturi prātā, ka no tevis tiks vairāk ņemts nekā dots. Ne visi tevi sapratīs un atbalstīs, taču tas nevar būt šķērslis, lai atteiktos no saviem plāniem.

    Darba lietās daudz būs atkarīgs no cilvēku noskaņojuma. Iespējami bieži strīdi un nesaskaņas, vienprātības trūkums par darbu izpildi. Turi sevi grožos, lai nesabojātu kādas svarīgas attiecības.

    Attiecībās bieži jutīsies kā virpuļviesuļa epicentrā. No partnera vari saņemt kritiku, prasības būt biežāk kopā, taču tieši strīdos un domstarpībās dzims patiesība un laime.

    • Veiksmīgs 13. un 14. septembris.

    Skorpions 

    Gaidāma lieliska, draugu čalām piepildīta nedēļa. Būs pulka dažādu aktivitāšu, var aizsākties jauna aizraušanās ar kādu hobiju. Svarīgi nesēdēt mājās, bet doties ārpus ierastajiem ikdienas ceļiem. 

    Ja vien tev ir skaidrs mērķis, šajā nedēļā, šķiet, visi sadosies rokās, lai iedvesmotu un uzmundrinātu tevi pietuvoties tam vēl tuvāk. Izmanto draugu atbalstu un rīkojies pavisam citādi nekā līdz šim. 

    Partnerattiecību jomā gan attiecībās esošajām, gan arī brīvajām var būt gana koši pārsteigumi. Jaunās attiecībās ar maz pazīstamiem cilvēkiem iespējama arī vilšanās.

    • Veiksmīgs 12. un 13. septembris.

    Strēlnieks

    Ar domu, ka drosmīgajiem pieder pasaule, briedīsi nopietnām pārmaiņām savā dzīvē. Kāds neliels notikums, kāds mazs impulss var būt par virzītājspēku tam, ko jau sen alki īstenot.

    Pati vari kļūt par sava fantāziju un sapņu kuģa kapteini. Zināsi, ko vēlies, un pēc tā arī mērķtiecīgi dosies. Ceļā vari sastapt cilvēkus, kas paraduši rīkoties citādi nekā tu. Izvēlies īstos, ar ko strādāt kopā!

    It kā saskanīgā savienībā kā īlens no maisa var izspraukties asumi. Galvenā strīdu tēma – finanses un katra ieguldījums attiecībās. Jāmācās novērtēt to, ko otrs dara kopīgas laimes vārdā. 

    • Veiksmīgs 14., 15. un 16. septembris.

    Mežāzis

    Tīkamo mieru tavā dzīvē nemitīgi gribēs izjaukt draugi un tuvinieki. Ļaužu ielenkumā un skaļu vārdu plūdos tev būs grūti koncentrēties un turpināt darīt to, ko esi iecerējusi.

    Var būt tendence izpausties ar savu viedokli, paspīdēt ar zināšanām un pieredzi, taču ne visur cilvēki tam būs atvērti un pretimnākoši. Ieteicams būt atsaucīgai un izpalīdzīgai, taču tikai tad, ja tev to prasa.

    Ideāls laiks, lai kopā ar partneri doties nelielā atvaļinājumā, kaut vai nedēļas nogales izbraukumā. Galvenais – atrast iespējas pabūt pēc iespējas tālāk no visa ikdienišķā un ierastā.

    • Veiksmīgs 17. un  18. septembris.

    Ūdensvīrs

    Lai gan notikumu fons ap tevi būs ļoti straujš un mainīgs, tev pašai jālūko palikt rāmai un mierīgai, jāpaskatās uz notiekošo it kā no malas. Mazāk uztraukumu – mierīgāka dzīve. 

    Ja spēsi palikt soli nostāk no skaļiem procesiem, kas uz tevi nemaz neattiecas, viss ritēs bez pārdzīvojumiem un piedzīvojumiem. Savu darāmo paveic atbildīgi, citu pienākumiem klāt neķeries. 

    Var sašūpoties pamati tām savienībām, kurās ienākuši maldi un meli. Svarīgākais – atklātība pret sevi un mīļoto. Ja jūti, ka attiecībās pienācis restarta laiks, nemaz nemēģini no tā izvairīties vai atlikt.

    • Veiksmīgs 13. un 18. septembris.

    Zivis 

    Turēsi rokās krāsu burku un lielo otu, lai krāsotu savu dzīvi un ikdienu tieši tādu, kā pati vēlies. Var būt jauns sākums kādā procesā, kas ilgtermiņā mainīs personīgās un profesionālās izaugsmes ceļu. 

    Tava atļaušanās, uzdrīkstēšanās, košās idejas un neparastais skatījums uz lietām būs atslēga uz jaunu pasauli. Tevi un tavu aizrautību novērtēs gan darba devējs, gan sadarbības partneri.

    Būs maz laika mājas dzīvei un divatnei ar mīļoto, tā vietā vairāk būsi ārpusē, ciemosies, draudzēsies un darbosies. Ja partneris spēj novērtēt tavu brīvību, iztiksi bez liekām ķildām.

    • Veiksmīgs 17. un 18. septembris.




     

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē