• Kurā dienā zvaigznes tev sola veiksmi? Horoskops no 12. līdz 18. martam

    Horoskopi
    Ieva
    Ieva
    11. marts, 2020
    1 komentārs

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Astroloģisko prognozi tuvākajām dienām iesaka astroloģe RITA MUIŽNIECE.

    Auns

    Šī nedēļa būs laiks, kad izvērtēt iesākto darbu gaitu un savu ieguldījumu tajos. Lēmumus turpmākajai darbībai ieteicams pieņemt vienatnē, paļaujoties tikai uz savu viedokli un izpratni.

    Var būt nozīmīgas sarunas par finansēm un savas profesionālās darbības paplašināšanu. Gūsi sabiedrības atbalstu savu ideju īstenošanai, tev palīdzēs gan ar idejām un padomiem, gan ar naudu. 

    Iespējami teju liktenīgi notikumi mīlas dzīvē. Ne ar spēku, ne vārdiem nenoturēsi to, kam lemts aiziet, tāpat arī nebūs iespējams izvairīties no nozīmīgām attiecībām, kas tavā dzīvē ienāks.

    • Veiksmīgs 14., 15. un 16. marts.

    Vērsis

    Laiks iztaisnot muguru un rīkoties pārliecinoši! Tev izdosies īstenot kādu ieceri, kam gatavojies jau krietnu laiku. Viss ir iespējams, tikai neiespējamais prasa nedaudz vairāk laika!

    Var pavērties fantastiskas iespējas, tāpēc aktīvi jāiesaistās visā notiekošajā, jākomunicē, jālūko pēc jaunām iespējām. Svarīga būs radoša attieksme pret visu, ko dari. Iesaisti savos projektos arī kolēģus. 

    Brīvajām iespējama satikšanās, kas izkausēs sirdi. Ja esi attiecībās, svarīgi būs veltīt mīļotajam laiku un uzmanību, runāt un uzklausīt. Var pavērties jauna lapa līdzšinējās attiecībās.

    • Veiksmīgs 17. un 18. marts.

    Dvīņi

    Notikumu un procesu virzību ņemsi savās rokās, rīkosies pārgalvīgi un izteikti aktīvi. Domas un rūpes būs pievērstas galvenokārt pašai sev. Raugies, lai tavs egoisms nesāpinātu tuvos cilvēkus.

    Lai veiksmīgi turpinātu iesāktos darbus, ieteicams pamēģināt izmantot pavisam citus paņēmienus un metodes. Neiesaisties procesos, par kuriem tev ir maz informācijas un vēl mazāk drošības.

    Iepazīšanās var šķist kā no citas pasaules – pārsteigumu pilnas, neticamu emociju apvītas. Ja esošajās attiecībās iestājies apsīkums, ir īstais laiks virzīt tās uz nākamo – augstāku – līmeni.

    • Veiksmīgs 11. marts.

    Vēzis

    Starosi priekā un optimismā. Daudz būsi cilvēkos, iedvesmosies, smelsies jaunas zināšanas. Ar savu personīgo šarmu droši vērsi vaļā arī tās durvis, pa kurām līdz šim neuzdrīkstējies ieiet.

    Tavās rokās ir visi trumpji, lai manāmi ietekmētu un varbūt pat izmainītu līdzšinējo vienmuļo darba dzīves ritmu. Pietiks ar vienu pareizu lēmumu, lai palielinātu ienākumu plūsmu. Mēģini uztvert informāciju, kas slēpjas starp vārdiem.

    Kopīgas aizraušanās iegriezīs mīlas dzīves virpuli vēl straujāku. No partnera saņemsi iedrošinājumu un pamudinājumu, mīlas dzīve būs koša un piepildīta.

    • Veiksmīgs 13. un 14. marts.

    Lauva 

    Citu cilvēku lēmumi var ietekmēt gan mājas, gan darba dzīvi. Pašai var būt grūti noformulēt savas domas un izprast savu noskaņojumu. Ieklausies padomos, kas teikti no sirds.

    Veiksmīgs laiks radošo profesiju pārstāvēm. Ieviesīsi jauninājumus, sāksi darbu, lai īstenotu sen lolotu ideju. Hobijs var kļūt par peļņas avotu, ja vien spēsi tam veltīt pūles un intensīvu darbu.

    Samilzis nesaskaņu burbulis var apmulsināt visus iesaistītos. Negaidi, kamēr kāds pieņems lēmumus tavā vietā, rīkojies uzreiz un tā, kā uzskati par pareizu. Jauna satikšanās var ietekmēt dzīvi uz ilgu laiku.

    • Veiksmīgs 14., 15. un 16. marts.

    Jaunava 

    Ap tevi būs daudz cilvēku, liela nozīme būs sarunām un sadarbībai ar viņiem. Vari pavadīt fantastiskus mirkļus kopā ar tiem, kuru uzticība iemantota daudzu gadu garumā.

    Pārsteigumi nav gaidāmi, ja vien tev pašai neienāks prātā izdarīt kaut ko tādu, kas izbrīna kolēģus un partnerus. Jāsamazina temps jaunu ideju realizācijā, jāizvērtē pieņemtie lēmumi, īpaši attiecībā uz finansēm.

    Mīlestība, kaisle un azarts attiecībās ar pretējo dzimumu piepildīs šo nedēļu. Šis būs arī vērtīgs laiks attiecību izvērtēšanai un sakārtošanai, sāksi labāk izprast savu partneri.

    • Veiksmīgs 14. un 16. marts.

    Svari

    Ar lielu aizrautību pievērsīsies pienākumiem. Labs laiks, lai noslēgtu to, kas iesākts, lai sakārtotu vidi un apstākļus sev apkārt. Nostiprināsies attiecības, kurām tavā dzīvē ir liela nozīme.

    Iespējams kāpiens pa karjeras kāpnēm, amata maiņa, jaunas iespējas var pavērties, pateicoties cilvēkiem, kas augstu vērtē tavu darbu. Vērts paanalizēt savu rīcību, lai noskaidrotu, kas un kādēļ neizdodas.

    Kvēla mīlas liesma dos enerģiju lieliem darbiem, un nav pat būtiski, ka fantāzijās tā ir daudz izteiktāka nekā dzīvē. Nejautā neko, negaidi no otra, pārsteidz viņu pati! 

    • Veiksmīgs 13. un 17. marts.

    Skorpions

    Netērē enerģiju pa labi un pa kreisi, pievērsies vienam jautājumam, līdz tas būs veiksmīgi pabeigts. Vienmēr padomā, pirms ko dari, izvērtē savus lēmumus ar skatu nākotnē. 

    Darīsi daudz un teju bez apstājas. Daudz tavas uzmanības prasīs ikdienišķi sīkumi, tomēr lielais ķēriens būs dalība ilgstošā un grandiozā projektā. Būs jāpacīnās ar konkurentiem, taču tas nāks tikai par labu.

    Mīļotais cilvēks alks saņemt tavu uzmanību un rūpes. Neatraidi, atbalsti un samīļo viņu. Kāds īpašs, izjūtām piepildīts mirklis abiem ļaus pārliecināties par savu lielo nozīmi otra dzīvē.

    • Veiksmīgs 12., 13. un 14. marts.

    Strēlnieks

    Pārdomātiem soļiem un gudru rīcību virzīsies pretim panākumiem. Apkārt notiekošais prasīs koncentrēšanos un plānotu darbību. Daudz palīdzēs tuvo cilvēku atbalsts, rūpes un mīlestība.

    Lai gan tev varbūt šķiet, ka tu vislabāk zini, kā ir jābūt un kā darbs jādara, tomēr var izrādīties, ka kāds radošs cilvēks to zina vēl labāk par tevi. Neatraidi viņa palīdzību, iesaisti, ļauj visam notikt citādi un neparasti.

    Baudīsi uzmanību, peldēsi kaisles un baudas okeānos. Iespējama satikšanās un kontaktu atjaunošana ar cilvēku no pagātnes. Nesajauc draudzīgas un koleģiālas attiecības ar romantiskām!

    • Veiksmīgs 15. un 16. marts.

    Mežāzis

    Tev apkārt visa būs par daudz. Jāmēģina koncentrēties uz kaut ko vienu – īpaši nozīmīgu. Tavs emocionālais noskaņojums var radīt saspīlējumus attiecībās ar tuviem cilvēkiem.

    Izlēmīgums un ietiepība palīdzēs pārvarēt šķēršļus ceļā uz panākumiem. Vari pieņemt drosmīgus lēmumus. Vērtīgu informāciju saņemsi no vecāka gadagājuma vai vairāk pieredzējušiem kolēģiem.

    Pienākumi un profesionālā dzīve paņems ļoti daudz laika un uzmanības. Piebremzē mazliet savu dzīves skrējienu un atrodi arī laiku, ko varētu veltīt mīlestībai. Ieejot mājās, pārslēdzies uz miera frekvenci.

    • Veiksmīgs. 17. un 18. marts.

    Ūdensvīrs

    Nozīmīgas tev būs dažādas sabiedriskās norises un draugu satikšanās, tomēr, visticamāk, visur ieņemsi novērotājas pozīciju. Apzinīgi pildīsi norādījumus, alkstot pēc pozitīva novērtējuma.

    Spārnus izplest īpaši nesanāks, jo dienas lielākoties paies, čakli veicot ikdienas darbus. Jaudīgas idejas nāks no cilvēkiem, kas ieinteresēti kopīgā projektā. Kopā ar viņiem izdosies paveikt daudz.

    Kā zibens no skaidrām debesīm tevi var skart mīlas liesma. Atvērsies jauniem piedzīvojumiem un izjūtām. Gādāsi par mīļotā cilvēka ērtībām un prieku. Pārsteigsiet viens otru ar dāvanām un izklaidēm.

    • Veiksmīgs 12. un 17. marts.

    Zivis 

    Tuvojas tas mirklis, kad parādīsies tava lielā iespēja un varēsi gūt spožus panākumus. Ieteicams laiku pavadīt starp cilvēkiem, kas domā līdzīgi, saprot tevi un dara laimīgu. 

    Savstarpējas izpratnes pilna komunikācija ar darba devēju un sadarbības partneriem. Izdosies vienoties par tev labvēlīgākiem darba apstākļiem vai darbības jomas maiņu, jaunu zināšanu apguvi.

    Mīlas dzīvē daudz emociju un jauni pavērsieni. Brīvās lūkos pēc jaunām attiecībām, bet tās, kuras jau savu laimi atradušas, meklēs iespējas būt kopā vairāk un ciešāk, labi pavadīs laiku un gūs daudz prieka.

    • Veiksmīgs 12., 13. un 14. marts.



     

    1 komentārs

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē